azaheca 18.03.08, 21:08 to jest komedia bardzo udana ale czy na "Misia" miarę? jest kultowych testów parę ten o cukrze najsłynniejszy ale kilka jest pomniejszych i plejada gwiazd ekranu przyjrzycie się w zbliżeniach planu tam Duduś Fąferski także gra zgoła odmienną rolę ma Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tropem_misia1 Re: Poszukiwany,poszukiwana... 18.03.08, 21:47 "cukru w cukrze"tak szukałam , że pobladłam ,posiwiałam. Nie znalazłam bo zajęta byłam jak liczyć procenta. Odpowiedz Link
azaheca Re: Poszukiwany,poszukiwana... 18.03.08, 22:23 Na jedynce oglądałam znowu setnie się uśmiałam Odpowiedz Link
kaszalot-net Re: Poszukiwany,poszukiwana... 18.03.08, 22:26 Sąsiad Franek tu się nada Bo zawartość w cukrze bada Jego próbki nie tandetne Laboratorium ma szlachetne Najpierw z cukru wino miewa Sklarowane wtedy zlewa A jeszcze, gdy do cukru owoców wsadzi Efekt końcowy jak Brendy wyłazi Polmos się tu nie umywa Kto u Franka w gości bywa. Odpowiedz Link
azaheca Re: Poszukiwany,poszukiwana... 21.03.08, 21:31 U mnie jest pusta jedna piąteczka ale nie pora to na wineczka bo ja z owoców tylko robię a cukier w cukrze odpuszczam sobie Odpowiedz Link
madohora Re: Poszukiwany,poszukiwana... 27.03.08, 16:41 Mój brat kiedyś eksperynmenty robił I do wyprodukowania wina z ryżu się sposobił Coś mu nie wyszło, chciał spisać na stratę Nawet smakowało, może przypadkiem to była sake? Odpowiedz Link
azaheca Re: Poszukiwany,poszukiwana... 27.03.08, 18:44 Ja raz zrobiłam wino ryżowe bez czarny dałam,było różowe trochę cytryny i cukru sporo średnie było,Madohoro... Odpowiedz Link