rajska32 19.08.06, 23:43 Bardzo prosze o informacje, ktore banki daja promesy? I ile kosztuja? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
s.kredyt Re: promesa 21.08.06, 14:21 a na cholere ci promessa płatna czy nie skoro i tak potem przejdziesz całą dokladna analizę i bank ma prawo przyznać kredyt lub nie???? nie szkoda czasu i pieniędzy? Odpowiedz Link
rajska32 Re: promesa 21.08.06, 19:55 oj! s.kredyt ale mnie zasmuciłeś; miałam nadzieje ze Promesa to jak przyzeczenie banku ze dostane kredyt... no ale widac jestem naiwna Dziekuje za "kubeł zimnej wody" Odpowiedz Link
kajka777 Re: promesa 21.08.06, 22:57 rajska32 napisała: > oj! s.kredyt ale mnie zasmuciłeś; miałam nadzieje ze Promesa to jak > przyzeczenie banku ze dostane kredyt... przyzeczenie, że o ile nie zmienią się warunki finansowe kredytobiorcy... ale poźniej i tak bank weryfikuje wszystko od początku (co by sprawdzić, czy te warunki się nie zmieniły), a i tak bank zawsze sobie zastrzega, ze może odmówic kredytu bez podania przyczyny... Odpowiedz Link