19.05.13, 19:28
Już po wakacjach dwa tygodnie pobytu nad morzem było cudownie towarzystwo i pogoda do spacerów. Po powrocie jak zakładałam Boni szelki na spacer to są za duże zważyłam ją ma 4900kg. a miała 5500kg.czy to z powodu zabiegu sterylki ? czy z tęsknoty ? ale została w tym samym domu z tymi domownikami apetyt ma dobry mówią że je jak małe słoniątko jest wesoła biega,bawi się nie wiem dlaczego tak schudła martwię się. Maria
Obserwuj wątek
    • 9czarna Re: Już po 19.05.13, 19:35
      Byc moze z tesnoty,albo po prostu miala duzo wiecej ruchu na swiezym powietrzu.Jezeli zachowuje sie tak jak zwykle,to mysle ze nie ma powodu do nie pokoju ale na wszelki wypadek kontroluj jej wage zeby miec kontrole czy nadal spada,czy stoi w miejscu . Pozdrawiam
      • an3czka2 Re: Już po 20.05.13, 09:27
        Marysiu Lil też schudła a ma apetyt. Myślę że to po sterylce, zabieg zrobił swoje w organizmie :). Teraz tylko musimy pilnować aby się nie rozleniwiły i nie przytyły. Fajnie że u Boni tak samo dobrze jest jak u mojej lili:). Na jesień mnie czeka chyba druga sterylka, choć Kris jest przeciwny aby tak wcześnie robić. No ale zobaczymy jak to będzie, czas pokaże.
        Fajnie że miałaś udane wczasy, ja właśnie szukam domku letniskowego , ale planuję kupić sobie na własność. Ciężko jest jednak, bo albo są za daleko, albo zbyt drogie. Myślę że jednak coś znajdę wcześniej czy później.
        Pozdrawiam Ania.
        • adzikkkkk Re: Już po 20.05.13, 10:51
          Marysiu zazdroszczę wypoczynku. U mnie intensywnie bo przygotowania do ślubu trwają dlatego ostatnio tak mało piszę, ale czytam regularnie :) Co do wagi po sterylce to nie ma reguły, Misia jest strasznie chuda, nieraz to az ludzie sie pytają czy ona w ogóle je, a Tosia jest grubaskiem (8kg) pochłania wszystko, trzeba jej bardzo pilnowac, ma duzo ruchu a i tak nie chudnie.
          • 9czarna Re: Już po 20.05.13, 14:25
            Strylka to zmiana w organizmie i w gospodarce hormonalnej,jedne suczki chudna inne tyja a jeszcze inne nie zmieniaja sie wogole. Gratulacje odwaznej decyzji Adzikkkkk:) ja mam to juz za soba ladnych pare lat;)
          • an3czka2 Re: Już po 22.05.13, 12:22
            Ada kochanie to gratulację :). Matko jak czas leci nie ubłagalnie...ja już syna ożeniłam:).
            Pozdrawiam Ania.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka