mis.io 30.03.08, 00:21 oto miś... miś jest bardzo grzeczny dziś chętnie państwu łapę poda. Nie chce podać ? A to szkoda." Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
azaheca Re: "Proszę państwa 30.03.08, 00:49 Pewnego misia w blogu widziałam Mona autorką,tak przeczytałam.. coś mi się teraz sennie majaczy miś,Mona,pędzle...czy to coś znaczy? Odpowiedz Link
mis.io Re: "Proszę państwa 30.03.08, 03:36 Zimno ,zimno..nie trafione czy ja znam tu jakąś Monę??? Bliżej ciepło i przyjemnie znamy kogoś tu wzajemnie. Odpowiedz Link
kaszalot-net Re: "Proszę państwa 30.03.08, 09:22 Przetrzyj oczy mi.sio moczem Się subtelnie przedstaw po czem. Odpowiedz Link
mis.io Re: "Proszę państwa 30.03.08, 10:43 kaszalot-net napisał: > Przetrzyj oczy mi.sio moczem > Się subtelnie przedstaw po czem. Misie w wodzie! oczka myją, bo tak przecież zwykle bywa. A Kaszalot?Pan Kaszalot niech uważa w czym on pływa. Odpowiedz Link
kaszalot-net Re: "Proszę państwa 30.03.08, 11:31 Może jesteś milusia Po co g… i siusia Bo to co jest w cudzysłowie Też wyraża coś o Tobie (jeśli jesteś giciara No to fajnie jest szpara od dilera zajaramy no i kopa se damy) Odpowiedz Link
mis.io Re: "Proszę państwa 30.03.08, 11:54 Pan Kaszalot kocha zwierzaki,ale jest problem nie byle jaki.Misio biologię świetnie zaliczał i ni ma szpary choćby i kwiczał. Nie szukaj szpary dobry człowieku,szukają rybek przecież od wieków,możesz się natknąć szukając wszędzie na harpunników i źle będzie. Odpowiedz Link
kaszalot-net Re: "Proszę państwa 30.03.08, 12:13 (mis.io prozą napisał, tu dekretów nie czytał) A. -mi.sio pisze wiersze płoche Więc ja wziąłem Cię za Gochę Ja Twej płci nie dochodzę wyników Tak czy siak, masz w szafie komplet staników. Odpowiedz Link
mis.io Re: "Proszę państwa 30.03.08, 12:26 kaszalot-net napisał: > (mis.io prozą napisał, tu dekretów nie czytał) > > A. > -mi.sio pisze wiersze płoche > Więc ja wziąłem Cię za Gochę > Ja Twej płci nie dochodzę wyników > Tak czy siak, masz w szafie komplet staników. Mam staniki ,figi ,stringi ,moja szafa pęka w szwach.A Ty możesz mi zazdrościć ,bo takie trofea mam.Ty masz slipy ,kalesony ,bo Twoja szafa niestety nie mieści takich dowodów bytności wdzięków niewieścich. Odpowiedz Link
lepiej.on.to.robi Re: "Proszę państwa 30.03.08, 21:19 > Mam staniki ,figi ,stringi ,moja szafa pęka w szwach... Na moje oko, Kaszalot prawdy był bliski, a świadczą o tym przecinków odciski. Nie w tym, powyżej, poście. Ale Kaszalot nie szukał był dziury w moście. Nawet jeśli misiem nie jest pani, to jak jeden, z tropicielką siedział w jednej sali. I na dodatek w tej samej ławce, dowodem tego, są przed przecinkiem spacje. > Mam swe miejsce ,gdzie uciekam, > ciepłe ,czułe i nie zwlekam > kiedy mokre moje oczy > tam pobiegnę ,tam uciekam. Odpowiedz Link
mis.io Re: "Proszę państwa 30.03.08, 12:05 Skąd giciara i dilerka?I znajomość słów tych wszelka?Kaszalota garowanie było w wód oceanie? Odpowiedz Link
kaszalot-net Re: "Proszę państwa 30.03.08, 12:22 A Ty skąd znasz Pewnie miałeś garowanie I łyżką od zupy grypsowałeś Głupiego Morse`a po ścianie Odpowiedz Link
mis.io Re: "Proszę państwa 30.03.08, 12:33 kaszalot-net napisał: > A Ty skąd znasz > Pewnie miałeś garowanie > I łyżką od zupy grypsowałeś > Głupiego Morse`a po ścianie Misio zwierzak jest lądowy ,obce mu są morskie mowy.Morsem nigdy nie nadaje ,grypsery też nie podaje.Posługuję się Enigmą , i sam jestem enigma...widmo. Odpowiedz Link
mis.io Re: "Proszę państwa 30.03.08, 12:39 Jestem niedźwiedź ten prawdziwy Nie łagodny czy spolegliwy Teraz gdy wszyscy sie tu zlecą idę na małe co nieco. Odpowiedz Link
azaheca Re: "Proszę państwa 30.03.08, 13:46 Mis.io w starciu z Kaszalotem może milej będzie potem kiedy płeć pouzgadniają póki co,się naparzają.. Odpowiedz Link
kaszalot-net Re: Kolecja misi.a 30.03.08, 15:31 A te stringi co w szafie trzymajesz To po zapachu rozpoznajesz? Pewnie ich nie przepierasz I na nos se ubierasz Też nie piszesz niestety Czy w kolekcji skarpety Gama zapachów u cię jest taka Jak po otwarciu szafy Lesiaka. Odpowiedz Link
alice0553 Re: Kolecja misi.a 30.03.08, 20:30 Czemu Kaszalot czepia się Misia a może znacie się nie od dzisiaj? bądź Kaszalocie ssakiem milutkim jak masz zły humor, napij się wódki. Odpowiedz Link
azaheca Re: Kolecja misi.a 30.03.08, 20:50 To pewnie malarskie są porachunki jakieś zatargi,stare malunki adwersarzy zaprzątają po staremu się kąsają Odpowiedz Link
mis.io Re: Kolecja misi.a 30.03.08, 21:26 kaszalot-net napisał: > A te stringi co w szafie trzymajesz > To po zapachu rozpoznajesz? > Pewnie ich nie przepierasz > I na nos se ubierasz > Też nie piszesz niestety > Czy w kolekcji skarpety > > Gama zapachów u cię jest taka > Jak po otwarciu szafy Lesiaka. Wszystkie niedźwiedzie na całym świecie,kochają czystość w swojej kobiecie.Gdy Leszko i Mieszko przed misiem zwiewali,smrodem jeden z nich życie ocalił. Ja,ugodzony strzałą amora ,wsadzam te stringi szybko do wora , czyste ładne i poskładane .Niech będą w twoje ręce oddane. Odpowiedz Link
azaheca Re: Kolecja misi.a 30.03.08, 21:59 Mis.io pamiątki swoje oddaje Kaszalatowi wyraźnie pszaje co znaczy pszaje?każdy tu wie bo tak po śląsku pisuje się Bronek gwarę propaguje i sukcesy tu notuje Odpowiedz Link