Dodaj do ulubionych

wózek dla dwojga

03.11.11, 15:11
szukam rozwiązanie na spacery z dwójką dzieci , niepełnosprawnym i niemowlakiem , czy ktoś zna takie wózki , gdzie mozna szukać , byłabym wdzięczna
pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • kajka68 Re: wózek dla dwojga 03.11.11, 19:48
      niestety nie znam,ale czyżby Słoneczko miało rodzeństwo?Cieplutko pozdrawiam;*
      • iwona.fa Re: wózek dla dwojga 04.11.11, 15:42
        w drodze smile) , termin na początek lutego , ale zaczynam kompletować potrzebny sprzęt , bo to nie łatwe
        pozdrawiam
        • kajka68 Re: wózek dla dwojga 05.11.11, 03:08
          Kochana-gratulacje!!! Jak coś wynajdę to dam znac!
        • kajka68 Re: wózek dla dwojga 23.02.12, 21:27
          Iwonka mamy dalej niz poczatek lutego i jak? pochwal się;*
          • iwona.fa Re: wózek dla dwojga 15.04.12, 13:17
            mam synka , zdrowy !!!!
            pozdrawiam serdecznie
            Iwona
            • kajka68 Re: wózek dla dwojga 15.04.12, 13:40
              Jeju!! To cudownie!!Gratuluję i przytulam bardzo,bardzo mocno.Ciesze sie razem z Toba;*
    • maka2003 Re: wózek dla dwojga 13.12.11, 11:54
      Ja na spacery z dwójka dla młodszej wybrałam chustę - na poczatek elastyczną, potem jak zrobiło się cieplej dokupiłam nosidło ergonomiczne (dla nas ok okazało się ONO).

fotoforum.gazeta.pl/zdjecie/2976835,2,1,wad-1.html
      Teraz młoda ma 13 miesięcy (chodzi już bardzo dobrze) i powoli zastanawiam sie nad czyms takim:

czarodziej.eu/pl/dostawka-do-wozka-buggy-board-maxi-lascal.html
      czarodziej.eu/pl/dostawka-do-wozka-kiddy-board-maxi-lascal.html
      czarodziej.eu/pl/dostawka-do-wozka-bumprider.html
      oczywiście dla malucha - niestety, musi dostosować się do starszej, niepełnosprawnej siostry.

u nas niepełnosprawna córka (8 lat) jeździ w Kimbie i jak na razie w niczym innym nie usiądzie.

pozdrawiam serdecznie i życze powodzenia !!
      • rafdrim Re: wózek dla dwojga 26.05.15, 09:57
        Wprowadzamy dodatkowe akcesoria do Buggypod Lascal Maxi. Nakładka dzięki której starszak może siedzieć przypięty pasami Buggypod Perle. Nakładkę można też wykorzystać jako siedzenie dla młodszego dziecka np. na krześle w restauracji. Wypowiadam się jako Importer www.buggypod.pl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka