alice0553 13.02.09, 22:17 Hej chłopaki i dziewczynki jutro mamy Walentynki więc dziś budzę Was z uśpienia wymyślajcie już życzenia. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
azaheca Re: Walentynki. 13.02.09, 22:42 Mnie Walentynki coś omijają... pereł,brylantów,zamków nie dają i na kolację też nie zaproszą koszt sms-a tylko ponoszą to wyraz uczuć jest niesłychany gdy sms-ik w pakiet wliczany Odpowiedz Link
alice0553 Re: Walentynki. 13.02.09, 22:42 Taki wierszyk napisałam Kasi go dedykowałam kucharz Marcin mnie poprosił zapotrzebowanie zgłosił na Wierszykach go wpisuję a on sobie wydrukuje. Kasiu! Będę dzisiaj Twym kucharzem także wierszem Cię obdarzę choć poeta ze mnie marny wierszyk będzie kulinarny pięknie dla nas stół nakryłem świece na nim postawiłem są czerwone, z serduszkami bo jest miłość między nami pęk czerwonych róż w wazonie w blasku świec już ogniem płonie są dla Ciebie, ma dziewczyno już w kieliszkach skrzy się wino i przystawki zaraz wnoszę zatem siądź do stołu, proszę próbuj i mów,czy wspaniałe? bo dla Ciebie gotowałem. a że masz walorów wiele każdą z potraw im przydzielę. Za Twój uśmiech jest sałatka chleb, że buzia taka gładka a za oczy dam jajeczka wina wleję za usteczka by mnie często całowały rybka jest za nosek mały zaś rosołek i kluseczki oddam za te dwa wzgóreczki za co indyk jest w maladze? za Twoją nade mną władzę bo wciąż miękną mi kolana gdy całujesz mnie, kochana! za pieszczotę Kasi rączek będzie z konfiturą pączek zaś za miłość mej dziewczyny dam poziomki i maliny a że także Cię miłuję więc szampanem poczęstuję bowiem jestem wniebowzięty że mam Ciebie! Twój Walenty. Odpowiedz Link
azaheca Re: Walentynki. 13.02.09, 22:46 Wierszyk śliczny,więc dziewczyna chyba wyjdzie za Marcina Odpowiedz Link
alice0553 Re: Walentynki. 13.02.09, 23:04 To mężczyzna jeszcze młody i upłynie trochę wody nim założy swą rodzinę teraz kocha tę dziewczynę lecz się wszystko może zmienić więc czar chwili trzeba cenić. Odpowiedz Link
azaheca Re: Walentynki. 13.02.09, 23:21 Pod uwagę bierz też wpadki z nich najczęściej śliczne dziatki szybkie śluby,ciut na siłę konsekwencje dość niemiłe te teściowe w ich m-4 są na swoim ,więc maniery nie najlepsze pokazują ale dzieci im hodują to jest polska rzeczywistość lecz tymczasem uczuć czystość... Odpowiedz Link
seledynx Re: Walentynki. 13.02.09, 23:39 W pierwsych słowach Kasiu mych zyceń ucies se bardzo ze minął styceń a zanim Kasiu minie luty to tak nagzesym ze do pokuty i tak pzes laty gzychów od cholery a gdy posiwiem kupim mohery Odpowiedz Link
alice0553 Re: Walentynki. 13.02.09, 23:50 Cudny wierszyk,Seledynie aż ze śmiechu łza mi płynie. Odpowiedz Link
azaheca Re: Walentynki. 14.02.09, 00:10 Kasia z Marcinem w górach u bacy... stodółka z siankiem?to się łobacy... na Walentynki jeszcze mróz trzyma lecz zakochanych on się nie ima może Seledyn ich tam zaprosi po jego tekście tak się zanosi przyjadą cepry z samej Warszawy a baca figli pewnie ciekawy na wiersycku sobie stanie i łobacy to kochanie bo stodoła jest dziurawa łogacenie-pirsza sprawa a rzecz druga-daj poduchy Kasia lubi ciepło,puchy widok nieco gorszy będzie ale gołe baby wszędzie w necie,w kinie atakują i plakaty okupują ale dudki...to rzecz święta i niech Seledyn o tym pamięta Odpowiedz Link
azaheca Re: Walentynki. 14.02.09, 00:36 Walentynki mamy już pan nie wpadnie, bo to tchórz i photoshopie ząb se wyrywa świrus troszkę...bywa,bywa... Odpowiedz Link
alice0553 Re: Walentynki. 14.02.09, 00:47 Może zrobi niespodziankę i przyniesie Ci wiązankę albo też anonimowo pchnie przez pocztę ją kwiatową? Odpowiedz Link
azaheca Re: Walentynki. 14.02.09, 01:05 Zapomnij,zapomnij,moja kochana dobrze poznałam owego pana poczta kwiatowa?biznes niepewny lepszy sms-czuły i rzewny jego praktyczność tutaj się kłania odpowiedź prosta,pan jest z Poznania.. Odpowiedz Link
azaheca Re: Walentynki. 15.02.09, 00:11 Moje prognozy znów się sprawdziły trzy sms-y wystukał miły kurier z bukietem też nie zapukał ładnie uwodzić to wielka sztuka.. Odpowiedz Link
devil.ka Re: Walentynki. 15.02.09, 08:53 I już minęły Walentynki Różne na twarzach widnieją minki Wczoraj wieczorem gdy śnieg sypał z nieba Romantycznie było jak trzeba W ten dzień wyjątkowy przy tej pogodzie Jedliśmy pizzę na parkingu w samochodzie :] Odpowiedz Link
seledynx Re: Walentynki. 15.02.09, 10:01 O! pizza była, po jej zjedzeniu „wypoczywali” na tylnym siedzeniu. I noga przez szybę, domyślić sie mogę że snieg npadał na biedną nogę Odpowiedz Link
devil.ka Re: Walentynki. 15.02.09, 10:35 Nic nie wystawało lecz szyby w samochodzie zaparowało I ręka na szybie jak w titanicu tylko nie było fiku - miku bo parkingowy spacerował i samochód obserwował Odpowiedz Link
alice0553 Re: Walentynki. 15.02.09, 19:44 Gdyby ciemne szyby były to by fiku-miku skryły. Odpowiedz Link