Dodaj do ulubionych

wakacje w Łebie

04.07.14, 19:41
Witam wszystkich! Jestem posiadaczką przecudnej suczki shih tzu. Wybieramy się razem na urlop do Łeby. Czy mozecie polecic sprawdzone miejsce, gdzie nie przeszkadza piesek? I jak z wejsciem na plaze, do barow itd Z gory dziekuje za odpowiedz.
Obserwuj wątek
    • maby-baby Re: wakacje w Łebie 04.07.14, 21:37
      Witam!
      W ubiegłym roku byliśmy całą rodzinką plus dwa shih-tzu właśnie w Łebie. Na plażę nie można wejść, ale to akurat nam nie przeszkadzało. Mieszkaliśmy w "Chatki - Łeba". Mają stronę internetową. Nie było najmniejszego problemu z futrzakami :) Właściciel miły i do tego sam ma psiaka - maltańczyka.
      Pozdrawiam!
      • an3czka2 Re: wakacje w Łebie 05.07.14, 22:32
        Ja co roku jeżdżę z dwoma psami na wczasy i w sumie to prawdopodobnie nigdzie nie wolno wprowadzać psów na plażę. Takie są przepisy i słusznie. Plaża to nie miejsce dla psiaka, po co męczyć psa?. Można zostawić w domku spokojnie, ja nie zabieram psów na plażę. Czasem wieczorem ewentualnie na spacer. Psy nie powinny przebywać na otwartym słońcu, grozi to udarem słonecznym. Nasze mają krótkie pyszczkii i jeszcze bardziej im upał przeszkadza.
        Pozdrawiam Ania.
        • malgokasp59 Re: wakacje w Łebie 06.07.14, 10:59
          W Kołobrzegu , gdzie akurat jestem widzę ludzi z różnymi psami na plaży , które choć są strzeżone to ratownicy nie interweniują , a psy widać po nich że są wykończone.Moja psinka na plażę nad morzem chodzi tylko po sezonie .
          Tu jest również plaża dla psów -plaża zachodnia .
        • edi-31 Re: wakacje w Łebie 06.07.14, 14:21
          Witam! NIe chodzi o to ze bede plackiem lezec na plazy z psem w upał, ale zebym mogla swobodnie przejsc sie brzegiem wzdluz morza, zeby sunia mogla sie zamoczyc nie przeszkadzajac nikomu. A moze macie sprawdzone miejsca nie koniecznie w ŁĘbie no. jurata,jastarnia rewa itd????

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka