partycja36 04.10.08, 19:02 Czy zaciągając kredyt refinansowy na spłatę kredytu mieszkaniowego w PLN w dalszym ciągu będzie można korzystać z ulgi odsetkowej ? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wieslaw.tomczyk Re: kredyt refinansowy 05.10.08, 20:17 Zaglądnij na Nowe forum - forum.gazeta.pl/forum/71,1.html? f=79901 Właśnie rozpocząłem szereg artykółów na ten temat. Codziennie nowe treści. ----------------------- w.tomczyk@tomnetfin.com Odpowiedz Link
wieslaw.tomczyk Re: kredyt refinansowy 05.10.08, 20:19 forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=79901 to jest poprawny skrót Odpowiedz Link
latini Re: kredyt refinansowy 05.10.08, 21:30 Witam, na jakiego maila - mozna wysłać do Pana kilkam pytań? Odpowiedz Link
wieslaw.tomczyk Re: kredyt refinansowy 06.10.08, 09:00 Mail można wysłać na adres - w.tomczyk@tomnetfin.com Szczegóły na www.tomnetfin.com Odpowiedz Link
directre Re: kredyt refinansowy 14.11.08, 19:20 zgadza się że nie można, ciekawe że doradcy którzy chcą komuś zrefinansować kredyt czasem zapominają o tym wspomnieć.. Odpowiedz Link
arfer Re: kredyt refinansowy 14.11.08, 19:40 A ja znam przypadek, gdzie kredytobiorca uzyskał ze skarbówki (pozdrowienia dla miłej Pani z US Siemianowice) interpretację, która pozwoliła na cd ulgi i po zrefinansowaniu odlicza. Zresztą - mam nadzieję, bo zapowiadano to już kilkakrotnie, a ostatnio nawet wice minister Chojna-Duch się zgodziła, że to de facto ten sam cel i to wszystko nawet jest logiczne - że za parę m-cy problem sam zniknie. Odpowiedz Link
next_lechu Re: kredyt refinansowy 15.11.08, 00:02 ja polecam na przyszłość skorzystać z porad jakiegoś dużego doradztwa finansowego Finamo, Expander etc. takie porady nic nie kosztują. a rzetelnie odpowiedzą na wszystkie pytania i na pewno pomogą. Odpowiedz Link
arfer Re: kredyt refinansowy 15.11.08, 19:56 Finamo jest duże ilością oddziałów, zresztą to był jeden z warunków inwestora, by otrzymali drugą transzę na rozwój. CO do merytoryki, to przemilczmy.. Ściągnęli samą "śmietankę" ze SKOKów, połowę Polbanku itp. itd. Jak z Polbankiem - możesz sprawdzić, ale dla własnego bezpieczeństwa wybierz się także gdziekolwiek indziej. Odpowiedz Link
mwieczorek11 Re: kredyt refinansowy 18.11.08, 14:02 No niestety nie. Ale można to rozwiązać inaczej: kredyt-refinansowy.poxtrade.com/ Pozdrawiam Odpowiedz Link