kamila2401 30.12.13, 23:04 Mam takie pytanie czy moge zmienic psiakowi smak karmy...???? Chodzi mi ze tej samej firmy ale np jagniecine na indyka czy odwrotnie? Wiem ze kurczaka warto omijac, dac mozna sporadycznie bo uczula,tak..? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
an3czka2 Re: smak karmy 01.01.14, 15:19 Nie ma problemu, ale wprowadzaj delikatnie tak jak nowość. Ja przy zmianie tak zawsze robię i nie ma sensacji żołądkowych, szczególnie u maluszków. Pozdrawiam Ania:) Odpowiedz Link
kamila2401 Re: smak karmy 01.01.14, 16:54 To fajnie ;) rewolucji żołądkowych odpukać nie ma :) Daje mu czasami na zmianę jak je 4razy dziennie to karmę a później gotowane jedzonko. Teraz zrobiłam z mięsa z indyka ryz i marchew, uwielbia to ;) To fajnie ze mogę smak zmieniać żeby mu się nie znudziło , teraz chciałam karmę kupić ta co kupujemy Purine i chciałam jagnięcinę albo indyka ale w zoologicznym była tylko z kurczakiem, no i kupiłam bo to tyle wolnego,Pan obiecał ze mi przywiezie po nowym roku wiec jutro mam nadzieje ze bedzie inny smak bo tej z kurczakiem nie chciałabym mu tak dawać jak kurczak uczula. Także będziemy robić odmianę raz taki smak raz taki. Dziękuję pani za odp. Pozdrawiam z Simba :) Odpowiedz Link
an3czka2 Re: smak karmy 01.01.14, 19:23 Tu zawsze chętnie ktoś pomoże:). Pozdrawiam Ania. Odpowiedz Link