aniuta75 21.02.11, 19:43 www.lidl.pl/cps/rde/xchg/lidl_pl/hs.xsl/index_16873.htm Ma któraś z szanownych koleżanek taki? Warto czy niekoniecznie? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ladyjm Re: Rozdrabniacz z Lidla 21.02.11, 20:24 to zalezy co chcesz rozdrabniac. jesli gotowane warzywka dla malucha to da rade ale na twardszych rzeczach szybko sie wyeksploatuje. no ale cudow nie ma za taka cene Odpowiedz Link
kr_ka_11 Re: Rozdrabniacz z Lidla 22.02.11, 09:49 bardzo warto, kupiłam ostatnio i nie żałuje. nienawidzę siekać ręcznie, wiec dla mnie był to ważny element wyposażenia kuchni. stoi sobie na blacie (niewielki więc nie zagraca specjalnie) i używany jest praktycznie codziennie. Odpowiedz Link
skarpetka82 Re: Rozdrabniacz z Lidla 22.02.11, 09:49 Ja mam taki, kupiłam go chyba wiosną, ma niecały rok. Jestem baaardzo zadowolona. Robię w nim bardzo często surówki z surowych warzyw (buraki, marchew), koktajle z mrożonych truskawek. Używany jest kilka razy w tygodniu. Narazie działa bez zarzutu, nie był drogi, więc jeśli się zepsuje, kupię drugi. Ja polecam. Odpowiedz Link
aniuta75 Re: Rozdrabniacz z Lidla 22.02.11, 10:36 Dziękuję Wam bardzo . Właśnie chodziło mi o rozdrabnianie warzyw na surówki (małe ilości) czy posiekanie cebuli. Odpowiedz Link
alex_k Lidl.pl 22.02.11, 10:54 Przepraszam za pytanie z innej beczki, ale nie chcę zakładać nowego wątku. Czy wszystkim wam otwiera się strona Lidla? Mnie się od paru miesięcy nie chce wogóle otworzyć, ani przez jakiekolwiek linki, ani przez gazetkę która mi przychodzi na pocztę, ani bezpośrednio. Wiem, że na innym komputerze się otwiera, jaki może byc powód, że u mnie nie? Odpowiedz Link
aniuta75 Re: Lidl.pl 22.02.11, 11:21 Otwiera mi się bez problemu. Tobie wcale się nie otwiera? W sensie nawet logo nie widzisz? Biała strona? Jakiś komunikat? Odpowiedz Link
alex_k Re: Lidl.pl 22.02.11, 11:29 Biała strona, żadnych komunikatów, tylko zachowuje się, jakby się bardzo długo otwierała, jednak nawet po pól godzinie się nie otwiera. Odpowiedz Link
swaq Re: Lidl.pl 22.02.11, 11:22 alex_k napisała: > Przepraszam za pytanie z innej beczki, ale nie chcę zakładać nowego wątku. > Czy wszystkim wam otwiera się strona Lidla? > Mnie się od paru miesięcy nie chce wogóle otworzyć, ani przez jakiekolwiek link > i, ani przez gazetkę która mi przychodzi na pocztę, ani bezpośrednio. Wiem, że > na innym komputerze się otwiera, jaki może byc powód, że u mnie nie? Przeglądarka i zainstalowane w niej wszelkiego rodzaju blockery reklam (np. AdBlocker - należy ustawić stronę lidla na whitelist) i/lub niezaktualizowany flash player. Mam nadzieję, że to będzie to Odpowiedz Link
alex_k Re: Lidl.pl 22.02.11, 11:27 Dziękuję Poproszę synka, jak wróci ze szkoły, żeby się tym zajał, sądzę, ze zrobi to dużo lepiej, niż ja Odpowiedz Link