aniuta75 09.08.09, 00:29 Właśnie skończyłam oglądać. Film z Nicolasem Cage'm. Jak ktoś ma ochotę to niech se obluka . Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agamasia Re: Knowing 12.08.09, 00:27 A coś na zachętę?? Chociaż napisz czy to romans czy film akcji, bo jak horror to raczej nie zobaczę Odpowiedz Link
aniuta75 Re: Knowing 12.08.09, 23:56 Nie, nie horror . Dałabym Ci opis jakiś ale wtedy będziesz wiedziała koniec hihiih. Tak w skrócie... 50 lat temu otworzyli szkołę i dzieciaki robiły rysunki jak wyobrażają sobie świat za 50 lat. Jedna z dziewczynek zamiast rysunku wypisuje od groma cyfr a te cyfry się biorą z szeptów, które słyszy. Wszystkie rysunki są chowane w kapsule i za 50 lat jest rocznica szkoły i kapsuła jest wyciągnięta a rysunki oddane między dzieci. Kartkę z liczbami dostaje pewien chłopiec. Jak to oczywiście bywa w hamerykańskich filmach, chłopiec jest synem wykładowcy/naukowca, jednym słowem tęgiego mózgu. Z początku facet nie zwraca uwagi na kartkę ale któregoś dnia zauważa pewną prawidłowość otóż w tych cyfrach ukryte są daty ale czego to daty to już Ci nie powiem . Odpowiedz Link
rodzynia Re: Knowing 15.08.09, 11:55 Dobrze się oglądało , mimo, że wizja przyszłości w tym filmie nie jest zbyt optymistyczna. Odpowiedz Link
aniuta75 Re: Knowing 15.08.09, 21:30 Ja jakoś lubię filmy tego typu . Day after tomorrow też mi sie bardzo podobał, chociaż wiadomo, że trochę przesadzone to było ale jednak . No i w związku z tym nie mogę się doczekać na 2012 ale to dopiero w listopadzie cholercia . Odpowiedz Link
sil.wen Re: Knowing 16.08.09, 20:36 Też sobie ściągam - z opisu sądząc, to coś w sam raz dla mnie. Tylko ten Cage... Nie mogę na faceta patrzeć. Mam nadzieję, że go ucharakteryzowali futurystycznie. ---------------------------------- "Owls are not what they seem..." Odpowiedz Link
aniuta75 Re: Knowing 16.08.09, 20:55 No niestety, rozczaruję Cię ale wygląda tak jak zawsze . Odpowiedz Link
sil.wen Re: Knowing 17.08.09, 21:43 Czyli jak przerośnięty baset z wiecznym zaparciem)) Ahh, trudno, obejrzy się. ------------------------------------ "Owls are not what they seem..." Odpowiedz Link
agamasia Re: Knowing 20.08.09, 20:34 Cage miał fatalną fryzurę, jakby tak sobie bardziej przystrzygł to wyglądałby lepiej, a tak to włosy z tyłu głowy kręci chyba na wałkach i wygląda to paskudnie: tył podniesiony i robi aureolkę, a przód pusty Co do filmu to efekty były, tajemnica była, tajemniczy ludzie, szepty, kamyczki, cyfry, które dało się rozszyfrować, ale końcówka wszystko zepsuła I nie chodzi mi o wizje przyszłości naszej planety, ale o stworki z kosmosu, nie sądziłam, że to pójdzie w stronę bliskich spotkań trzeciego stopnia. Ufokom mówię stanowczo nie. Odpowiedz Link