Dodaj do ulubionych

transporter

03.05.11, 19:26
Muszę wyjechać na weekend,niestety pociągiem, a nie mam z kim zostawić Misia, więc jedziemy razem, planuję kupić transporter, czy macie może jakieś uwagi jaki powinien być? Wiem, że nie chcę nic super ciężkiego, nie wiem też jaki wymiar wybrać, mój Misiu jest dość duży waży 7,5kg, zastanawiałam się nad transporterem pet cargo cabrio, znalazłam dużo dobrych opini o nim. Jest w nim napisane, że można w nim przewozić zwierzaki do 11,3kg ale on ma wysokość 35cm, a Misiu jak stoi to do końca głównki ma 40cm, ale czy on będzie stał w nim? zaczęłam się zastanawiać nad materiałowym, ale nie wiem czy będzie mu w nim wygodnie, boję się, że ten spód na którym on stoi będzie się wyginał i będzie mu niewygodnie. Może ktoś kupił jakiś transporter i jest zadowolony i może polecić? Albo chociaż jakieś uwagi na co zwrócić uwagę przy zakupie?
Obserwuj wątek
    • agamadrid Re: transporter 04.05.11, 00:30
      ja na twoim miejscu kupiłabym plastikowo-metalową klatkę, taką jak do samolotu... swoją drogą sama własnie tez sie zaczełam juz rozgladac, bo wakacje tuz-tuz i doszlam do wniosku ze klatkę kupię na lotnisku przynajmniej bede miec pewnosc ze spełnia wszelkie wymogi, a przytym jest latwa do czyszczenia i utrzymania higieny wewnatrz.
      odnosnie pozycji psa to zapewne podczas podrózy bedize lezał, ale wez pod uwagę ze moze chciec się obrócić , zmienic pozycję czy wypróznic więc musi miec mozliwosc swobodnego wstania...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka