Dodaj do ulubionych

Powróżę

IP: *.wroclaw.mm.pl 10.03.12, 23:25
Witam
Ezoteryką zajmuję się od wielu lat,wszystkich zainteresowanych zapraszam na mój e-mail:
shaniatell@gmail.com
To moja pasja i jednocześnie rozwój,proszę o imię lub imiona i datę urodzenia zawierać w swoich postach.Postaram się odpisać w miarę czasu na wszystkie listy.Wszelkie pytania prosze przysyłać na adres,nie będę odpowiadać tu na forum ,zamieszczam tylko swoją oferte dla wszystkich,którzy potrzebują dobrej rady i wskazówki.Nie słodzę ,mówię prawdę .
Zapraszam i pozdrawiam
Shania
Obserwuj wątek
    • medialny_brylant Re: Powróżę 11.03.12, 00:42
      pomysle
      • Gość: ,,,, Re: Powróżę IP: *.inowroclaw.mm.pl 13.03.12, 07:44
        Dostal ktoś odpowiedz/ jak wrażenia ?
        • duleczka88 Re: Powróżę 13.03.12, 08:48
          muszę powiedzieć,że bardzo dobre,czyli krótko i prawdziwie:)
          tylko szkoda,że nie można dopytać,bo niestety jest cisza :(
          • Gość: Ewka Powróżę IP: *.ip.netia.com.pl 13.03.12, 09:35
            Dostałas odpowiedz, ale super, ja niestety nie.
            • kesit Re: Powróżę 13.03.12, 12:17
              jak ktoś pomaga i jasno wytycza zasady poradnictwa karcianego
              to wyjatkowo nie na miejscu jest komentowanie i jak?
              karty to dar...a podzielenie sie swoim czasem to zaszczyt.
              "pomyśle"
              co za kuriozalny anons...
              Ludzie obudzcie sie...wszyscy jestesmy tacy sami a tylko jednostki Są z wielkim talentem widzenia tego co "niezauważalne" ale "wyczuwalne"
              • Gość: Rere Re: Powróżę IP: *.ip.netia.com.pl 13.03.12, 12:55
                Nie sposób sie z Panią nie zgodzić, ale wielu tu naciągaczy albo osób bez daru, więc i podejscie dosyc "rubaszne".
                • duleczka88 odp.:) 13.03.12, 14:34
                  pani mi odpisała zaraz tego samego dnia,czyli w tym dniu,w którym się ogłosiła
                  właśnie.A może pani się odezwie?;)byłoby miło,tym bardziej,ze odpowiedz którą uzyskałam jest prawdziwa:)co bardzo,ale to bardzo mnie zaskoczyło.
                  • Gość: kesit Re: odp.:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.12, 17:09
                    nie jestem rubaszna,ale prawdziwa w swojej ocenie,
                    nic tak zniechęca jak robienie 'sprawdzianów" z kart i wróżbiarstwa,
                    a pozniej opisywanie na forum..
                    "sama nieprawda, nie warto"
                    a na skrzynce tej osoby X stronicowe wypracowanie kobiety/faceta,ktory/a pol nocy zarwal/a zeby wylumACZYĆ KOMUŚ ŻE NIE KOCHA I NIE ODEJDZIE OD ZONY...kochanka
                    I to nie nazywa sie naciagactwo tylko cwaniactwo
                    • duleczka88 Re: odp.:) 13.03.12, 17:13
                      przepraszam,ale piszesz o sobie?rozumiem,ze otrzymałas odpowiedz,ale niestety porażka?tak?
                      bo wiesz,trochę zawile piszesz i nie mam pojęcia o co Ci chodzi?;)
                      • Gość: kesit Re: odp.:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.12, 17:27
                        juz dobrze wiesz o czym pisze,
                        Duleczko
                        to ty mi nie rob sprawdzianow z tego kim jestem i którą wrózkę polecam albo ktora wróżką jestem! upokoj sie w swoim "awanturniczo-roszczeniowo- oceniającym" tonie znawczyni wszystkich Wrózek z forum Wróżbiarstwo
                        wyluzuj w swoim "doradczym" tonie bo przez ciebie żadna wrózka nie bedzie chciala pracowac z ludzmi na forum
                        o- o to mi chodzilo a jak za trudno pisze to nie czytaj mnie tylko przejdz do nastepnego watku
                        • duleczka88 Re: odp.:) 13.03.12, 18:49
                          ty kobieto,jestes normalna???o co ci chodzi??jaki awanturniczo-roszczeniowy temat ci chodzi???coś ty taka pobudzona??;))
                          odetchnij głęboko i uspokój się!
                          po twoim tekście,jedno wiem na pewno! GŁUPOTY TU WPISUJESZ O OSOBACH,KTÓRE STANOWIĄ JAKĄŚ WARTOŚĆ....WRÓZKO?;))))
                          • Gość: Ja Re: odp.:) IP: *.inowroclaw.mm.pl 13.03.12, 21:27
                            Dostałam odpowiedz, sporo prawdy niestety gorzkiej, także u mnie na plus. pozdrawiam.
                            • Gość: gość dla judy;) IP: *.ip.shentel.pl 27.03.12, 22:53
                              jak w temacie;)
    • agrentowy4321 Re: Powróżę 04.03.23, 10:37
      Bardzo trudny temat
    • irona.sonata Re: Powróżę 23.04.23, 21:07
      Bardzo bardzo
    • irona.sonata Re: Powróżę 24.04.23, 09:48
      Raz tak a raz inaczej
    • irona.sonata Re: Powróżę 24.04.23, 14:46
      Sprawdź czy nie ma Ciebie za ściana dobrze
    • irona.sonata Re: Powróżę 02.05.23, 19:50
      To nurtujące

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się