tardio Re: Szybko schudnac!! 27.08.02, 11:23 Mam wielka potrzebe szybkiego zrzucenia glownie brzuszka - nie jest to gigant ale jednak - od paru dni biegam po 4 km dziennie robie brzuszki i wlasciwie nic nie jam - woda z cytryna i owoce - co moge zrobic by byc pewnym efektow?? dzieki Link Zgłoś
marceepalina Re: Szybko schudnac!! 27.08.02, 18:22 mozesz sie lenic (olej te bzruszki , po wysilku fizycznym ma sie apetyt) i calkowicie odstawic jedzenie. Efekt murowany . Za miesiac wazysz 10 kg mniej. Link Zgłoś
tardio Re: Szybko schudnac!! 28.08.02, 09:09 hahaha ale ja mowie powaznie - jesc tez prawie nie jem! i mam mniej niz miesiac na schudniecie - pomozcie w morde jeza!! Link Zgłoś
zapominka Re: Szybko schudnac!! 29.08.02, 11:53 Dziewczyno kilka dni!? Na efekty trzeba poczekać minimum 2 tygodnie? I nie głoduj się bo to tez nic nie daje. A wręcz przeciwnie brzuch CCi sie powiększy jak u murzynków:(. Odstaw słodycze po prostu, jedz więcej owoców i warzyw, po godzinie 18:00 koniec jakiegokolwiek jedzenia:). I pij duuuużo wody. :) Ale bez skrajności.:) Link Zgłoś
s4ms3l Re: Szybko schudnac!! 29.08.02, 18:35 Jest możliwe uzyskać bardzo dobre efekty po miesiącu. Jednak trzeba powiązać dobrą dietę z treningiem. Polecam bieganie rano na czczo i znacznie ograniczyć spożywanie węglowodanów. Jeśli jesteś w stanie bardzo się poświecić, polecam zmodyfikowaną dietę Kwaśniewskiego. Link Zgłoś
janwer Re: Szybko schudnac!! 30.08.02, 18:56 Ty chyba sobie kuku chcesz zrobić? To, że (jak się domyślam) poznałaś chłopaka (przez net?) i chcesz dobrze wyglądać na następnej rance to nie jest powód aby sobie robić krzywdę. Nie można się odchudzić zdrowo i szybko. Jan Werbiński O0oo....._[:]) bul, bul, bul Strona domowa pa54.zgora.sdi.tpnet.pl/jw/ Nasza sieć pa54.zgora.sdi.tpnet.pl/ Link Zgłoś
aleksandra.cichocka Re: Szybko schudnac!! 13.09.02, 13:14 Jeśli chce się zrzucić niezbyt wielki brzuch to wystarczy zastosowanie diety niskokalorycznej, wybieranie produktów chudych i zrezygnowanie z cukru, słodyczy, słodzonych napojów, produktów smażonych, przekąsek (chipsów, snacków) oraz kontynuowanie biegania i ćwiczeń na mięśnie brzucha. Polecane tempo odchudzania to 2-4kg w ciagu miesiąca. Celem zdrowego odchudzania jest nie tylko zrzucenie zbędnych kilogramów, ale jednocześnie zachowanie zdrowia, ładnego wyglądu. Żeby zdrowo schudnąć trzeba dostarczyć organizmowi wielu różnych składników odżywczych i dlatego dieta powinna być urozmaicona i zawierać żywność z różnych grup produktów. Szczegółowe zasady zdrowego odchudzania przedstawiłam w wątkach nr 95 i 139 „Jak schudnąć wiosną i nie utyć jesienią?”. Życzę sukcesu. Pozdrawiam Link Zgłoś
elzunia3 Re: Szybko schudnac!! 30.08.02, 03:10 A moze ktos wyjasni - co to jest ZMODYFIKOWANA DIETA KWASNIEWSKIEGO ? Link Zgłoś