azaheca 10.10.07, 12:33 Raz pewna Saba się nudziła ale nie mopsem,sznaucerem była państwowe meble ponadgryzała tym w polityce tak namieszała że wkrótce będzie osądzona bo racja stanu jest zagrożona! Kwacha tym bardzo rozbawiła Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
azaheca Re: Limeryki II 10.10.07, 17:14 Teraz o Jarku będzie limeryk był sobie chłoptaś,trochę histeryk aż zechciał władzą kompleksy leczyć swym własnym słowom co chwila przeczyć czy to bohater obu Ameryk? Odpowiedz Link
alice0553 Re: Limeryki II 10.10.07, 18:44 Sabę właśnie osądzono i z zarzutów oczyszczono muszą teraz ją przeprosić i upokorzenie znosić słusznie ją uniewinniono? Odpowiedz Link
azaheca Re: Limeryki II 10.10.07, 19:36 W pierwszej instancji Saba wygrała wszakże alibi mocne dostała lecz apelacja się zapowiada czy Saba kłamie? znów Sąd to zbada co sznaucerka wyrabiała? Odpowiedz Link
alice0553 Re: Limeryki II 10.10.07, 19:48 Zaproś ją na trymowanie i zrób psinie mózgu pranie niech się przyzna jak to było czy się meblem przekąsiło? Odpowiedz Link
azaheca Re: Limeryki II 10.10.07, 19:52 Ludwiku Dorn i Sabo! wasz pobyt w willi był wielką labą wszystko co piękne,kiedyś się kończy a to Ludwika i Sabę łączy Kwachu czuje się dość słabo.. Odpowiedz Link
azaheca Re: Limeryki II 11.10.07, 00:02 Temat Olka wciąż gorący czy bohater jest cierpiący a choroba wprost z tropików tłumaczeniem jest wybryków znów podobno zeń niejadek bo zalicza tyle wpadek zniknął talent w nim drzemiący? Odpowiedz Link
juliagreen Re: Limeryki II 13.10.07, 21:19 nawet sanepid zajął się sprawą wziął się do tego z dużą wprawą cóż z tego, gdy wiadomo każdemu: nie leki zaszkodziły Kwaśniewskiemu więc co kieruje medialną wrzawą...? Odpowiedz Link
azaheca Re: Limeryki II 13.10.07, 21:37 Znowu na Olka jest nagonka ponoć stracony dzień bez kielonka w swych wypowiedziach Kwachu się miota czy to jest prawda czy anegdota? wreszcie w robocie jest wielka czcionka... Odpowiedz Link
azaheca Re: Limeryki II 20.10.07, 14:23 Cisza na forach,cisza aż strach lecz chyba wolno pisać o psach na Dogomanię więc teraz lecę ze dwa-trzy posty pewnie tam sklecę cisza wyborcza w miastach i wsiach Odpowiedz Link
azaheca Re: Limeryki II 21.10.07, 00:31 O masażyku limerykuję bo coś zmęczona dzisiaj się czuję Olimpia temat miły poddała czy propozycję masażu miała? coś wspominała o stópkach mych pewnie chodziłam w butach złych może Olimpię teraz dołuję? Odpowiedz Link
alice0553 Re: Limeryki II 21.10.07, 22:32 W "Tańcu z gwiazdami" Bryndal tańczy dzisiaj wnuków on nie niańczy lecz wywija znakomicie będzie na tabeli szczycie to był popis opętańczy. Odpowiedz Link
alice0553 Re: Limeryki II 21.10.07, 22:46 Bryndal pisze limeryki ujawnia w nich talent dziki nawet w książkach je wydają widocznie naszych nie znają nie boimy się krytyki. Odpowiedz Link
azaheca Re: Limeryki II 22.10.07, 22:40 Teraz będą limeryki o facecie,co trochę dziki albo nawet pomylony bo wykończył już trzy żony oraz kochanek liczne zastępy czy on psychiczny czy może tępy? ten facet nie znosi krytyki Odpowiedz Link
azaheca Re: Limeryki II 22.10.07, 23:14 Był sobie facet,szybko się nudził co jednym ruchem demony budził wszystko nie takie i wszystko be... czego on w końcu od życia chce? by przyszłość spaprać bardzo się trudził Odpowiedz Link
azaheca Re: Limeryki II 07.11.07, 21:03 Ciąg dalszy moich limeryków o pewnym gościu,mistrzu uników lecz nie historia to o bokserze ani banalnym jakimś frajerze bowiem to facet z dużym ajkiu w tej sprawie dyplom wydali mu ile zaliczy jeszcze wybryków? Odpowiedz Link
azaheca Re: Limeryki II 09.11.07, 01:05 Dziś zmieniam temat mych limeryków dość już wariatów i ich wybryków popisać chciałabym o facecie co krew uśpioną wzbudzi w kobiecie żeby cię kochał ze wszystkich sił i do ostatka lojalnym był lecz nam brakuje tu romantyków Odpowiedz Link
azaheca Re: Limeryki II 12.11.07, 23:25 A więc szukamy tu romantyka niech więc pomoże informatyka w jakich profesjach najlepiej szperać czy znajomości w bankach zawierać a może jednak w gwiazdach poszukać lub "fizycznego" lepiej wykukać? chyba najlepiej astro-fizyka.. Odpowiedz Link
odaa Re: Limeryki II 15.11.07, 00:48 Ja już nie szukam: mój sąsiad młody ponadprzeciętnej chłopiec urody swą elokwencją mnie zauroczył gdy tak na schodach się napatoczył pytając: u pani dziś tez nie ma wody? Sąsiad na imie ma Zdzisiek Kumple mówią o nim Misiek Znak zodiaku: gibki wodnik Przepyszny gotuje chłodnik Z zawodu kardiochirurg ten mój Patysiek Odpowiedz Link
azaheca Re: Limeryki II 25.11.07, 14:40 Ja bym wolała pięknoducha co spolegliwy jest,zawsze wysłucha co kobiecie w duszy gra i talenty liczne ma raz muzyczkę skomponuje raz obrazek namaluje... z takim niestraszny mróz,zawierucha Odpowiedz Link
odaa Re: Limeryki II 15.11.07, 00:51 Znałam kiedys pana z banku gdy sie budził o poranku Włączał TVN 24 Ja wolałam Discovery Kłócilismy się bez ustanku Odpowiedz Link
odaa Re: Limeryki II 15.11.07, 00:57 Poznałam też keidyś Jana fizyka wyglądem przypominał patyka specjalnośc miał: jądrowy dowcip też miał atomowy rzuciłam go dla matematyka Odpowiedz Link
azaheca Re: Limeryki II 18.11.07, 18:28 Nie pomogą fakultety odkrywasz w każdym feler niestety bo ten fizyk jest za chudy informatyk? straszne nudy pokochałaś więc muzyka jego hobby jest fizyka i z nią czuje się jak w niebie nie ma czasu już dla ciebie facet nigdy nie zrozumie kobiety.. Odpowiedz Link
azaheca Re: Limeryki II 27.11.07, 23:00 Dziś genetykę propaguję może to mężczyzn nam uratuje jak dinozaury już wymierają bo są z defektem i szans nie mają by utrzymać się przy życiu przy paleniu,piciu,tyciu... super-samca więc wychoduję Odpowiedz Link
azaheca Re: Limeryki II 27.11.07, 23:05 O linku do tekstu zapomniałam a na ten temat przecież pisałam wiadomosci.onet.pl/1647456,16,item.html Odpowiedz Link
azaheca Re: Limeryki II 28.11.07, 18:29 Mam już wprawę w pączkowaniu nowych wcieleń powstawaniu forum nimi zaludniłam i swobodę zostawiłam podołałam więc zadaniu.. Odpowiedz Link