madeleine28 16.04.12, 20:44 Witam Czy ktoś ma ten wózek, co o nim sądzicie, ciekawe jest rozwiązanie, że nie ma dwóch rączek, tylko jest jedna jak w gondoli, jest też lekki. www.caretero.pl/224_Monaco.htmlm. m Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
villemo86 Re: Parasolka Producent: Caretero Monaco 16.04.12, 21:13 Nie znam, ale parasolka to nie jest, tylko tradycyjna spacerówka. Parasolka składa się w laskę, a ten się składa w pół Sam wozek średnio mi się podoba Odpowiedz Link
madeleine28 Re: Parasolka Producent: Caretero Monaco 16.04.12, 21:35 O gustach sę nie dyskutuje Moim zdaniem jest fajna. To jest parasolka, nowosc polega na tym wlasnie, ze nie sklada się wzdluz tylko wszerz, za pomocą jednego kliknięcia m. Odpowiedz Link
afroddytta Re: Parasolka Producent: Caretero Monaco 16.04.12, 21:51 Już pisałam Ci na drugim forum, że parasolka to to na pewno nie jest, ale to tylko kwestia nazwy. A wózków tego typu jest sporo, składanych nawet jedną ręką (np.city mini, nawet duży speedi)) i nie jest to żadna rewelacja, szczególnie,ze po złożeniu taki wózek nie jest malutki (choć to też kwestia względna) Porównaj samo składanie i rozmiary po złożeniu (moim zdaniem przepaść) 1. Monaco www.youtube.com/watch?v=0MQEMIm3WOs&feature=player_embedded ok. 24 sek 2. city mini www.youtube.com/watch?v=7WmszJ-M2vg&feature=related ok. 1:21 i zdjęcie złożonego wózka jest praktycznie płaski Odpowiedz Link
aga_1980_31 Re: Parasolka Producent: Caretero Monaco 16.04.12, 22:12 Chyba nie bardzo masz pojęcie jak wózek "parasolka" się składa Właśnie sposób jej składania sprawiła, że wózek nazywany jest parasolką, ten z linka to wózek spacerowy a nie parasolka Odpowiedz Link
lucyna_1980 Re: Parasolka Producent: Caretero Monaco 16.04.12, 22:08 To jest klon wózków wzorujących się na Graco Mirage. Jakoś adekwatna do ceny. Nie ma w nim nic innego niz mają wózki o takim samym wyglądzie czyli z dwiema tackami najróżniejszych marek Odpowiedz Link
lucyna_1980 Re: Parasolka Producent: Caretero Monaco 16.04.12, 22:09 i to nie jest parasolka tylko wózek ktory sklada sie wpół. Odpowiedz Link
madeleine28 Re: Parasolka Producent: Caretero Monaco 16.04.12, 22:19 I znowu to samo... juz na poprzednim watku tak bylo ja rozumiem, ze jestescie obyte z wozkami i macie wiedze ale prosze o opinie uzytkownikow, a nie roztrzasanie co do nazwy czy to parasolka czy nie, czy nowosc czy nie pozdrawiam m. Odpowiedz Link
lucyna_1980 Re: Parasolka Producent: Caretero Monaco 16.04.12, 22:22 To jest nowość - na rynku od tygodnia. Opinii brak. Odpowiedz Link
aga_1980_31 Re: Parasolka Producent: Caretero Monaco 16.04.12, 22:26 Ale to jest dość znacząca różnica, osoba na podstawie Twojego wątku może chcieć również skorzystać z opinii o tym wózku więc na prawdę podawajmy jego prawdziwe cechy a nie takie bo Ci się wydaje. Dziewczyny Ci piszą że to nie parasolka a Ty uparcie odpowiadasz że tak no proszę Cię bez jaj Odpowiedz Link
sylki Re: Parasolka Producent: Caretero Monaco 16.04.12, 22:27 Ech, dziewczyny grzecznie ci piszą co i jak, bo mylisz nazwy, a ty się obruszasz, jeszcze się obraź Odpowiedz Link
afroddytta Re: Parasolka Producent: Caretero Monaco 16.04.12, 22:29 Opinie użytkowników to jedno, a wyjaśnienie podstawowych błędów czy też złych sformułowań to drugie, nikt tego nie robi w złej wierze, ale pewne fakty trzeba wyjaśnić i nazwać rzeczy właściwie aby były jasne i dla wszystkich zrozumiałe. Dla mnie to oczywiste, jakbym szukała samochodu combi to bym nie pisała, ze szukam sedana tylko zamiast tego bagażnika z poziomą klapą ma mieć tył taki długi itd., trzeba wszystko wyjaśnić i nazywać rzeczy po imieniu. Od użytkowników chyba też oczekujesz jasnych i zrozumiałych odpowiedzi. Odpowiedz Link
sylki Re: Parasolka Producent: Caretero Monaco 16.04.12, 22:32 A tak w ogóle, tego wózka chyba jeszcze w sprzedaży nie ma, więc gdzieś ty dziewczyno wytropiła tę spacerówkę? Reklama;> Odpowiedz Link
afroddytta Re: Parasolka Producent: Caretero Monaco 16.04.12, 22:38 Przez dobre 2 tyg.tu (chyba) na forum była tego całego producenta reklama. Odpowiedz Link
afroddytta Re: Parasolka Producent: Caretero Monaco 16.04.12, 22:48 A ja nawet kliknęłam i oglądałam ich ofertę. Odpowiedz Link
sylki Re: Parasolka Producent: Caretero Monaco 16.04.12, 22:51 No widzisz, za mało nas nie wszystko da się upilnować Odpowiedz Link
lucyna_1980 Re: Parasolka Producent: Caretero Monaco 16.04.12, 23:00 a fakt... był baner reklamowy Odpowiedz Link
sylki Re: Parasolka Producent: Caretero Monaco 16.04.12, 23:01 aaaaaa baner, to co innego , zapłacone to i reklama z boku ma prawo być Myślałam, ze jakaś w wątkach hahah Odpowiedz Link
clio1979 Re: Parasolka Producent: Caretero Monaco 16.04.12, 23:15 Jak oglądam strony takich "producentów" to cieszę się bardzo, że dzięki własnej dociekliwości mam dośc szeroką wiedzę na temat produktów dziecięcych...ale na pewno jeszcze przed pierwszym dzieckiem bym się nabrała na coś takiego. Widziałyście - oni nawet robią foteliki samochodowe..straszne. Już zapomniałam nawet, że można robić takie wstrętne krzesełka: www.caretero.pl/32_Primus.html Odpowiedz Link
afroddytta :) 16.04.12, 23:44 A mój m przed chwilą wziął ode mnie kompa i chyba zauważył otwartą zakładkę z wózkiem Monaco, bo pyta, co ty za wózek oglądasz, bo to już nawet ja widzę, ze to się do niczego nie nadaje No proszę, będę z niego jeszcze ludzie Odpowiedz Link
madeleine28 Re: :) 17.04.12, 10:32 Dziękuje za ogromna pomoc, z ktorej nie wyinka nic. Bez komentarza wiec. Pozdrawiam m. Odpowiedz Link
sylki Re: :) 17.04.12, 10:52 Jezu dziewczyno, o co tobie chodzi, jakaś firma wypuszcza na rynek swój nowy produkt, nie ma o nim opinii, bo nikt go jeszcze nie posiada i zapewniam cię, że tu raczej nikt go nie kupi. Wpadasz, pytasz, dziewczyny starają ci się odpowiedzieć sensownie, a ty jeszcze fochy strzelasz Podoba ci się kup, a potem napisz opinie o tej spacerówce. Odpowiedz Link
lucyna_1980 Re: :) 17.04.12, 10:58 Ale czemu się burzysz? - pytasz o wózek który niedawno pojawił sie na rynku i chcesz opinii? Nie znajdziesz ich nigdzie, bo po jednym dniu testowania nikt nie będzie pisał w całym internecie jaki to on jest... Chcesz sobie poczytać o podobnych wózkach to wygogluj sobie Graco Mirage, albo Coto Baby Blues - to są wózki IDENTYCZNE jak ten o którym opinii szukasz. Róznią się tylko obszyciem i kolorem tapicerki i wyglądają jakby wszystkie z jednej fabryki wychodziły. Odpowiedz Link