arte10 03.04.09, 18:07 Czy w dobie kryzysu warto jest jeszcze zaciągać kredyt we frankach CHF czy lepiej w zł? Na kwotę 150 tys. na 25 lat. Trudno podjąć decyzję, co myślicie na ten temat bo prognozy są nieciekawe. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
buszka24 Re: Kredyt we frankach - czy warto ryzykować ? 03.04.09, 20:55 Jak by mi dawali, to bym brała Jak dają dobre warunki to co tu się bać. Ze złotówką też może nie być "raju". A po tym kursie co teraz jest, to raczej powinno być dobrze. Pamiętaj, że wchodzimy do strefy euro za 2 lata, więc nie wiadomo co będzie ze złotówką, najprawdopodobniej przewalutują na euro, więc waluta czeka każdego z nas Prognozy-cóż dziś ilu myślicieli, tyle poglądów i wizji. Do tej pory to pierwsza wpadka z CHF, najwięcej stracili ci, co brali kredyty, jak CHF stał po 2 zł. A przy tej cenie, jak dla mnie, ryzyko jest niezbyt duże. Odpowiedz Link
ruf_us Re: Kredyt we frankach - czy warto ryzykować ? 06.04.09, 23:21 Witam, jakie to są dla Ciebie dobre warunki. Odpowiedz Link
oracki kredyt w MultiBanku 06.04.09, 01:26 Witam serdecznie, Jeżeli chciałaby Pani poznać ofertę kredytową Multibanku, to bardzo proszę o kontakt. Myślę, iż jestem w stanie zaproponować Pani atrakcyjne warunki kredytowe, w porównaniu do innych banków. Pozdrawiam serdecznie, Daniel Oracki daniel.oracki@multibank.pl Odpowiedz Link
kredyt-hipoteczny.org Re: Kredyt we frankach - czy warto ryzykować ? 06.04.09, 07:06 Porównaniekredytów mieszkaniowych --- Kredyt Hipoteczny Odpowiedz Link
zimne_piwo Re: Kredyt we frankach - czy warto ryzykować ? 08.04.09, 08:54 jak dostaniesz marże poniżej 1,5% to bierz Odpowiedz Link