Dodaj do ulubionych

dziury w scianach

24.02.05, 21:16
ostatnio kilka nocy z rzedu snia mi sie pekajace mury i dziury w scianach:(
co to znaczy??
Obserwuj wątek
    • oneira Re: dziury w scianach 25.02.05, 07:27
      Opisz dokładniej, gdzie je widzisz - w własnym domu czy innych budynkach itp.
      • aga29wawa Re: dziury w scianach 25.02.05, 12:39
        sa to popekane sciany w moim mieszkaniu, w moim snie mam swiadomosc ze
        mieszkanie po remoncie a wyglada jakby mialo sie zawalic
        • tamaya_lunaris Re: dziury w scianach 25.02.05, 13:21
          Może to wskazanie, że remont twojego życia nie przeniegł prawidłowo i ma w
          sobie wiele rys skaz, które mogą Ci sprawiać problem, burzyć twoje plany jeśli
          nie przyjrzysz się im dobrze i na czas nie przeprowadzisz odpowiednich
          porządków. A może po prostu próbujesz coś scalić co i tak się rozpada.
          Pozdrawiam, Tamaya
        • oneira Re: dziury w scianach 26.02.05, 07:12
          Rzeczywiście, sen jest niepokojący. Trzeba jednak pamiętać, że podświadomość
          wysyłając takie obrazy pragnie wstrząsnąć śniącym, sprowokować do działanie, a
          więc znaczy to, że możesz sobie z tym problemem poradzić.
          Sciany kojarzą mi się z ograniczeniami. Może chodzi o to, że jakieś zakazy,
          nakazy, przekonania jakimi się kierujesz w życiu ( a których źródłem jest
          najczęściej rodzina) ograniczają Cię, mają rujnujący wpływ na Twoją psychikę?
    • lorddead Re: dziury w scianach 27.02.05, 17:38
      Miałem kilka takich snów. Były jednak bardziej przerażające np. wstaje rano,
      słyszę wielki huk i błysk, nagle zauważam, że tylnia część budynku się zawaliła.
      Z jednej strony mnie to przeraża, a z drugiej czuje się dobrze z tym, że
      uczestnicze w jakimś ciekawym, nietypowym zdarzeniu - w tym śnie była to fala
      uderzeniowa, postała w skutek wybuchu atomowego. Wybuch atomowy pojawia się
      bardzo często w moich snach.

No ale wracając do twojego snu, to muszę przyznać, że podałaś za mało danych,
      aby cokolwiek można było o tym powiedzieć. Postaraj się o pełny opis tego snu,
      wraz z wszystkimi możliwymi szczegółami.
    • aga29wawa Re: dziury w scianach 27.02.05, 19:01
      mhm.. to jest wszysto..ten sen nie ma zadnej fabuly.. jestem w pokoju siedze..
      czy leze.. na kanapie patrze na sciany i widze rysy pekniec i dziury w tynku...
      to wszystko w moim snie mam swiadomosc tak jak pisalam ze moje mieszkanie jest
      swiezo po remoncie (a jest tak naprawde) czuje niezadowolenie.. smutek.. ze po
      tak krotkim okresie juz pekaja sciany
    • agrentowy4321 Re: dziury w scianach 08.03.23, 01:32
      Ile czasu trzeba?
    • irona.sonata Re: dziury w scianach 28.04.23, 15:56
      Raz tak a raz inaczej
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka