koniczynka777 31.07.09, 09:41 Jadla niedawno we Wroclawiu pyszne golabki wegetarianskie z rzyem iw rzywakmi w srodku i jakimis fajnymi przyprawami!Naprawde pycha! czy ktos dysponuje takim przepisem?sprawdzonym? Chetnie zrobilabym takie w domu... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
koniczynka777 Re:Sorry za literowki! 31.07.09, 09:43 przepraszam za literowki,cos opetalo moja klawiature.. Odpowiedz Link
fettinia Re: Gołabki wegetarianskie? 01.08.09, 12:54 Ja robie przewaznie z kasza i cebula,ale te z ryzem to pewnie cos w rodzaju leczo-dobrze przyprawione i wymieszane z ryzem Odpowiedz Link
ewa9717 Re: Gołabki wegetarianskie? 01.08.09, 14:06 Jadłam też gołąbki z nadzieniem kartoflanym (+przyrumieniona cebulka i boczek, dla Fetti bez boczku ) Część kartofli ponoć startych surowych, część gotowanych. Pyszne było, muszę się uśmiechnąć o dokładniejsze informacje. Odpowiedz Link
m4-6 Re: Gołabki wegetarianskie? 01.08.09, 14:50 Swego czasu robiłam synowi(we wczesnej młodości był wege),do ryżu dodawałam, duszone pieczarki,cebulka i papryczka w paseczki lekko duszona + przyprawy wg uznania.Były b.dobre - opinia syna. Odpowiedz Link
aga-aa Re: Gołabki wegetarianskie? 02.08.09, 19:14 jak na moje to z kasza gryczaną i grzybami (pieczarki, suszone) byłoby dobre, sama bym takie cuś z chęcią zjadła, ale jeszcze nie zebrałam się w sobie by przeżyć ten swój pierwszy raz z robieniem gołąbków Odpowiedz Link