fenikss.2972 14.01.14, 23:49 wielką przyjemność mi sprawiłaś tym, że mnie dzisiaj odwiedziłaś Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rudka-a Re: Alice 15.01.14, 16:21 I ja wielce się uradowałam Alice - serdecznie pozdrawiam Odpowiedz Link
alice0553 Re: Alice 17.01.14, 20:10 Dzięki,Kochani,trochę zdziczałam i na pisanie chęci nie miałam ale powoli wszystko się zmienia więc czasem skrobnę coś od niechcenia. Odpowiedz Link
rudka-a Re: Alice 18.01.14, 11:06 .....i chociaż w życiu wszystko się zmienia zawsze gdzieś, w sercu zostaną wspomnienia cieszą Twe słowa rymem sklecone nutką humoru, tak fajnie barwione Smutek i Radość - przeważnie w parze oni są życia głównym pisarzem.... ) Odpowiedz Link
fenikss.2972 Re: Alice 19.01.14, 16:35 też miałem chwile kiedy zwątpiłem też już na forach prawie nie byłem też moc problemów, różne kłopoty lecz czasem wraca chęć na głupoty Odpowiedz Link
rudka-a Re: Alice 25.01.14, 10:54 bo człowiek pragnie trochę radości by się oderwać od codzienności .. Odpowiedz Link
alice0553 Re: Alice 25.01.14, 11:30 Niestety,wpadam tutaj od święta bo wierszykami jestem zajęta jubileusze się posypały i mam zamówień stosik niemały dla siebie wiersza też potrzebuję bo urodziny ciocia świętuje całą rodzinę zaprasza w gości więc będę miała trochę radości. Odpowiedz Link
ewojcik27 Re: Alice 10.03.14, 09:47 Witaj Alice! Wiem, że nie jestem jedyna w tym temacie. Potrzebuję pomocy osoby z lekkim piórem. Postanowiłam, że w tym roku wszyscy pracownicy mojej firmy, otrzymają ode mnie w imieniu kadry wyższego szczebla i wszystkich pracowników kartkę urodzinową przez mnie własnoręcznie wykonaną wraz z indywidualnym wierszykiem (w stylu Wierszyki Nie-Poważne). Od początku wykonałam już 30 takich kartek przede mną jeszcze ok. 70 szt. Jeśli chodzi o wierszyki niestety nie jest to dla mnie prosta sprawa, dlatego też szukam wsparcia osób, które zechciałby mi pomóc. Moje wierszyki mają do max. 15 wersów. Nawiązują do najważniejsze cech tych osób do tego czym na co dzień te osoby się zajmują etc. Będę ogromnie wdzięczna z informację zwrotną. Pozdrawiam słonecznie! ewojcik27 Odpowiedz Link
sbasiunia04 Re: 29.06.14, 22:24 Czasem pisuję na zamówienie ale pamiętaj trochę się cenie gdy będziesz chciał na jakiś temat to mogę pisać nawet poemat długo na stronkę nie zaglądałam jakoś zwyczajnie czasu nie miałam Pytasz Alice ale dziewczyna chociaż rymuje nie jest jedyna Więc jeśli jeszcze coś potrzebujesz To proszę napisz ja Ci zrymuje oto mój adres mailowy, proszę jak się odezwiesz zarobię trochę sbasiunia@gmail.com Odpowiedz Link
alice0553 Re: basiuniu 30.06.14, 10:20 Widzę,że chcesz podpiąć się pod moją pracę więc swe stanowisko jasno wytłumaczę. Na forum pisałam ludziom "za dziękuję" nie myśląc,że kiedyś to zaprocentuje. Ty wpadłaś na chwilę,zostawiasz reklamę i chcesz bez wysiłku zlizywać śmietanę. Twoja przedmówczyni raczej nie odpowie bo współpracę ze mną bardzo ceni sobie. Odpowiedz Link
ewojcik27 Re: basiuniu 30.06.14, 13:43 Wybacz Alice ale odpowiem, tak to prawda bardzo cenię współpracę z Tobą i nie zamienię Cię na nikogo .... Odpowiedz Link
sbasiunia04 Re: basiuniu 01.07.14, 01:03 Nie o to chodziło byś ją zamieniała miała ful roboty a ja pomóc chciałam. No, a jeśli ludzie wiersza potrzebują to pisze się wiersze a oni kupują. Odpowiedz Link
sbasiunia04 Re: basiuniu 01.07.14, 00:36 > Chciałam tylko pomóc nie będę tłumaczyć > sama tu pisałaś, że masz dużo pracy. > Nie osadzaj proszę, bo i za "dziękuję" > ja często pisałam a teraz żałuję. > I Alice wierz mi nie robię reklamy > cieszy mnie, że rymem sobie pogadamy. > Cenię sobie szczerość i się nie podpinam > idę spać, bo przecież jest późna godzina. > A Ty się nie gniewaj na mnie, ja nie kłamię > Twoja jest ta praca Ty zlizuj śmietanę!!! Odpowiedz Link
miki19866 Re: Alice 08.10.14, 22:12 czesc! prosze o napisanie mi wiersza rymowanki to bardzo wazne!!!! albo podaci e-mail to sie dogadamy jesli chodzi o cene bardzo mi zalezy jestem w stanie zapłacic czekam na odpowiedz Odpowiedz Link
alice0553 Re: Alice 08.10.14, 22:49 Skoro chcesz ze mną się skontaktować pod ten adresik możesz mailować. alice0553@gazeta.pl Odpowiedz Link
azabra Re: Alice 24.06.15, 16:58 Alice, zupełnie przypadkiem natknęłam się na Twoje fantastyczne rymowanki, szukając zabawnych życzeń na 60te urodziny mojego przyjaciela. Przeczytawszy kilka Twoich dzieł pomyślałam sobie że odpowiednie będą jedynie te, które Ty napiszesz...nie wiem tylko czy jeszcze tym się parasz i czy się zgodzisz. Mimo to spróbuję Otóż mój przyjaciel Zbyszek obchodzi jutro 60 te urodziny. Jest wysokim wysportowanym mężczyzną, bardzo dużo jeździ na rowerze a zimą na nartach (zwykle za granicą ) i biega na biegówkach w Jakuszycach. Co roku na swoje imieniny organizuje dla przyjaciół tzw. Zbigi czyli rajdy na biegówkach. Na imprezach chętnie śpiewa piosenki, organizuje zabawne konkursy, ma ogromne poczucie humoru ale często też nie wiadomo kiedy mówi poważnie, a kiedy żartuje i ludzie często się na to nabierają . Jest tzw. duszą towarzystwa. Jest aktywny zawodowo i dużo podróżuj po świecie z racji wykonywanej pracy. Emerytura w dalekiej przyszłości. Ma uzdolnioną artystycznie (plastycznie) żonę Martę oraz dwie zamężne córki - wnuków brak. Jest serdecznym, uczynnym i opiekuńczym człowiekiem aczkolwiek trochę prześmiewcą Baaaaardzo proszę o pomoc bo ja, umysł techniczny, nie jestem w stanie nic klecić, a co dopiero NAPISAĆ ze swadą i rymem tak jak ty to potrafisz. ) Odpowiedz Link