milka323 27.11.07, 20:23 jak Ty masz na imię? bo tak po nicku to sie ciezko zwracac ;P. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ilekobietamalat Re: Ilekobietamalat! 27.11.07, 20:27 ladne rzeczy dorobilam sie imiennego watku;> kasia mam na imie Odpowiedz Link
ka_thy Re: Ilekobietamalat! 27.11.07, 20:32 Ja ją nazywam Ilekobietą I jak zauważyłam Galaxian również. "Ilekobieta" całkiem nieźle się odmienia przez przypadki ;P. Odpowiedz Link
ilekobietamalat Re: Ilekobietamalat! 27.11.07, 20:35 mhm ilekobieta jest latwiejsze;> wybaczcie,ale naprawde nie wiem skad mi sie taki nick wzial;> wiem ze jest ciezki..sama mam z nim problemy jak cos szybko pisze;> ale w srkocie moze byc tez kobita;> albo cos kolo tego;> Odpowiedz Link
milka323 Re: Ilekobietamalat! 27.11.07, 20:55 aniuta ty mi tu nie loluj bo sama nie wiedzialas ;P. a Kasię spamietam bo juz jedna mamy ;D. (no chyba ze jeszcze o jakiejs nie wiem ;P). Odpowiedz Link
galaxian1 Re: Ilekobietamalat! 27.11.07, 23:05 ka_thy napisała: > Ja ją nazywam Ilekobietą I jak zauważyłam Galaxian również. To moze łatwiej i szybciej bedzie Ilekasiamalat albo jeszcze szybciej Ilekasia, lub... Ikasia ! A swoja droga... Ciekawe czy ktokolwiek wie ile wlasciwie lat ma Ilekobietamalat ? DD To oczywiscie pytanie retoryczne Odpowiedz Link
luczijka Re: Ilekobietamalat! 28.11.07, 00:39 galaxian1 napisał: > A swoja droga... > Ciekawe czy ktokolwiek wie ile wlasciwie lat ma Ilekobietamalat ? DD To > oczywiscie pytanie retoryczne > Ja wiem Zresztą wszyscy co czytają uważnie forum MIT powinni wiedzieć ;DDD Odpowiedz Link
luczijka Re: Ilekobietamalat! 28.11.07, 00:44 Milka przecież możemy wymyślić Kobiecie jakąś ksywkę I potem będzie miała tyle przezwisk co ja ;DDD Odpowiedz Link