24.01.14, 23:13
Pierwsza kąpiel zaliczona ;) i bardzo zadowolona jestem z mojego maluszka!
Nic sie nie bał, grzecznie stał, choc nie suszylam go suszarka bo nie chcialam zeby sie wystraszyl dalismy rade :) w mieszkaniu cieplutko, po kapieli wybawil sie i juz smacznie spi. Pozdrawiam!
Obserwuj wątek
    • paulamu Re: kąpiel 24.01.14, 23:30
      dostalam kiedys rade od dobrej kolezanki, zeby podczas suszenia wlosow zawolac pieska, podroczyc sie z nim, oswajac go z suszarka zanim zaczne jej używac na nim! i tym sposobem 1 moja małpeczka sie nie bała, z obecnym tak samo...jak susze wlosy to leeeeeeeeci i sam sie wpycha pod strumien powietrza kiedy na niego nakieruje.i po kapieli na poczatku powarczy pobiega a za chwile grzecznie stoi, bo juz wie, ze nie bede mu robic tak jak nie lubi czyli po pysiu. Akurat pyszczek jakos tak sam sie suszy w trakcie :)
      • kamila2401 Re: kąpiel 25.01.14, 00:00
        bede probowac ;)
        • an3czka2 Re: kąpiel 25.01.14, 17:29
          Witaj.
          Od początku ucz psa suszenia, gdyż nie powinien latać mokry o tej porze roku. Większość lubi to, moje się wręcz podstawiają pod suszarkę:). Tylko trzeba uważać na strumień i nie powinien być za gorący i za blisko skóry.
          Pozdrawiam Ania.
          • pibi62 Re: kąpiel 26.01.14, 22:36
            nasza "Wariatka"dziś przeszła kolejną kąpiel, nadal jeszcze jej się to nie podoba... ale po kąpieli jest wariactwo, gonitwa tam i z powrotem i wcinanie nagród, lecz one są pochowane i ona na komendę "szukaj" biega i szuka, przednia zabawa dla niej i dla nas, potem spanko w ciepełku, czyli... u siebie na swoich śmieciach, lecz dość puszyście :)
            • malgokasp59 Re: kąpiel 27.01.14, 09:27
              Moja za kąpielą nie przepada pozwala się umyć i spłukać bez żadnych wariactw , natomiast susze - uwielbia , podstawia mordeczkę by ja suszyć by ja owiewało powietrze.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka