iwona.fa 03.11.11, 15:11 szukam rozwiązanie na spacery z dwójką dzieci , niepełnosprawnym i niemowlakiem , czy ktoś zna takie wózki , gdzie mozna szukać , byłabym wdzięczna pozdrawiam Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kajka68 Re: wózek dla dwojga 03.11.11, 19:48 niestety nie znam,ale czyżby Słoneczko miało rodzeństwo?Cieplutko pozdrawiam;* Odpowiedz Link
iwona.fa Re: wózek dla dwojga 04.11.11, 15:42 w drodze ) , termin na początek lutego , ale zaczynam kompletować potrzebny sprzęt , bo to nie łatwe pozdrawiam Odpowiedz Link
kajka68 Re: wózek dla dwojga 05.11.11, 03:08 Kochana-gratulacje!!! Jak coś wynajdę to dam znac! Odpowiedz Link
kajka68 Re: wózek dla dwojga 23.02.12, 21:27 Iwonka mamy dalej niz poczatek lutego i jak? pochwal się;* Odpowiedz Link
iwona.fa Re: wózek dla dwojga 15.04.12, 13:17 mam synka , zdrowy !!!! pozdrawiam serdecznie Iwona Odpowiedz Link
kajka68 Re: wózek dla dwojga 15.04.12, 13:40 Jeju!! To cudownie!!Gratuluję i przytulam bardzo,bardzo mocno.Ciesze sie razem z Toba;* Odpowiedz Link
maka2003 Re: wózek dla dwojga 13.12.11, 11:54 Ja na spacery z dwójka dla młodszej wybrałam chustę - na poczatek elastyczną, potem jak zrobiło się cieplej dokupiłam nosidło ergonomiczne (dla nas ok okazało się ONO). fotoforum.gazeta.pl/zdjecie/2976835,2,1,wad-1.html Teraz młoda ma 13 miesięcy (chodzi już bardzo dobrze) i powoli zastanawiam sie nad czyms takim: czarodziej.eu/pl/dostawka-do-wozka-buggy-board-maxi-lascal.html czarodziej.eu/pl/dostawka-do-wozka-kiddy-board-maxi-lascal.html czarodziej.eu/pl/dostawka-do-wozka-bumprider.html oczywiście dla malucha - niestety, musi dostosować się do starszej, niepełnosprawnej siostry. u nas niepełnosprawna córka (8 lat) jeździ w Kimbie i jak na razie w niczym innym nie usiądzie. pozdrawiam serdecznie i życze powodzenia !! Odpowiedz Link
rafdrim Re: wózek dla dwojga 26.05.15, 09:57 Wprowadzamy dodatkowe akcesoria do Buggypod Lascal Maxi. Nakładka dzięki której starszak może siedzieć przypięty pasami Buggypod Perle. Nakładkę można też wykorzystać jako siedzenie dla młodszego dziecka np. na krześle w restauracji. Wypowiadam się jako Importer www.buggypod.pl Odpowiedz Link