Dodaj do ulubionych

KARMA HAPPY DOG

26.01.13, 14:07
Witam serdecznie- czy slyszalyscie może i praktykowalyscie te karmę?Dzisiaj właśnie sprzedawca na wystawie psow b.ja polecał ale ja oczywiscie wstrzymalam sie do czasu konsultacji z Wami.Emi niedługo skończy 10 m-cy i jest na weterynaryjnej karmie dla szczeniat Royal,która b.dobrze toleruje ale może inne są równie dobre?Prosze więc bardzo o rady i ew.opinie.Pozdrawiam Renia z Emisią
Obserwuj wątek
    • marian_malek Re: KARMA HAPPY DOG 27.01.13, 00:53
      moj pies po tej karmie mialczal jak kot....
    • an3czka2 Re: KARMA HAPPY DOG 27.01.13, 18:04
      Witaj. Ja tej karmy nie podawałam, ale może warto poczytać o niej na necie i zaryzykować. Royal jest super dla szczeniąt, ale z czasem potrafi uczulić, tak jak moje maluchy. Teraz Lila i Fabia jest na diecie Royala , ale coś nie bardzo się sprawdza, 2 m-ce i nie ma poprawy. Uważam że jest mocno przereklamowany, ja stosowałam też Simply i z tej karmy byłam zadowolona. Niestety alergia na razie ją wykluczyła, ale na pewno do niej wrócę.
      Pozdrawiam Ania
      • wilma62 Re: KARMA HAPPY DOG 27.01.13, 19:38
        Dziękuje Aniu za radę- nie zakupilam jej niestety ,ponieważ nie miałam żadnej porady kiedy byłam dzisiaj na wystawie i bałam sie po prostu zaryzykować.Musze sie faktycznie zastanowić nad wprowadzeniem Emisi może czegoś innego bo coraz częściej czytam negatywne opinie o royalu.Wspolczuje Ci z powodu alergii bo mimo,iz nie miałam i na razie nie mam takiego problemu jesli chodzi o moje psiunie, to doskonale znam problem.Moja córka (juz dzisiaj ma 20 lat) miała tak straszna postać alergii skornej i wziewnej,ze leczylam ja i odczulalam 10 lat!Oczywiscie dietę miała rygorystyczna ale efekty są .Pozdrawiam i życzę powodzenia, Renia
        • iwona.jg Re: KARMA HAPPY DOG 28.01.13, 10:21
          Reniu a piszesz o suchej czy mokrej wersji happy dog? Suchej u siebie nie widziałam, ostatnio kupiłam na próbę małą puszkę mokrej - skład super, musiała bardzo smakować,bo chłopak mój pochłonął w sekundę ;P
          • wilma62 Re: KARMA HAPPY DOG 28.01.13, 16:20
            Pisałam o suchej karmie.Pozdrawiam
            • an3czka2 Re: KARMA HAPPY DOG 28.01.13, 20:02
              Może jest na allegro ta karma, ja tam kupuję dużo i nigdy się nie nacięłam. Trzeba tylko sprawdzić sprzedającego porządnie i spokojnie. Sprawdzam dokładnie komentarze o sprzedającym i wiem z kim mam do czynienia. Często też jest sporo taniej jak w sklepie:).
              Pozdrawiam Anna
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka