joanna77 15.01.06, 01:00 Expander- szukam sprawdzonego doradcy na terenie Warszawy.Mozecie kogoś polecic? Kto pomógł Wam przy wyborze kredytu..kto okazał sie kompetenty? Będę wdzięczna za wszelkie informacje i podanie kontaktu. Dziękuję Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
joanna77 Re: Expander-szukam sprawdzonego doradcy 19.01.06, 16:49 up naprawde nikt nie moze kogos polecić? Odpowiedz Link
conkret Re: Expander-szukam sprawdzonego doradcy 19.01.06, 17:53 Masz problem zadzwoń 601 938 350 pomogę ci choć mieszkam w Poznaniu Odpowiedz Link
kbor Re: Expander-szukam sprawdzonego doradcy 20.01.06, 12:29 @concret, cos Ty taki wyrywny? W kazdym watku Cie pelno... Bierzesz kase za doradztwo czy jak? ============================= A do pytajacej, nie licz na to ze ktos poda Ci namiar na konkretnego doradce. Dzwonisz na infolinie i sie umawiasz... Trafisz jak trafisz (ja nie narzekam Odpowiedz Link
conkret Re: Expander-szukam sprawdzonego doradcy 21.01.06, 20:41 po prostu nie lubie naciągaczy - kto ich lubi Odpowiedz Link
mondragon Re: Expander-szukam sprawdzonego doradcy 20.01.06, 16:12 ja byłem zadowolony z pomocy pani karoliny sułkowskiej z biura na rogu niepodległości i nowowiejskiej. Starałem się o GE i w ciągu tygodnia os złożenia wniosku miałem nie tylko decyzję, ale i umowę w skrzynce mailowej więc polecam pozdrawiam mondragon Odpowiedz Link
conkret Re: Expander-szukam sprawdzonego doradcy 21.01.06, 20:40 To dałes sie złapać, wejdx na stronę PKO BP - tam są kalkulatory i porównaj warunki jakie masz GE a jakie byś miał w POK - i napisz ile "straciłeś" (a tak naprawdę to ci nie wierzę - ten post to twoja autoreklama) Odpowiedz Link
marta1979s Re: Expander-szukam sprawdzonego doradcy 16.02.06, 18:52 jesteś chyba chory? grypa-gorączka Cię męczy??? jakie PKO BP???????? kredyt który grozi Ci zapaścią finansową, jak CHF spadnie???nie każdy ma skąd dołożyć różnicę... proszę Cię zastanów się co piszesz następnym razem... Odpowiedz Link
marta1979s Re: Expander-szukam sprawdzonego doradcy 16.02.06, 22:30 bez komentarza...ma rację...też u niej byłam...nie potrzebuje się reklamować i tak ciężko się do niej dostać... konkretna i bystra... polecam Odpowiedz Link
mondragon Re: Expander-szukam sprawdzonego doradcy 17.02.06, 09:45 Ciekawe, conkret, jak Ty bys odpisal na pytanie zadane przez załozyciela wątku, tak, zeby odpoiwiedź spełniała dwa warunki: - była na temat, do rzeczy i - nomen omen - konretna - nie wyglądała na reklamę (czy autoreklamę) - czyli nie zawierała danych osobowych oraz uzasadnienia. jestem bardzo ciekawy. pzdr mondragon Odpowiedz Link
zbooycerz Re: Expander-szukam sprawdzonego doradcy 23.01.06, 18:43 to dlaczego nie poszedles bezposrednio do GE? i skad ta oferta? na polu zostaja dzis mBank i PKO SA jesli chodzi o marze i prowizje i pozostale warunki i chetnie sie dowiem o podobnych cenowo na dzis pzdr Odpowiedz Link
murrr Re: Expander-szukam sprawdzonego doradcy 23.01.06, 22:31 buhahahaha, ale doradcy mbank od kiedy tam są marze (cuś mi się wydaje ze tam jest decyzja zarządu wiec jakby tu powiedziec marz nie ma) pko bp (mozna znaleść ze 3-4 lepsze oferty) zresztą nie mozna stwierdzic kto ma najlepszą oferte (bo są rózne czynniki które wpływają na wybor oferty, zdolność, wkład własny i takie tam) pozdr Odpowiedz Link
zbooycerz Re: Expander-szukam sprawdzonego doradcy 24.01.06, 15:20 marze se obliczysz wtornie, dzis 5.75% - WIBOR czyli 1.1pkt % ale nie ma polis na zycie, darmowy rachunek, bilansowanie gotowką (przy 100% wkladzie wlasnym) co kto lubi ponizej 0.5% nie zejdziesz ale to tez tylko na 2 lata i z polisa i platnym rachunkiem niestety nie w tej turze, ale mBank cosik przebakuje o mozliwosci wyboru: zarzad albo stala marza przeciez oni nie urwali sie z ksiezyca na dluzsza mete.. Odpowiedz Link
marta1979s Re: Expander-szukam sprawdzonego doradcy 16.02.06, 18:54 autoreklama))) aż przykro patrzeć... ja Ci powiem Deutsche bank na 1%)) na 100%-co Ty na to??? Odpowiedz Link
enigma75 Re: Expander-szukam sprawdzonego doradcy 24.01.06, 14:51 Polecam Wojciecha Chlebowskiego. Profesjonalista. Pracuje przy Pl.Piłsudzkiego wojciech.chlebowski@expander.pl Odpowiedz Link
sceptyk17 Re: Expander-szukam sprawdzonego doradcy 15.02.06, 20:49 > Polecam Wojciecha Chlebowskiego. Profesjonalista. Pracuje przy Pl.Piłsudzkiego Piłsudskiego. Marszałka Józefa Piłsudskiego. Odpowiedz Link
g0sik Re: Expander-szukam sprawdzonego doradcy 24.01.06, 16:05 Proponuję po prostu przejść się do kilku banków. Expander jest dla tych którzy nie umieją korzystać z internetu, mają daleko do Banku lub nie mają telefonu. Mogę się założyć, że w Banku który Ci zaproponują standardowa oferta jest niższa niż ta rekomendowana przez doradcę....... Odpowiedz Link
arfer Re: Expander-szukam sprawdzonego doradcy 24.01.06, 17:58 Masz chyba jakąś obsesję.. Expander z racji obrotów, które produkuje dla banków, ma czasami lepszą ofertę niż bank. Oczywiste, jak widać nie dla wszystkich. Odpowiedz Link
mirah Re: Expander-szukam sprawdzonego doradcy 24.01.06, 18:18 Nie zgodzę się z tym korzystaniem z internetu. Na stronach banków przeważnie nie ma szczegółowej oferty kredytowej, są tylko informacje ogólne : prowizja od- do, oprocentowanie od-do itd. Odpowiedz Link
nauboczu Re: Expander-szukam sprawdzonego doradcy 24.01.06, 20:17 nie byłam w expanderze ... sama sprawdzałam różne banki i uwierzcie mi, te wszystkie teorie nt. upustów jakie może załatwić expander, to po prostu niezła reklama. Myślę, że wszystko zalezy od wysokości kredytu, zarobków itp.. Finalnie biorę kredyt w Multibanku i mogę z czystym sumieniem polecić pana Pawła 022-579 75 37. Warto porównać z tym co oferuje Expander i PRZEDE WSZYSTKIM POTARGOWAĆ SIE bezpośrednio z bankiem!!! Odpowiedz Link
marta1979s Re: Expander-szukam sprawdzonego doradcy 16.02.06, 18:56 urodzona handlara z Ciebie-ale nie każdy ma takie zdolności) może mi też pomożesz, chciałabym, aby bank mi płacił za wzięcie w nim kredytu)) Odpowiedz Link
beaglu Re: Expander-szukam sprawdzonego doradcy 25.01.06, 09:21 a ja mam takie pytanie czy za kredyt zalatwiany/uruchomiony za posrednictwem expandera placi sie dodatkowo jakas prowizje? czy expander jest wynagradzany przez bank? Odpowiedz Link
enigma75 Re: Expander-szukam sprawdzonego doradcy 25.01.06, 15:07 My też złożyliśmy ofertę do różnych banków bepośrednio. Ale załatwianie bezpośrednio w Millenium to strata czasu. Zamiast 30 dni czekalismy tydzień dzięki expanderowi. Warunki takie same jak bezpośrednio tylko szybciej i profesjonalniej. Obsługa w Millenium pozostawia wiele do życzenia...To bank dla cierpliwych emerytów. Odpowiedz Link
aaniutkaa24 Re: Expander-szukam sprawdzonego doradcy 16.02.06, 10:25 a ja korzystałam z firmy doradztwa kredytowego nieuzależnionego od żadnego z banków. Zostałam obsłużona bardzo profesjonalnie więc polecam wszystkim www.finaster.com Odpowiedz Link