aslanis 09.09.09, 13:14 używacie codziennie? sporadycznie? strata kasy? tak mnie naszło, bo jestem leniem kulinarnym i może z tym urządzeniem jest faktycznie szybciej i prościej.... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ninkowamaminka Re: Thermomix - ktoś z WDPD ma?!?? 09.09.09, 13:27 Litości, jest WYSZUKIWARKA. Temat był już wałkowany kilka razy, pozdrawiam Odpowiedz Link
aslanis Litości... 09.09.09, 14:46 masz? nie... temat Ciebie dotyczy? nie... to PO CO, się pytam piszesz cokolwiek a nie jak w temacie? NIE ODPOWIADAJ w tematch które Cie nie interesują, lub nie dotyczą, lub nie masz o nich pojęcia. Najwyżej wątek umrze sobie śmiercią naturalną. Odpowiedz Link
martialis Re: Litości... 09.09.09, 18:46 Ech... Bez komentarza: szukaj.gazeta.pl/forumSearch.do?&s.sm.query=thermomix Odpowiedz Link
viosna000 Re: Thermomix - ktoś z WDPD ma?!?? 09.09.09, 16:42 w domu rodzinnym miałam i teraz też przymierzam się do zakupu, bo przywykłam do jego używania. Używany był może nie codziennie, ale raz w tygodniu. Świetna sprawa do zupy krem, placków ziemniaczanych, naleśników. Ogólnie do tarcia i rozdrabniania. I do drinków Mieliśmy starszą opcję, jeszcze bez nakładki do gotowania, więc myślę, że ten nowszy będzie miał jeszcze więcej zastosowań. Odpowiedz Link
aslanis haha drinki :D też to brałam pod uwagę 09.09.09, 17:23 ale najbardziej, tak na prawdę, mnie ciekawi jaki ciasto z niego wychodzi - chleb, kruche, drożdżowe. Bo jak robiłam je ręcznie to dla mnie była mordęga a i tak nie wychodziło najlepiej. No i to gotowanie na parze.... Odpowiedz Link
papuzka_gda Re: haha drinki :D też to brałam pod uwagę 09.09.09, 18:35 mam ok 10 lat , uzywam, ciasto drozdzowe jest ok ale mi smakuje najbardziej tego samego dnia-nie ma takich pecherzykow powietrza ja krobione tradycyjnie i probowalam robic wg ksiazki i dluzej interwalem- efekt ten sam. Niezmiennie polecam! Odpowiedz Link
at.at Re: Thermomix - ktoś z WDPD ma?!?? 09.09.09, 22:10 Mam, od tygodnia i jeszcze trochę się go boję. Zmasakrowałam już w nim marchewkę i kalarepę, za długi czas nastawiłam- o 2 sekundy... Ciasto drożdżowe wyszło super, na programie do ciasta wyrabiało się 2 minuty. Robiłam też już napoje owocowe z książki dołączonej do urządzenia. Myślę, że trochę czasu zabierze mi odkrycie wszystkich jego możliwości. Jak dotąd- polecam! Odpowiedz Link
greg1982fr Re: Thermomix - ktoś z WDPD ma?!?? 10.09.09, 17:01 Ja mam. Co więcej, jestem pracuję w Vorwerku, czyli robię prezentacje tego sprzętu. I niekoniecznie jako przedstawiciel ale użytkownik polecam. Czas przygotowania + precyzja. Ja nie umiem gotować ale lubię ;] Super sprawa ;] ------------------------------------------- www.szamanizm.com.pl mail: greg1982Fr@o2.pl Odpowiedz Link
marcysia51 Re: Thermomix - ktoś z WDPD ma?!?? 10.09.09, 22:22 Mam od 12 lat i bardzo sobie chwalę.Zupki dla dziecka robiłam błyskawicznie,zupy krem,ciasto na pizzę,ciasto nalesnikowe i inne cuda. Naprawdę polecam A ile teraz to cudo kosztuje bo chciałabym zakupić jeszcze jeden do firmy Odpowiedz Link