mottek 18.05.05, 11:42 Witam, mam pytanie, jaka (wg dzisiejszych kursów) byłabyby rata kredytu w mbanku na kredyt w wysokości 126000, przyjmijmy że oprocentowanie to 3,2 %? Dziękuję za odpowiedź Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
doradcy.expandera Re: rata kredytu 18.05.05, 18:42 > Witam, > mam pytanie, jaka (wg dzisiejszych kursów) byłabyby rata kredytu w mbanku > na kredyt w wysokości 126000, przyjmijmy że oprocentowanie to 3,2 %? > Dziękuję za odpowiedź 567 zł na 30 lat. Zapraszam po niższe oprocentowanie do naszych oddziałów. Odpowiedz Link
mottek Re: rata kredytu 18.05.05, 19:54 > 567 zł na 30 lat. Zapraszam po niższe oprocentowanie do naszych oddziałów. no właśnie byłem dzisiaj w oddziale wrocławskiego expandera i podano mi kwotę 545zł. Bardzo długo zastanawiałem się w jaki sposób jest to możliwe, skoro inny bank proponował mi niższe oprocentowanie a rata była wyższa. Odpowiedź jest bardzo prosta, pan z Expandera przeliczył mi kwotę kredytu po kursie sprzedaży, przez co kwota zadłużenia była niższa i automatycznie kwota raty. Zastanawiam się co powinienem w tym przypadku zrobić ... na szczęście pana z expandera nie mam tego na piśmie, ale znacznie zachwiało to moim zaufaniem do tej firmy Odpowiedz Link
mottek Re: rata kredytu 20.05.05, 12:20 tak mnie jeszzce naszło, macie w E. jakiś kodeks etyki czy tak wszystko na żywioł? Zastanawiam się też gdzie można najzwyczajniej w świecie poskarżyć się na takie "numery", mam na myśli raczej centralę expandera Odpowiedz Link
doradca.multiinvest Re: rata kredytu 27.05.05, 14:50 przy oprocentowaniu 3,2 i podanej kwocie rata wynioslaby 544 zl (kredyt na 30 lat). Odpowiedz Link