aga29wawa 24.02.05, 21:16 ostatnio kilka nocy z rzedu snia mi sie pekajace mury i dziury w scianach:( co to znaczy?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
oneira Re: dziury w scianach 25.02.05, 07:27 Opisz dokładniej, gdzie je widzisz - w własnym domu czy innych budynkach itp. Odpowiedz Link Zgłoś
aga29wawa Re: dziury w scianach 25.02.05, 12:39 sa to popekane sciany w moim mieszkaniu, w moim snie mam swiadomosc ze mieszkanie po remoncie a wyglada jakby mialo sie zawalic Odpowiedz Link Zgłoś
tamaya_lunaris Re: dziury w scianach 25.02.05, 13:21 Może to wskazanie, że remont twojego życia nie przeniegł prawidłowo i ma w sobie wiele rys skaz, które mogą Ci sprawiać problem, burzyć twoje plany jeśli nie przyjrzysz się im dobrze i na czas nie przeprowadzisz odpowiednich porządków. A może po prostu próbujesz coś scalić co i tak się rozpada. Pozdrawiam, Tamaya Odpowiedz Link Zgłoś
oneira Re: dziury w scianach 26.02.05, 07:12 Rzeczywiście, sen jest niepokojący. Trzeba jednak pamiętać, że podświadomość wysyłając takie obrazy pragnie wstrząsnąć śniącym, sprowokować do działanie, a więc znaczy to, że możesz sobie z tym problemem poradzić. Sciany kojarzą mi się z ograniczeniami. Może chodzi o to, że jakieś zakazy, nakazy, przekonania jakimi się kierujesz w życiu ( a których źródłem jest najczęściej rodzina) ograniczają Cię, mają rujnujący wpływ na Twoją psychikę? Odpowiedz Link Zgłoś
lorddead Re: dziury w scianach 27.02.05, 17:38 Miałem kilka takich snów. Były jednak bardziej przerażające np. wstaje rano, słyszę wielki huk i błysk, nagle zauważam, że tylnia część budynku się zawaliła. Z jednej strony mnie to przeraża, a z drugiej czuje się dobrze z tym, że uczestnicze w jakimś ciekawym, nietypowym zdarzeniu - w tym śnie była to fala uderzeniowa, postała w skutek wybuchu atomowego. Wybuch atomowy pojawia się bardzo często w moich snach. No ale wracając do twojego snu, to muszę przyznać, że podałaś za mało danych, aby cokolwiek można było o tym powiedzieć. Postaraj się o pełny opis tego snu, wraz z wszystkimi możliwymi szczegółami. Odpowiedz Link Zgłoś
aga29wawa Re: dziury w scianach 27.02.05, 19:01 mhm.. to jest wszysto..ten sen nie ma zadnej fabuly.. jestem w pokoju siedze.. czy leze.. na kanapie patrze na sciany i widze rysy pekniec i dziury w tynku... to wszystko w moim snie mam swiadomosc tak jak pisalam ze moje mieszkanie jest swiezo po remoncie (a jest tak naprawde) czuje niezadowolenie.. smutek.. ze po tak krotkim okresie juz pekaja sciany Odpowiedz Link Zgłoś