Dodaj do ulubionych

Zmywarka - jaką możecie polecić

22.05.12, 13:23
Moja 7-letnia zmywarka,chyba powoli dokonuje swego żywota.Była naprawiana kilka razy,a to pompa poszła,a to coś z wężami.Dziś rano omal bym się nie zabiła,bo jak weszłam raźnym krokiem do kuchni to wpadłam wprost na kałużę wody.Kot tylko był zadowolony z obrotu sprawy,bo radośnie mruczał taplając się w tej kałuży.
Podczas ostatniej naprawy powiedziano mi,że to ostatnia naprawa i jeśli coś się stanie z tą zmywarką to już trzeba poszukać sobie nową.No więc po dzisiejszym popisie zmywarki,muszę zacząć oglądać się za nową,do zabudowy,60cm.Obecnie mam Whirpoola 6 zmysł czy jakoś tak podobnie.No kochane poradźcie co mogłabym porządnego kupić.Chodzi mi po głowie Siemens i Bosch.....
Obserwuj wątek
    • piegoosek Re: Zmywarka - jaką możecie polecić 23.05.12, 00:35
      ja mam Boscha i jest ok. wczesniej tez mialam 9 lat i do konca dzialala bez zarzutu, teraz tez dziala, ale dla kogos innego smile
      teraz mam taka z szuflada na sztucce, rewelacyjna sprawa, choc polka pod szuflada niestety nie miesci kieliszkow do wina uncertain
      • niusowo Re: Zmywarka - jaką możecie polecić 23.05.12, 07:01
        mozna regulowac wysokosc tej srodkowej polki, zmieszcza sie kieliszki
        • piegoosek Re: Zmywarka - jaką możecie polecić 23.05.12, 09:13
          ale wtedy duze talerze nie, a najczesciej w tej konfiguracji sie zmywa uncertain
    • claratrueba Re: Zmywarka - jaką możecie polecić 23.05.12, 09:54
      Bosch i Siemens to ta sam firma produkująca AGD- Bosch und Siemens Hausgeräte GmbH więc różnic technicznych w sprzęcie nie ma, są tylko niewielkie w wyglądzie.
      Mi bosha poleciła mama, ona ma już 10 lat (ja 4, teściowa 3), polecił sprzedawca. Bosh Siemens produkuje je najdłużej w Europie (co ważne- naprawdę je produkuje tu na rynek europejski a nie gdzieś w Trzecim Świecie) więc to sa rozwiązania do których dochodzono latami, są wg sprzedawcy najmniej awaryjne.

• the_kami Re: Zmywarka - jaką możecie polecić 23.05.12, 14:41
      Mam Boscha do zabudowy z szufladą na sztućce. Bardzo polecam, szuflada jest wygodna, zmywarka - bardzo pojemna.
      • izuniap78 Re: Zmywarka - jaką możecie polecić 23.05.12, 14:56
        Ja mam Boscha, polecam!!!!
        • k1234561 Re: Zmywarka - jaką możecie polecić 23.05.12, 16:23
          Dziękuję za odzew.Skłaniamy się z mężem do zakupu tego Boscha www.euro.com.pl/zmywarki-do-zabudowy/bosch-smv40m30eu.bhtml
          Nie wiem czy to będzie dobry wybór?
          Jeśli ktoś z Was ma ten model i może coś o nim napisać będę wdzięczna.
          • jagoda85 Re: Zmywarka - jaką możecie polecić 23.05.12, 17:23
            Tutaj sobie sprawdź gdzie kupisz najtaniej
            www.ceneo.pl/11669346
            Ja również mam boscha, i polecam.
          • johana75 Re: Zmywarka - jaką możecie polecić 24.05.12, 15:11
            Mam wszystko to samo tylko bez InfoLight i składanych półek w górnym koszu.
            Mam te same programy takie samieke półki w górnym koszu. Moja myje bez zarzutu od 3l.
            Ciekawe jakie ma dno.
            Jesli ja kupisz to napisz czy dno jest z metalu.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka