tropem_misia1 02.08.08, 07:06 choć sobota bowiem czeka mnie robota taka mała ,weekendowa, którą ciągle i o nowa trzeba wiecznie wykonywać, lecz nie będzie jej ubywać. Więc? sprzątanie miłe panie................(((((((((((((((:::::::::::::: Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tropem_misia1 tylko nie wiem 02.08.08, 07:13 czym zawiniłam, Może zgrzeszyłam, bo zła byłam? Jak Syzyf ciągle robię to samo(: Bolą mnie plecki, boli kolano. Kolano prawe, żeby nie było.... Czyje przekleństwo sie spełniło? Wiem... idę swój kamień pchać gdy tutaj śpi wierszykowa brać. Odpowiedz Link
tropem_misia1 hi,hi 02.08.08, 08:25 nie sprzątałam tylko sobie w kości grałam pewnie pomysł dał Boruta ajajaj a jaka będzie pokuta? Odpowiedz Link
skrzydlate Re: hi,hi 02.08.08, 14:20 a ja nie sprzątam w sobotę wiszę na jednej nodze na drzewie uśmiecham się podle i krzywo sama do siebie czapka z dzwonkiem zleciała na ziemię a ja się bujam bujam cała po czubek buta schowana w zielonym niebie Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re: hi,hi 02.08.08, 19:05 zwykle siedzę na wysokiej chmurze, ale czasami wzrok zanurzę ku dołowi i kiedy widzę brud,brud,brud to się brzydzę. Odpowiedz Link