19.11.11, 20:18
Macie jakieś sposoby na błyskawiczne (jeden wieczór) poprawienie swojego fizycznego samopoczucia ? Jestem w trakcie przeprowadzki i dwa ostatnie dni głównie dzwigałam meble, pudła, śmieci... myłam podłogi i robiłam zakupy.. i znowu dzwigałam paki ze sklepu...
Teraz moje ciało odmawia posłuszeństwa... wszystko boliiii....
Najchętniej poszłabym do sauny albo na masaż... ale jestem sama z dwójką małych dzieci więc na wyjście z domu nie mam szans...
Obserwuj wątek
    • alikate Re: relax ? 19.11.11, 20:40
      Kąpiel z solą kuchenną. Ale nie dłużej niż 20 minut. Pół kilograma wystarczy. Mnie zawsze stawia na nogi i usuwa zmęczenie. A, skóra po tej kąpieli jest w dotyku jak jedwabsmile
    • agpagp Re: relax ? 19.11.11, 21:36
      wielu masażystów chętnie z łóżkiem przyjeżdża do klientów smile
      • maria10344 Re: relax ? 19.11.11, 22:50
        Masażystka przyjeżdża do mojej mamy z łóżkiem i całym oprzyrządowaniem.To ma głęboki sens,bo po masażu nie powinno się wyłazić na dwór.
        • w_kuchni Re: relax ? 19.11.11, 23:08
          Masaż w domu bylby cudowny - tylko zawsze sie boje ze ja sie umowie a mlode akurat postanowią nie spać tylko wylazic z łóżek po kilka razy.... I o tym trzeba tez pomyśleć z wyprzedzeniem... Ale jeśli macie namiary na masażystów "do domu" w Warszawie - to pls przeslijcie na priv. Może sie umowie i zorganizuje kogoś do dzieci....
          • f.l.y Re: relax ? 20.11.11, 15:09
            a mnie dobrze robiło położenie się na plecach na podłodze, twardej podłodze bez dywanu.. na parę minut tak...

znajomy mecenas też tak odpoczywa, tylko nogi na krzesło kładzie pod kątem 90' smile
            • w_kuchni Re: relax ? 21.11.11, 12:07
              Bo to chyba wszystko jest o tym żeby się ZATRZYMAĆ na kilkanaście minut. A nie wiecznie gdzieś gnać... w końcu wziełam prysznic, umyłam głowę, nałożyłam na włosy maskę i połozyłam się w wannie do której wlałam pachnącą oliwę. Leżałam 20 minut a potem poszłam spać na 8 godzin.. pomogło big_grin
              • moonogamistka Re: relax ? 21.11.11, 13:40
                To samo chcialam doradzicsmile Do tego lampka wina i spokojna muzasmile echhhwink
            • antytalentka Re: relax ? 21.11.11, 12:12
              f.l.y napisała:

> a mnie dobrze robiło położenie się na plecach na podłodze, twardej podłodze bez
              > dywanu.. na parę minut tak...

Też to uwielbiamsmile
    • kaskahh Re: relax ? 21.11.11, 12:24
      kopiel i spac..wczesnie spac...
      wyspac sie...
      wiem, dzieci sie nie da zaprogramowac, ale mamie tez sie od czasu do czasu nalezy chwilka...
      • kaskahh Re: relax ? 21.11.11, 12:24
        *kapiel - nie mam ogonkow..

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka