margaritta1985 16.07.10, 09:44 Dobrze wynagrodzę kogoś, kto rzuci klątwę na zlego człowieka. Musi spotkać go kara. Proszę o wiadomości na maila. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: widz Re: Klątwa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.10, 14:21 A nie boisz się że wróci do Ciebie? Odpowiedz Link Zgłoś
master-corrector Re: Klątwa 16.07.10, 17:50 Wynagrodzenie ??? w naturze ?? ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
master-corrector Re: Klątwa 28.07.10, 22:36 No i ?????????????? master-corrector napisał: > Wynagrodzenie ??? w naturze ?? ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: margaritta Re: Klątwa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.10, 16:24 Nie daję za działającą 10 tyś. po efekcie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hanka Re: Klątwa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.10, 16:28 W necie to Adamus ponoc ma strone, byl tu Laguz, chyba abuwar i Greg, moze Lilith. Tylko te osoby przychodza mi do glowy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ezoteryczka_Isaura Re: Klątwa IP: *.radom.vectranet.pl 30.07.10, 12:13 Witam, Chętnie podejmę się rzucenia klątwy na złego człowieka, o którym Pani pisze. Przy pomocy woli, rozumu i czucia. Wykorzystam do tego celu specjalne obrzędy i zaklęcia. Klątwa przybierze obraz prześladowczy, psychiczny oraz chorobowy. Jesli to nadal aktualnie, chętnię spróbuję się podjąć tego przypadku. Zapraszam do kontaktu: isaura666@buziaczek.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hanka Re: Klątwa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.10, 13:19 Hej Mmargaritta napisz cos o tej Isaurze czy pomaga?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Klątwa IP: *.146.232.154.nat.umts.dynamic.eranet.pl 31.07.10, 00:04 Gość portalu: Ezoteryczka_Isaura napisał(a): > Witam, > Chętnie podejmę się rzucenia klątwy na złego człowieka, o którym Pani pisze. > Przy pomocy woli, rozumu i czucia. Wykorzystam do tego celu specjalne obrzędy i > zaklęcia. Klątwa przybierze obraz prześladowczy, psychiczny oraz chorobowy. > Jesli to nadal aktualnie, chętnię spróbuję się podjąć tego przypadku. > Zapraszam do kontaktu: > isaura666@buziaczek.pl > Skad wiesz czy on jest zly a nie chora osoba proszaca cie o to chora ,msciwa itd.ciekawa jestem czy dobrze sie z tym czujecie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Klątwa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.10, 13:53 Pomaga czy nie pomaga, wlasnie nie mozna kogos oceniac po 3 minutach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Klątwa IP: *.adsl.inetia.pl 30.07.10, 16:43 jakas kolejna pseudo ezoteryczno oszustka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jk Re: Klątwa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.10, 17:26 Pozniej egzorcysta ma zajecie, zreszta nie znam sie i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stara wróżka Re: Klątwa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.10, 20:50 Margarita na innym wątku szukałaś skutecznych uroków, to znowu kogoś poszukiwałaś teraz chcesz rzucić klątwe , zrób to sama bo nie wierzę żebyś cokolwiek chciała zapłacić, zawsze znajdziesz powód że to nie to co sobie wymyśliłaś i ktoś całą robotę odwali za friko, bo szanownej pani zachciało się rzucać klątwami,lecz się kobieto albo zgłoś się osobiście do profesjonalisty z problemem i miej świadomość ile to kosztuje i czym to grozi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A moze tak Re: Klątwa - Margerita IP: 109.243.114.* 31.07.10, 22:52 I badz szczesliwa Margerito, ja Ci tego zapewnic nie potrafie ( przynajmniej teraz ) . Ps. " Moje rzeczy w twojej szafie " czyli nie zycz nikomu co tobie nie miłe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Obserwatorka Re: Klątwa - Margerita IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.10, 16:38 Margarito ty powinnaś być zalogowana"ŻMIJA' tyle w tobie jadu i nienawiści, jezeli uważasz ze ten człowiek powinien ponieś kare to wsadż go do więdzienia tam ludzie pokutują za swoje błędy , od sprawiedliwości są sądy a nie ty .Kobieto zioniesz nienawiścią opanuj się a wyjdzie ci to na zdrowie, wiec jedno każda klątwa wróci do Ciebie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: psychiatra Re: Klątwa - Margerita IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.10, 12:48 Kobieto zgłoś się do mnie pomogę Ci za darmo w ramach narodowego funduszu zdrowia, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Margaritta1985 Re: Klątwa - Margerita IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.10, 15:33 Oczywiście, ja jestem psychicznie chora i zła. A jak zostawił mnie mąż po 10 latach małżeństwa i w ciąży to jest ok. Nie oceniajcie ludzi po pozorach. Aaaaa jeszcze jedno, znalazłam kogoś w realu, kto potrafi to zrobić, uważa ze to forum to dno - raz zajrzał i nie chciał więcej. A klątwa będzie działać!!!:))):D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stara wrózka Re: Klątwa - Margerita IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.10, 08:23 Nikt w realu nie przyjmie"takiego zlecenia" od kobiety w ciąży ,chyba że jest wart tyle co ci szamani z tego forum. Życzę powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nikt Re: Klątwa - Margerita IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.10, 12:30 i szamani z forum i ci z realu sa tacy sami! To tylko ludzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do Margerita Re: Klątwa - Margerita IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.10, 16:36 A gdzie znalazlas taka osobe? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Klątwa - Margerita IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.10, 09:53 Do Margarity napisz jak zadziałała klątwa którą zleciłaś rzucić ,bo chyba już działa? Odpowiedz Link Zgłoś