Dodaj do ulubionych

Rajstopy w spreju

20.06.12, 18:51
Używałyście? Polecacie? Gdzie moge je kupić? Jaka jest cena jednego opakowania? Co muszę wiedzieć zanim je kupię i zanim się na nie zdecyduję ? Czy barwią nogi tak że wyglądają naturalnie czy jednak widać, że są spryskane jakimś szajstwem?
Może WDPD z Krakowa poleci mi sklep,w którym mogę je kupić?
Obserwuj wątek
    • gazeta_mi_placi Re: Rajstopy w spreju 20.06.12, 21:46
      Na Kleparzu wszystko dostaniesz Kochana.
    • lirio Re: Rajstopy w spreju 20.06.12, 21:50
      www.ekobieca.pl/product-pol-43-Sally-Hansen-Airbrush-legs-Fluid-do-nog-rajstopy-w-spray-u-.html
      Nogi wyglądają jak po fluidzie, wyrównany koloryt i blask. Co do efektu rajstop - raczej go nie ma, poza tym farbuje ciuchy. Raczej jest to kosmetyk na dyskotekę niż na wyjście gdzie wymagane są rajtki.
    • ofelia1982 Re: Rajstopy w spreju 20.06.12, 21:58
      ja miałam rajstopy Sally Hansen i puściłam dalej na wymiance na wizażu. Rajstopy po pierwsze bardzo farbują ubrania - nahgorzej było w upał - nogi mi się pociły, bo rajstopy je "oblepiały" i kolor spływał z pięknymi smugami...Ja nie polecam.
    • lilyrush Re: Rajstopy w spreju 20.06.12, 22:36
      jak dla mnie efekt bez sensu- tzn lepij sobie ładnie opalić nogi samoopalaczem, jesli wygląd gołych ci odpowiada. Ale nie czarujmy sie- żadne "podróbki" nie dadzą ci takiego efektu jak bardzo dobre, nawet bardzo cieniutkie rajstopy
      • zla_wiedzma Re: Rajstopy w spreju 21.06.12, 01:21
        Jakiś czas temu też się nosiłam z zakupem ale koleżanki odradziły. Powody takie jak powyżej. Kupiłam dobry samoopalacz i ten sposób zdecydowanie polecam.
        • kr_ka_11 Re: Rajstopy w spreju 21.06.12, 07:51
          pani gadżet na tvn style polecała sally hansen, w superpahrm napewno kupisz. ponoć warto, ale jeszcze nie miałam okazji wypróbować.
          • kr_ka_11 Re: Rajstopy w spreju 21.06.12, 07:54
            tutaj są klik
            • zla_wiedzma Re: Rajstopy w spreju 21.06.12, 08:30
              Dokładnie te mi odradzano wink
              • kr_ka_11 Re: Rajstopy w spreju 21.06.12, 10:29
                aha, no widzisz. wiadomo, że w tych programach nic przypadkowo nie ląduje raczej wink
                firmę lubię więc zawierzyłam recenzji, a nie miałam potrzeby jak narazie wypróbować.
                • zla_wiedzma Re: Rajstopy w spreju 21.06.12, 10:46
                  To był Nuxe do całego ciała był dość drogi ale starczył ma na dwa sezony letnie. Ja używałam go do moich bladych nóg wink.
        • zooba Re: Rajstopy w spreju 21.06.12, 10:24
          A możesz polecić ten samoopalacz?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka