Dodaj do ulubionych

odplamiacz amway

04.09.12, 20:55
dziś w przedszkolu dwie panie zachwalały odplamiacz amway'a, że psika się na plamy, potem do pralki i że ponoć wszyskie plamy usuwa. kosztuje 40 zł. Moje dzieci są tak absorbujące, że nie zdązyłam dopytać co i jak. Kotś może to potwierdzić?
Obserwuj wątek
    • ciotka.aka Re: odplamiacz amway 04.09.12, 21:28
      potwierdzam, używam od kilku lat - najlepszy odplamiacz jaki znam (kiedyś kupiłam Vanisha ale uznałam, że to zwykła ściema, chyba żadna plama po nim nie zeszła), dodatkowo jest mega wydajny. Właśnie muszę zakupić kolejne opakowanie (już trzecie). Pozytywnie oceniam także wybielacz z Biedronki (z aktywnym tlenem - chyba 8 zł za opakowanie), byłam miło zaskoczona jak wybielił mi ściereczki kuchenne smile
      • wadera3 Re: odplamiacz amway 04.09.12, 22:19
        Ciotka, a gdzie kupujesz odplamiacz Amway'a?
        Ja mogę tylko potwierdzić, ze produkty rewelacyjne, kiedyś miałam do nich dostęp.
        • ciotka.aka Re: odplamiacz amway 05.09.12, 10:09
          ostatnio przez "znajomego znajomej" wink ale widziałam ostatnio sporo ofert na all nawet niższa cena była. teraz chyba zmienili szatę graficzną - ja miałam jeszcze ten "stary" odplamiacz

Proszę: allegro.pl/listing.php/search?sg=1&string=amway+odplamiacz
        • shiva772 Re: odplamiacz amway 08.01.13, 16:49
          Używam tego odplamiacza od lat: kupuję zawsze dużą butelkę (350g) bo są jeszcze małe. Na plamy jest niezastąpiony ale też na nieco szare kołnierzyki w białych koszulach wink
          www.amway.pl/product/110403,sa8-prewash-spray
    • sowa_nie_sowa Re: odplamiacz amway 05.09.12, 07:12
      Potwierdzam! I nie tylko odplamiacz jest dobrysmile
      Używam kilka produktów od dawna - żel do WC jest rewelacyjny!
    • loczek62 Re: odplamiacz amway 05.09.12, 13:08
      Ci co mają odmienne zdanie na temat "dobrej jakości" produktów omawianej firmy są pociągani przed sąd. Ciekawe też są losy filmu który opowiada o tajemnicach tej firmy....
    • jagoda85 Re: odplamiacz amway 05.09.12, 14:41
      Potwierdzam jest bardzo dobry, używam go już 17 lat.
    • lirio Re: odplamiacz amway 05.09.12, 15:32
      Potwierdzam, ale widziałam, że na allegro czarują przy jego opisie (odplamiacz SA8).
      Patrząc na skład i oryginalny opis on jest na plamy z oleju, smaru, długopisów, farb, tłuszczu, szminki, pasty do butów. Dobrze sobie radzi z kołnierzykami i mankietami od koszul. Ma w składzie rozpuszczalniki.
      Natomiast owoce, krew i trawa to już lekka przesada zostało to dopisane przez fantazjujących allegrowiczów wink
      Świetnie sobie radzi z tłustymi plamami na dresach czy bawełnie.
      • aleksandra2323 Re: odplamiacz amway 05.09.12, 20:59
        Potwierdzam, jest rewelacyjny. Jeśli psiknie się na plamę z krwi i zostawi na dłużej też plama ładnie schodzi. Ostatnio kupiłam na allegro.
    • nicol.lublin Re: odplamiacz amway 05.09.12, 21:28
      tez uzywałam i przyznaję, że z tych dostępnych na naszym rynku był najlepszy, a główną jego zaletą jest wygoda stosowania - psikasz na plamę, wrzucasz do kosza na brudną bieliznę i zapominasz smile potem pierzesz jak zwykle, kiedy chcesz.
      mi nie zeprał tylko błota i długopisu (stare plamy)
    • pyzzi Re: odplamiacz amway 06.09.12, 08:28
      Tu masz filmik jak odplamiacz amway odlepia gumę do żucia

www.youtube.com/watch?v=qUhTrhhGICA
    • charmpr Re: odplamiacz amway 06.09.12, 18:20
      potwierdzamsmile też stosuję od kilku lat i jestem zadowolona także z proszków do prania. mam dostęp do produktów amway w Warszawie, jeżeli ktoś potrzebuje.
      • eri22 Re: odplamiacz amway 06.09.12, 20:42
        firmy amway nie cierpie, paru moim dobrym znajomym zrobiła wode z mózgu

ale odplamiacz miałam i bardzo sie ciesze, ze juz wiem (od was) gdzie go moge kupić
      • renia.1033 Re: odplamiacz amway 11.09.12, 22:37
        Witam. Jeśli ktoś poszukuje osoby zamawiającej produkty amway proszę odwiedzić stronę www.amway.pl/user/renia68
    • antytalentka Re: odplamiacz amway 13.09.12, 09:19
      Odplamiacz plam z marchewki i jabłka z papek niemowlęcych nie ruszył (nota bene nie znam czegoś, co by ruszyło). Może lekko rozjaśnił, ale nie usunął. Smaru z roboczych spodni męża też nie. Cała reszta plam - z kawy, czerwonego wina, trawy (a to po raczkowaniu na tejże) zeszła. Mankiety koszul - miód, malinka. Kupuję go regularnie na Allegro.
      • gojapio Re: odplamiacz amway 13.09.12, 09:22
        do plam z marchewki (i większości papek niemowlęcych) wystarczy słońce - znikają same. Ale to opcja letnia, dziś by się nie sprawdziła sad
        • mary_lu Re: odplamiacz amway 13.09.12, 19:10
          Mydełko odplamiające - gallseife, do kupienia na niemieckich stoiskach, kilka złotych sztuka.

Dzieciece plamy dobrze odpiera amway'owski proszek do prania rzeczy dziecięcych - hipoalergiczny, a bardzo skuteczny. Tylko drogi.
    • al-ika Re: odplamiacz amway 08.01.13, 11:04
      witam, niestety papek marchewkowych nie odpiera, slonca teraz nie masad stare plamy z malin zeszly, ale zupkowe niesad, zauwazylam ze schodzi marchewka ale z tkanin bardziej elastycznych np z rajstop, z bawelny nie, a slyszalam ze jest genialny wlasnie na niemowlece zupki, zobaczymy dalej jak bedzie, ja juz wielu rzeczy probowalam na te zupki, wszystkie ubranka w plamach, mimo sliniakow i okladania pielucha maluch jest zywiolowy i zupki ląduja wszedzie,
      • lirio Re: odplamiacz amway 08.01.13, 16:45
        Nie może być genialny na zupki z punktu widzenia chemicznego. To co pisałam niżej - trawa, krew, owoce i warzywa to nadinterpretacja i nie ma tego w oryginalnej informacji o produkcie, natomiast na allegro cudowni sprzedawcy dopisują. Zostaw sobie do plam tłustych, kołnierzyków i mankietów. U starszego dziecka (przynajmniej mojego) dominują plamy tłustewink
        • al-ika Re: odplamiacz amway 09.01.13, 07:59
          zgadza sie, kupilam na allegro ale czytalam o skutecznosci gdzies indziejsmileplamy tluste jak mam zawsze smaruje plynem do naczyn troche polezy a po praniu nie ma sladusmile
          • a-rabka Re: odplamiacz amway 09.01.13, 09:04
            Kupiłam, uzytkuję od ok 1,5 miesiąca. Mam 1,5 roczne dziecko-odplamiacz nie radzi sobie ze wszystkimi plamami. Moje starsze dziecko biega wszędzie w jasnych rajstopach bez kapci- odplamiacz średnio radzi sobie z brudnymi stopami. te tłuste i owszem. Dla mnie szału nie robi i jest porównywalny np do biedronkowego odplamiacza.
            • a-rabka Re: odplamiacz amway 09.01.13, 09:05
              żeby nie było- chodzi o brudną częśc stopy w rajstopie
            • nicol.lublin Re: odplamiacz amway 09.01.13, 23:10
              to spróbuj jeszcze ariela - ja teraz się przerzuciłam smile choć wygoda użytkowania mniejsza niż w arielu, bo trzeba rozrobić proszek i posmarować plamę. tylko używaj zgodnie z przeznaczeniem - kolorowe tkaniny traktuj tym do kolorów, białe tym do białych.
              znajdziesz bez problemu w rossmanie czy na allegro
    • araceli Multismap? n/t 21.01.13, 20:19

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka