magdawaw1 09.01.09, 12:32 Dwójka rozpoczyna w piątki emisję o 21.05 serialu Zycie po życiu - to chyba wasz Life. warto oglądać? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lenkaaa Re: Life w TVP2 09.01.09, 12:43 Polecam "Life" !!! Mnie poczatkowo wkurzal glowny bohater ale po paru odcinkach przyzwyczailam sie do jego specyficznego sposobu bycia i teraz bardzo go lubie Tylko wydaje mi sie, ze "zycie po zyciu" to serial BBC ("Afterlife") wiec raczej nie amerykanski "Life".... Odpowiedz Link
ilekobietamalat Re: Life w TVP2 09.01.09, 12:46 to ma tytul powrot do zycia, i program tv. zapowiada ze to hamerykanskie life. widzialam wczoraj zajawke, i kompletnie mi nie lezala.. tak mniej wiecej,do jakich innych seriali temu life najblizej? (to bede wiedziala czy lubie czy nie;P) Odpowiedz Link
lenkaaa Re: Life w TVP2 09.01.09, 12:48 no skoro zapowiadaja, ze to Life, to musi byc Life Poczytaj sobie ten watek, tam jest o naszych pierwszych wrazeniach z tego serialu forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=46427&w=71357185&v=2&s=0 Odpowiedz Link
szmegesz Re: Life w TVP2 09.01.09, 12:51 Oj polecam, polecam, nie wiem jakie bedzie tłumaczenie, ale film jest naprawdę fajny. Odpowiedz Link
ilekobietamalat Re: Life w TVP2 09.01.09, 12:53 hm, no to sobie zobaaacze ten dzisiejszy odcinek jak szalec to szalec;> Odpowiedz Link
aniuta75 Re: Life w TVP2 09.01.09, 12:58 Kobieto oglądaj koniecznie! A do czego podobne?? Hmmm mnie się kojarzy z Mentalistą ale tylko dlatego, że główni bohaterowie mają specyficzne podejście do życia i rozwiązywania zagadek kryminalnych . No i oczywiście ten urok osobisty nie do zaprzeczenia . Odpowiedz Link
szmegesz Re: Life w TVP2 09.01.09, 14:43 Urok głównego bohatera jest niezaprzeczalny, chociaż lekka rudawość nie czyni go klasycznym przystojniakiem. Sposób grania podoba mi się bardziej Charliego, niż porównywalnego, jeśli chodzi o tematykę Mentalisty, chociaż ten ostatni jest obiektywnie ładniejszy. Odpowiedz Link
lenkaaa Re: Life w TVP2 09.01.09, 16:20 Na poczatku niecierpialam Charliego i jego sposobu bycia a teraz bardzo go lubie, wiecej wlasnie niz Mentaliste !!! Ja to czesto wpadam w takie sprzecznosci. Pamietam, ze Weeds wydawalo mi sie na poczatku debilne a teraz kocham ten film !!!! Odpowiedz Link
ilekobietamalat Re: Life w TVP2 09.01.09, 19:17 lenkaaa napisała: > Pamietam, ze Weeds wydawalo mi sie na poczatku debilne a teraz > kocham ten film !!!! > mam dokladnie tak samo Odpowiedz Link
lenkaaa Re: Life w TVP2 09.01.09, 19:34 Aaaa-widzisz, to znaczy, ze Life ma u Ciebie szanse Odpowiedz Link
luczijka Re: Life w TVP2 09.01.09, 20:31 Ja zdecydowanie wolę Mentalistę On mógłby obdzielić swoim urokiem osobistym z dziesięciu facetów, jak nie więcej ;P Odpowiedz Link
ilekobietamalat nooo iiii 09.01.09, 21:46 podobalo mi sie;> chociaz odzwyczailam sie od lektora w serialach;> Odpowiedz Link
galaxian1 Re: nooo iiii 09.01.09, 23:51 A ja tez se obejrzalem, a co, nie bede gorszy ! Na razie bez zachwytu, ale po 1 odcinku to ja sie niczym nie zachwycam, musze poczuc klimat. Obejrze jeszcze jeden odcinek i wtedy stwierdze czy ogladac czy dac siana Poki co bardziej podoba mi sie CSI NY, lubie Gary'ego Sinice'a (ale CSI Miami jakos nie moge strawic, choc probowalem ze 3 razy ogladac). Odpowiedz Link
ilekobietamalat Re: nooo iiii 10.01.09, 08:40 galaxian1 napisał: Poki co bardziej podoba mi sie CSI NY, lubie Gary'ego Sinice'a (al > e > CSI Miami jakos nie moge strawic, choc probowalem ze 3 razy ogladac). > a ja mam dokladnie odwrotnie;> NY jest dla mnie jakies nudne, natomiast miami ma to cos.. np. duzo przefiltrowania;P ale i tak i jedno i drugie ogladam w tv... jak trafie Odpowiedz Link
magdawaw1 Re: nooo iiii 10.01.09, 14:26 ja tez obejrzałam i nawet nawet - zobaczymy czy mnie wciągnie. podoba l mi się motyw z traktorem. co do CSI to NY widziałam chyba ze 2 razy - zawsze jakies makabryczne przypadki..a Miami - nawet lubię, szczegolnie lubie motyw jak Coracio zakłada okulary..pewno rayBany Odpowiedz Link
galaxian1 Re: nooo iiii 10.01.09, 21:52 magdawaw1 napisała: > co do CSI to NY widziałam chyba ze 2 razy - zawsze jakies makabryczne przypadki..a Miami - nawet lubię, A podobno to wlasnie Miami jest najbardziej brutalne z calej serii. Mnie jakos nie pasuje ten zolty kolor, niebieski o wiele fajniejszy Odpowiedz Link
ilekobietamalat chcialam powiedziec.. 16.01.09, 22:04 ze pierwszy odcienk podobal mi sie bardziej. ze nieznosze lektora, i ze ten pan glowny tam,to mi sie calkiem podoba i chcialam zapytac czy to jeszcze kreca, czy to skonczone? i czy sie konczy normalnie,jesli juz, czy mopze urywa bez sensu? bo jesli sie urywa,albocos, to ja wole przestac teraz, niz cierpiec potem;> Odpowiedz Link
lenkaaa Re: chcialam powiedziec.. 16.01.09, 22:23 Nie boj nic, serial trwa i ma sie dobrze, teraz leci 2 sezon, mozesz smialo ogladac Odpowiedz Link
ilekobietamalat Re: chcialam powiedziec.. 16.01.09, 22:25 ach! to moge isc spac spokojnie a potem ogladac spokojnie chyba bede sobie sciagac, bo lektor wkurza mnie potwornie w serialach Odpowiedz Link
lenkaaa Re: chcialam powiedziec.. 16.01.09, 22:31 znam ten bol, ja to juz wogole nie moge ogladac filmow w polskiej telewizji, tak sie odzwyczailam, ale tak to jest jak sie zagramanica mieszka Odpowiedz Link
aniuta75 Re: chcialam powiedziec.. 16.01.09, 23:42 Hihihihi cieszę się, że się spodobiło . Szybko nadrób z chłopem zaległości i komentuj z nami na żywca <lol>. Odpowiedz Link
galaxian1 Re: chcialam powiedziec.. 17.01.09, 10:06 ilekobietamalat napisała: > ze nieznosze lektora, Ja tez nie nie slychac co aktorzy mowia, a o odglosach w tle juz nie wspomne. Ale chyba jeszcze bardziej nie podoba mi sie obraz 4:3, taki tandetny, rozciagniety na sile, 1/3 obrazu nie pokazuja. Odpowiedz Link