aska90 06.02.12, 15:50 A o tym niusie cisza? Jak wam się podoba polskie wydanie Perfekcyjnej Pani Domu? Sięgnie Anthei do pięt? Pobije ją na głowę? Pierwszy odcinek dopiero 28 lutego. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
budzik11 Re: M. Rozenek - polskie wydanie PPD 06.02.12, 17:14 Absolutnie niezachęcające. Odpowiedz Link
danuu Re: M. Rozenek - polskie wydanie PPD 06.02.12, 18:14 Obawiam się, że problemy tej pani nie są tożsame z problemami 99 % kobiet w Polsce. Chyba, że Waszym problemem dnia również jest decyzja czy podać ser mimolette czy goudę dzieciom na podwieczorek... Odpowiedz Link
budzik11 Re: M. Rozenek - polskie wydanie PPD 06.02.12, 21:50 Dokładnie. Anthea sprawia wrażenie równej babki, która faktycznie się angażuje i chce pomóc, a pani Rozenek (to jest żona jakiegoś piosenkarza, tak?) sprawia wrażenie jakby kij połknęła i w ogóle to... "bułkĘ przez bibułkĘ". Odpowiedz Link
antytalentka Re: M. Rozenek - polskie wydanie PPD 07.02.12, 14:18 Też odniosłam takie wrażenie. Miałam właśnie pisać, czy jest tylko mało skromna czy już zarozumiała Odpowiedz Link
toxicity1 Re: M. Rozenek - polskie wydanie PPD 08.02.12, 21:12 budzik11 napisała: > Dokładnie. Anthea sprawia wrażenie równej babki, która faktycznie się angażuje > i chce pomóc, a pani Rozenek (to jest żona jakiegoś piosenkarza, tak?) sprawia > wrażenie jakby kij połknęła i w ogóle to... "bułkĘ przez bibułkĘ". Pani Rozenek jest żoną aktora Jacka Rozenka. pl.wikipedia.org/wiki/Jacek_Rozenek Odpowiedz Link
lili2006 Re: M. Rozenek - polskie wydanie PPD 06.02.12, 22:34 no cóż, oliwkę do ciała stosuje od lat na stal nierdzewną i nie robię na tym kariery PPD, wręcz przeciwnie WDPD zupełnie mi wystarcza Odpowiedz Link
pamana Re: M. Rozenek - polskie wydanie PPD 07.02.12, 09:37 Bo nie masz męża z tv My jak zwykle sto lat za... z programami, czasy Turner juz u nas były więc po co odgrzewać stare kotlety i to w polskim wydaniu czyli "kij w d..." i wiedza o sprzątaniu teoretyczna wyczytana z książki Turner. Pani Rozenek, piękna kobieta ale czy to wystarczy aby ciekawie i z charyzma prowadzić program tv i mieć wysoką oglądalność ? nie sądzę... p. Odpowiedz Link
marysia460 Re: M. Rozenek - polskie wydanie PPD 07.02.12, 10:10 A może warto zaczekać do 1 odcinka ?? I wtedy wyrażać opinię ?? Odpowiedz Link
poziomka001 Re: M. Rozenek - polskie wydanie PPD 07.02.12, 12:07 Sprawia wrażenie chłodnej, zdystansowanej, wymuskanej i nieco flegmatycznej pańci z wydumanymi problemami. Raczej niezachęcająco. I o ile Anthea ze ścierką wyglądała autentycznie, tak tej w ogóle nie jestem w stanie sobie wyobrazić, ale zobaczymy. Co więcej A. była w tym programie równą babką, albo bardzo dobrze grała równą babkę, a tu bułkę przez bibułkę... Odpowiedz Link
polikarpia Re: M. Rozenek - polskie wydanie PPD 07.02.12, 13:14 Ja odniosłam wrażenie, że jest miłą osobą - a chałupa po prostu mnie powaliła. Pięknie mieszkają. J. Rozenek towarzyszy mi często w długich podróżach, lubię go jako lektora audiobooków. Ona o tych problemach z wyborem sera dla dzieciaków mówiła z przymrużeniem oka, odebrałam to jako żart. Wspomniała o koniach...te wszystkie elementy statusu materialnego mogą niejednego...zdenerwować Szczerze mówiąc, to pierwszą myślą po obejrzeniu reportażu było pytanie, ile ludzi z tzw. środowiska ich teraz znienawidzi Zaimponowała mi, że robi doktorat z prawa. Zazdroszczę! Dodam jeszcze, że dla mnie jedyną opcją na pokazanie domu w mediach byłaby chęć jego sprzedaży w niedalekiej przyszłości. Anthea też miała lepszą chatę od uczestniczek, tak mi się wydaje, bo nie oglądałam wszystkich odcinków, ale czasami miałam wrażenie, że zadziera nosa. Te wrażenia to paskudna i bardzo indywidualna sprawa Odpowiedz Link
123ciocia_stasia konfitury z 2007 08.02.12, 11:13 PPD prezentuje w swojej "salonowej" spiżarni konfitury z 2007 roku. Wy też tak macie? Przetwory traktujecie jak wino - im starsze, tym lepsze? Odpowiedz Link
iwoniaw Re: konfitury z 2007 08.02.12, 18:26 E no, nie przesadzajcie, dobrze zapasteryzowane przetwory mają tę miłą cechę, że mogą trochę postać. Inna sprawa, że nie znam domu, gdzie akurat konfitury truskawkowe (bez względu na ilość zrobioną w danym sezonie) doczekałyby przednówka Odpowiedz Link
marzeka1 Re: konfitury z 2007 08.02.12, 19:29 A mnie się podoba; jest miła, ładna, ma piękny dom- bardziej "pańciowata" wydawała mi się A. Turner. Odpowiedz Link