azaheca 18.02.08, 15:31 jak to działa? nie do wiary! kilka razy już klikałam i odpowiedź trafną miałam... CZARY Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
znavvca Re: Czary-mary... 18.02.08, 16:57 O Dubaju pomyślałem Więc narzucił się Beżowy Kwiata na Yyy nie umiałem Nic nie przyszło mi do głowy Ten o Danii i Irysach Coś mi tam natrętnie bredzi Kto przewidział, że na igrek Kwiatków w Beżu nie wycedzisz? Pomnożenie przez dziwiątkę Jest tu tajmnicą całą Lecz się stałem niewiniątkiem Gdym pomyślał o Dubaju Nic z marchewki też nie wyszło O brokułach ja myślałem Co ma szóstka do marchewki? Czegoś tu nie zrozumiałem I siódemka mi nie wyszła Ja myślałem o ósemce Krtań od tego mi już wyschła Dziwne sztuczki to cielęce Odpowiedz Link
azaheca Re: Czary-mary... 18.02.08, 17:33 A co myślisz o Davidzie czy mu numer zawsze wyjdzie? Odpowiedz Link
azaheca Re: Czary-mary... 18.02.08, 23:27 David ciągle mnie czaruje pewnie w karty oszukuje rozum temu się opiera co to za sztuczka? jasna cholera! Odpowiedz Link
azaheca Re: Czary-mary... 19.02.08, 23:58 Nikogo więcej nie intryguje jak David karty wciąż odgaduje? ja wiele razy już próbowałam zawsze bezbłędną odpowiedź miałam! Odpowiedz Link