anirat 09.01.15, 21:02 Czy ktoś ma i może doradzić, czy kupować normalny rozmiar, jak innych rajstop, noszę 4, podobno ładnie opinają i modelują sylwetkę, ale czy nie brać np. numer większych? Ma ktoś doświadczenia i się podzieli. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
shiva772 Re: rajstopy gatta cellulite bye 09.01.15, 21:21 Ja mam doświadczenie bo je noszę i zawsze biorę wg. tabelki z opakowania - są w sam raz, ładnie opinają i podtrzymują to i owo Odpowiedz Link
anirat Re: rajstopy gatta cellulite bye 09.01.15, 21:32 Czyli jak wszystkie rajstopy noszę 4 to te też kupować 4? Czytałam, że część spodenkowa jest bardzo ciasna i boje się, że się nie pomieszczę. Odpowiedz Link
shiva772 Re: rajstopy gatta cellulite bye 09.01.15, 22:14 No nieeee, nie. Weź te rajstopy i znajdź siebie w tabeli na opakowaniu - waga / wzrost - i wyjdzie ci czy masz wziąć S, M, L. Nie wiem jaką masz budowę ciała - trzeba zaryzykować. Ja się raz nacięłam - mam dość standardowe biodra ale jak sobie kupiłam trzy pary rajstop wyszczuplających Calzedonia po 30 zł i nie mogłam się w nie wbić to nie kupuję od razu po kilka par Odpowiedz Link
anirat Re: rajstopy gatta cellulite bye 09.01.15, 22:33 Dziękuję, zatem muszę iśc do sklepu i zobaczyć. Odpowiedz Link