Dodaj do ulubionych

sniegowe kulki

09.12.12, 21:28
Dziewczyny , pisałyście że na łapkach robią się kulki . Po dzisiejszym wieczornym spacerze , stwierdzam że to nie kulki a ogromne kule . Moja sunia miała ich tak wiele na przednich łapkach , że nie mogłam zdjąć jej kurteczki ! Łapki sie nie mieściły w rękawkach . Byłyśmy na spacerku na nieodgarniętym śniegu bo u mnie "Zenek" zaspał i słowa piosenki " wstawaj Zenek śnieg na dworze , Wstawaj Zenek bo ci przyłożę ..."bardzo by się przydały , przez cały dzień śnieży a nikt nie odgarnia. Vika już wróciła do normy bo skakała na śniegu , jak zajączek. Byłyśmy krótko bo boję się ja przeziębić.
Obserwuj wątek
    • basfx Re: sniegowe kulki 10.12.12, 07:34
      U nas śniegu aż tak duzo nie ma i juz mocno ubity to Peluś wraca nawet w miarę suchy ale pare dni wcześniej to od razu łapki pod wode cieplejszą a ubranko na kaloryfer i się suszymy:) suszarką ale dla niego na śniegu jest super chłopak w swoim żywiole
      pozdrawiam
      • 9czarna Re: sniegowe kulki 10.12.12, 11:25
        Witam! Z moja mała mała to jest tak,ja odśnieżyłam cały podjazd do domu i prawie połowę ogródka zeby nie utopiła się w tym śniegu. A ona i tak wskoczyła do tego największego śniegu;) ale nie było nawet najgorzej,otrzepała się.Resztę wytarłam ręczniczkiem i było,ok.Pozdrawiam :)
        • an3czka2 Re: sniegowe kulki 10.12.12, 11:32
          No niestety zaczyna się okres ,,winogronek" na łapkach. Czasem u moich to na kilogramy chyba można liczyć . Jedna łapka waży chyba sporo, bo Lila nie chciała iść tylko wskoczyła na ręce mężowi:). Dziś to samo, oblepione obie dokładnie:). Poszedł już prysznic w ruch, bo nie było by jak ich rozebrać, tylko letnia woda pamiętajcie:).
          Pozdrawiam Ania.
    • malgokasp59 Re: sniegowe kulki 13.12.12, 10:27
      Moja mała biega jak szalona . jednak najlepszy dla psa jest sweterek !

fotoforum.gazeta.pl/zdjecie/3311409,2,1,11122012228.html
      fotoforum.gazeta.pl/zdjecie/3311410,2,2,11122012226.html
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka