a-rabka 26.06.12, 09:39 macie może jakieś sprawdzone sklepy, gdzie moge kupić tankini? Oczywiście w miare niedrogie. Oglądałam te w bonprixie, ale tam nic mi się nie podoba za bardzo. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
magdalaena1977 Re: tankini 26.06.12, 11:22 IMHO wszystko zależy od rozmiaru biustu, bo przecież tankini tak jak wszystkie kostiumy powinny być dobrze dopasowane. Jeśli nie mieścisz się w okolicach rozmiarowych 70 - 90 A-D, to niestety pozostaje Ci szukanie kostiumu jednej z brytyjskich firm stanikowych np. Panache. A tu niestety nie ma co liczyć na niskie ceny poza wyprzedażami czy ebayem. Odpowiedz Link
johana75 Re: tankini 26.06.12, 12:25 Ja kupiłam właśnie w Bon Prix bo noszę miseczkę G, Kupiłam to rozkloszowane tankini i jestem zadowolona. Staniczek ładnie trzyma biust. Lepsze byłoby panache ale nie moge sie przemóc aby zamawiać w anglii bo za duzo problemów z odsyłaniem i wymienianiem rozmiaru. Odpowiedz Link
bebe.lapin Re: tankini 26.06.12, 12:30 jest sporo polskich sklepow, internetowych lub stacjonarnych, ktore oferuja produkty panache (i innych biusciastych marek). Odpowiedz Link
johana75 Re: tankini 26.06.12, 12:30 Chyba w Pl. juz niedostępne, ale znalazłam tutaj: www.bonprix.de/produkt/buegeltankini-cup-b-schwarz-927815/ Odpowiedz Link
a-rabka Re: tankini 26.06.12, 14:42 No tak, ale tankini to nie tylko dla biuściastych, ja poszukuje, bo mam brzydki brzuch i musze pewne rzeczy pochowac. A nosze duże b. Patrzyłam troche na allegro, ale czasu mam mało i srednio z przymierzeniem. A to jak ktoś dobrze napisał, musi leżęc tak jak kostium Odpowiedz Link
kk345 Re: tankini 26.06.12, 14:58 > No tak, ale tankini to nie tylko dla biuściastych, ja poszukuje, bo mam brzydki > brzuch i musze pewne rzeczy pochowac. A nosze duże b. To trochę tak, jakbyś napisała, ze nosisz duży rozmiar 38... Duże/małe B nie istnieje, zapraszamy na Lobby forum.gazeta.pl/forum/f,32203,Lobby_Biusciastych_.html Odpowiedz Link
bebe.lapin Re: tankini 26.06.12, 15:04 oczywiscie, ze tankini wystepuja w roznych rozmiarach, mniejszych i wiekszych, takze w markach typu panache, freya, pour moi?, fantasie itp. Natomiast, jesli okreslasz swoj rozmiar jako "duze be", polecam jednak wizyte na lobby biusciastych (mniej lub bardziej biusciastych ) - watek rozmiarowy i poszukanie swojego prawdziwego rozmiaru, a w slad za tym - odpowiedniego tankini Ewentualnie skorzystaj z tabelki, przy czym obwod pod biustem okresla sie w ten sposob: mierzy sie scislo, zaokragla do dziesiatki lub piatki w dol, ewentualnie odjmuje od wyniku 5 cm i masz swoj obwod "rozmiarowy". Dla przykladu, ja z obwodem 80-81 mierzonym scislo nosze brytyjczyki z obwodem "rozmiarowym" 75 (34). Powodzenia i milych zakupow! Odpowiedz Link
nostress.ka21 Re: tankini 27.06.12, 02:10 Może sprawdź w New Yorkerze? Nie byłam tam dość dawno, jednak dwa lata temu kupiłam właśnie niezłe tankini, za małe pieniądze. Rozmiar dobierzesz, jeśli jesteś "standardowa" tzn jeśli nie masz 60G Ale piszesz, że nosisz B czyli D lub E, także coś powinnaś znaleźć Rok temu też było ich sporo, więc skoro to może być na sezon to powinno być ok Odpowiedz Link
nostress.ka21 Re: tankini 27.06.12, 02:20 Ok, pewnie zaraz oberwie mi się za ten standardowy rozmiar Przepraszam Odpowiedz Link
a-rabka Re: tankini 27.06.12, 08:30 Tak, ja tez widze, po przeczytaniu o rozmiarach biustu, jaki błąd popełniłam. Człowiek zyje wśród stereotypow, w ogromnej niewiedzy Odpowiedz Link
nuova Re: tankini 04.07.12, 13:12 widziałam fajne w Takko, ale na cenę nie patrzyłam... Odpowiedz Link
akader Re: tankini 29.03.14, 18:46 Może tu znajdziesz coś ciekawego www.mycotton.pl/pl/c/Tankini/53 Pozdrawiam Odpowiedz Link
squirk Re: tankini 29.03.14, 19:16 akader napisał(a): > Może tu znajdziesz coś ciekawego www.mycotton.pl/pl/c/Tankini/53 Pozdrawiam Paskudztwa w chorych cenach na stronie tak starannie wykonanej i estetycznej jak oferowany towar, zmarnowałam 5 sekund. Nic dziwnego że spamujecie, dobry towar tego nie wymaga. Odpowiedz Link