16.07.10, 09:44
Dobrze wynagrodzę kogoś, kto rzuci klątwę na zlego człowieka.
Musi spotkać go kara.
Proszę o wiadomości na maila.
Obserwuj wątek
    • Gość: widz Re: Klątwa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.10, 14:21
      A nie boisz się że wróci do Ciebie?
      • master-corrector Re: Klątwa 16.07.10, 17:50
        Wynagrodzenie ??? w naturze ?? ;))))
        • master-corrector Re: Klątwa 28.07.10, 22:36
          No i ??????????????

master-corrector napisał:

> Wynagrodzenie ??? w naturze ?? ;))))
          • Gość: margaritta Re: Klątwa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.10, 16:24
            Nie daję za działającą 10 tyś. po efekcie.
            • Gość: hanka Re: Klątwa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.10, 16:28
              W necie to Adamus ponoc ma strone, byl tu Laguz, chyba abuwar i Greg, moze Lilith.
              Tylko te osoby przychodza mi do glowy.
              • Gość: Ezoteryczka_Isaura Re: Klątwa IP: *.radom.vectranet.pl 30.07.10, 12:13
                Witam,
                Chętnie podejmę się rzucenia klątwy na złego człowieka, o którym Pani pisze.
                Przy pomocy woli, rozumu i czucia. Wykorzystam do tego celu specjalne obrzędy i
                zaklęcia. Klątwa przybierze obraz prześladowczy, psychiczny oraz chorobowy.
                Jesli to nadal aktualnie, chętnię spróbuję się podjąć tego przypadku.
                Zapraszam do kontaktu:
                isaura666@buziaczek.pl

• Gość: hanka Re: Klątwa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.10, 13:19
                  Hej Mmargaritta napisz cos o tej Isaurze czy pomaga??
                • Gość: gosc Re: Klątwa IP: *.146.232.154.nat.umts.dynamic.eranet.pl 31.07.10, 00:04
                  Gość portalu: Ezoteryczka_Isaura napisał(a):

> Witam,
                  > Chętnie podejmę się rzucenia klątwy na złego człowieka, o którym Pani pisze.
                  > Przy pomocy woli, rozumu i czucia. Wykorzystam do tego celu specjalne obrzędy i
                  > zaklęcia. Klątwa przybierze obraz prześladowczy, psychiczny oraz chorobowy.
                  > Jesli to nadal aktualnie, chętnię spróbuję się podjąć tego przypadku.
                  > Zapraszam do kontaktu:
                  > isaura666@buziaczek.pl
                  > Skad wiesz czy on jest zly a nie chora osoba proszaca cie o to chora ,msciwa
                  itd.ciekawa jestem czy dobrze sie z tym czujecie.
    • Gość: sraos Re: Klątwa IP: 213.25.24.* 30.07.10, 13:32
      ;/co za bzdura.
      • Gość: gosc Re: Klątwa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.10, 13:53
        Pomaga czy nie pomaga, wlasnie nie mozna kogos oceniac po 3 minutach
        • Gość: ja Re: Klątwa IP: *.adsl.inetia.pl 30.07.10, 16:43
          jakas kolejna pseudo ezoteryczno oszustka
          • Gość: jk Re: Klątwa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.10, 17:26
            Pozniej egzorcysta ma zajecie, zreszta nie znam sie i tyle.
            • Gość: Stara wróżka Re: Klątwa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.10, 20:50
              Margarita na innym wątku szukałaś skutecznych uroków, to znowu kogoś
              poszukiwałaś teraz chcesz rzucić klątwe , zrób to sama bo nie wierzę
              żebyś cokolwiek chciała zapłacić, zawsze znajdziesz powód że to nie
              to co sobie wymyśliłaś i ktoś całą robotę odwali za friko, bo
              szanownej pani zachciało się rzucać klątwami,lecz się kobieto albo
              zgłoś się osobiście do profesjonalisty z problemem i miej świadomość
              ile to kosztuje i czym to grozi.
              • Gość: A moze tak Re: Klątwa - Margerita IP: 109.243.114.* 31.07.10, 22:52
                I badz szczesliwa Margerito, ja Ci tego zapewnic nie potrafie (
                przynajmniej teraz ) .

Ps.

" Moje rzeczy w twojej szafie " czyli nie zycz nikomu co tobie nie
                miłe
                • Gość: Obserwatorka Re: Klątwa - Margerita IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.10, 16:38
                  Margarito ty powinnaś być zalogowana"ŻMIJA' tyle w tobie jadu i
                  nienawiści, jezeli uważasz ze ten człowiek powinien ponieś kare to
                  wsadż go do więdzienia tam ludzie pokutują za swoje błędy , od
                  sprawiedliwości są sądy a nie ty .Kobieto zioniesz nienawiścią
                  opanuj się a wyjdzie ci to na zdrowie, wiec jedno każda klątwa wróci
                  do Ciebie.
                  • Gość: psychiatra Re: Klątwa - Margerita IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.10, 12:48
                    Kobieto zgłoś się do mnie pomogę Ci za darmo w ramach narodowego
                    funduszu zdrowia,
                    • Gość: Margaritta1985 Re: Klątwa - Margerita IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.10, 15:33
                      Oczywiście, ja jestem psychicznie chora i zła. A jak zostawił mnie mąż po 10
                      latach małżeństwa i w ciąży to jest ok. Nie oceniajcie ludzi po pozorach.
                      Aaaaa jeszcze jedno, znalazłam kogoś w realu, kto potrafi to zrobić, uważa ze to
                      forum to dno - raz zajrzał i nie chciał więcej.
                      A klątwa będzie działać!!!:))):D
                      • Gość: stara wrózka Re: Klątwa - Margerita IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.10, 08:23
                        Nikt w realu nie przyjmie"takiego zlecenia" od kobiety w
                        ciąży ,chyba że jest wart tyle co ci szamani z tego forum.
                        Życzę powodzenia
                        • Gość: nikt Re: Klątwa - Margerita IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.10, 12:30
                          i szamani z forum i ci z realu sa tacy sami!
                          To tylko ludzie.
                      • Gość: do Margerita Re: Klątwa - Margerita IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.10, 16:36
                        A gdzie znalazlas taka osobe?
                        • Gość: Gość Re: Klątwa - Margerita IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.10, 09:53
                          Do Margarity napisz jak zadziałała klątwa którą zleciłaś rzucić ,bo chyba już działa?
    • agrentowy4321 Re: Klątwa 05.03.23, 03:51
      Nie jest to oczywiste
    • irona.sonata Re: Klątwa 25.04.23, 13:06
      To zadawane

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka