squirk Re: Prezent dla Squirk :) 26.10.14, 20:11 anu_anu napisała: > Z pozrowieniami Orrany, szczurki! dziękuję, poprawiłaś mi (kiepski ostatnio, przyznam) humor - myślę, ze nie tylko mnie, chętnie się tym prezentem podzielę, Madzioreck jako hodowca szczurzynek też się pewnie zachwyci, piękne i mądre zwierzątka. ) Odpowiedz Link
squirk Re: Prezent dla Squirk :) 26.10.14, 20:16 squirk napisała: > Orrany, szczurki! Szczurki, szczurki...Dopiero mąż zwrócił moją uwagę na to, że to za małe na szczurki, że to myszęta są - mam prawie 39 stopni i jestem jakaś taka niekumata ostatnio Odpowiedz Link
madzioreck Re: Prezent dla Squirk :) 26.10.14, 20:50 Heheh, zachwycające, uwielbiam ten filmik Aczkolwiek to myszki są Ale myszki też miałam i też są fajne Odpowiedz Link
anu_anu Re: Prezent dla Squirk :) 27.10.14, 07:23 Umknęło mi, że i Ty możesz się ucieszyć. Ale jeśli tak - to prezent jest też dla Ciebie! Dobrego dnia! Odpowiedz Link
madzioreck Re: Prezent dla Squirk :) 27.10.14, 23:12 Dziękuję! Aczkolwiek... o, pożalę się, jak już wątasek offtopiczny... taki sobie, jedna szczurzynka mi podupada na zdrowiu mocno, serduszko ma chore, a jest w wieku, kiedy leki na serce już nie wystarczą, w płucach zbiera się płyn. Jeszcze śmiga i spuszcza łomot młodszym, ale po dzisiejszej wizycie - bateria leków i strach, czy się nagle nie pogorszy, nie zacznie dusić któregoś dnia... życie ze szczurami, ech Odpowiedz Link
squirk Re: Prezent dla Squirk :) 28.10.14, 03:04 madzioreck napisała: > Dziękuję! > Aczkolwiek... o, pożalę się, jak już wątasek offtopiczny... taki sobie, jedna s > zczurzynka mi podupada na zdrowiu mocno, serduszko ma chore, a jest w wieku, ki > edy leki na serce już nie wystarczą, w płucach zbiera się płyn. Jeszcze śmiga i > spuszcza łomot młodszym, ale po dzisiejszej wizycie - bateria leków i strach, > czy się nagle nie pogorszy, nie zacznie dusić któregoś dnia... życie ze szczura > mi, ech Mieszkasz może w Warszawie albo Krakowie? Jeśli tak wyszukaj lecznicę o nazwie Oaza albo doktora Tomasza Seweryna (a jeśli nie daj, proszę, znać - pomożemy szukać najlepszego lekarza), wyratowali mi myszydełka z naprawdę nieciekawych sytuacji, bardzo im ufaliśmy i cieszę się ogromnie że za granicą znaleźliśmy równie genialne lekarki. Mocno trzymam kciuki, niech się scure pozbiera i żyje w zdrowiu jeszcze wiele lat, widziałam zdjęcia, macie wyjątkowej urody szczurzynki o bystrych ślepkach, niech żyją pełnią życia jak najdłużej, chyba nigdzie nie miałyby lepiej, niż u Was. Odpowiedz Link
madzioreck Re: Prezent dla Squirk :) 28.10.14, 12:18 Dziękuję Oazy znam, ale ja z Łodzi Doktorów mamy bardzo dobrych, jak najbardziej gryzoniowych, no ale niektórych rzeczy się nie przeskoczy, a ta baba jest już w wieku dość babcinym. Na razie nie jest źle, ale pełni zdrowia już nie będzie. Odpowiedz Link