Dodaj do ulubionych

Pilna prosba- pranie pokryc Bedding

24.11.12, 12:35
Mam pytanie do wlascicielek tych sof. Potrzebuje dosc szybko wyprac zarowno pokrycie jak i pokrycie materaca. Z opisu wynika ze prac mozna , ale uzyc suszarki juz nie, jedynie suszyc w stanie rozwieszonym. Czy ktoras z Was jednak zaryzykowala i nic sie nie stalo, czy faktycznie zniszcze je uzywajac suszarki? Przyznam, ze zalezy mi na czasie. Poratujcie prosze smile
Obserwuj wątek
    • blueoxy.gen Re: Pilna prosba- pranie pokryc Bedding 24.11.12, 19:50
      Pokrycie materaca wyprałam bez problemu w pralce .Nie mam suszarki - wyschnęło szybko na sznurku. Z pokryciem sofy ,niestety był problem.Nie spięte zamkiem błyskawicznym,tylko w całości,sztruksowe - a więc diabelnie ciężkie.Nie weszło do pralki ,no i przede wszystkim ciężar . Oddałam do pralni . Wyprane dobrze ,wysuszone ,tylko koszt niemały - 50,00 sad
    • anika_ic Re: Pilna prosba- pranie pokryc Bedding 25.11.12, 00:14
      Ja jeszcze nie mam tej sofy, ale zobacz uwagi i info o praniu w komentarzach dot. pokrowca Beddinge tutaj .
      • rooms Re: Pilna prosba- pranie pokryc Bedding 25.11.12, 11:47
        nie suszyłam w suszarce, ale wyprany pokrowiec schnie błyskawicznie (mam brązowy rozpinany), dobrze się dopiera przy 40 st.
        • to-wlasnie-ja Re: Pilna prosba- pranie pokryc Bedding 25.11.12, 18:25
          Dzieki za wszystkie odpowiedzi. Mam problem w tym ze chwilowo nie mam pralki i chcialam wyprac w samoobslugowej z jednoczesnym suszeniem.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka