agamasia 25.09.07, 06:47 do szpitala, trzymajcie za mnie kciuki, szczególnie jutro, kiedy będą mnie kroić DD Do zobaczenia. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mendosita Re: No to jadę 25.09.07, 07:09 Aga trzymaj się tak!!!! I wracaj do nas jak najszybciej. Bądź dzielna, trzymam kciuki, żeby wszystko było dobrze. ********************** Odpowiedz Link
gugi14 Re: No to jadę 25.09.07, 11:06 no trzymam jutro kciuki za Ciebie i moją przyjaciółkę i chyba zwariuje (( oczywiście Aga da sobie spokojnie radę i wróci do nas zdrowiutka ale przyjaciółka będzie mieć podczas jednej operacji wszystkie operacje czyli w tym samym czasie będą Jej kroić nogi, składać nos, kości policzka i szczękę oraz rękę będą naprawiać... i coś tam jeszcze.... od wczoraj wieczór ręce nie przestają mi się trząść, jak alkoholikowi... dosłownie jak alkoholikowi (( Odpowiedz Link
aniuta75 Re: No to jadę 25.09.07, 11:03 Trzymam mocno kciuki kochana D. Wracaj do nas szybko . Odpowiedz Link
milka323 Re: No to jadę 25.09.07, 14:54 Cały lolum jest z Toba i trzyma kciuki )). Wracaj szybko i dalej produkuj głupoty ;DDD. Odpowiedz Link
luczijka Re: Dzisiaj operacja 26.09.07, 13:50 No i trza by odmówić jakiś różaniec lub chociaż zdrowaśkę )) Ja już coś tam dziś uskuteczniłam Odpowiedz Link