zuk123 23.09.08, 15:00 Witajcie. Potrzebuję pomysłu na prezent dla rodziców na 30 rocznicę ślubu. Chciałabym aby było to coś oryginalnego. Rocznica jest w listopadzie więc mam jeszcze trochę czasu Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
monia76 Re: prezent na 30 rocznicę ślubu 23.09.08, 16:04 jeśli rzadko razem wychodzą to może bilet do teatru albo voucher na kolację przy świecach? Odpowiedz Link
foretka Re: prezent na 30 rocznicę ślubu 23.09.08, 17:04 Kup, zamow, sciagnij 30 letnie wino Taka niespodzianke zrobilam moim rodzicom. Do tego zrobilam recznie kolaz, w srodku slubne zdjecie rodzicow, do tego jakies koronki, perelki (rocznica perlowa) itp. Pozdrawiam ~ foretka ~ mama Paulinki Zakątek Szczecińskich MaM Paulina w Zielonym Zakątku! Odpowiedz Link
gika_gkc Re: prezent na 30 rocznicę ślubu 23.09.08, 18:05 ja proponuję zrobić prezentację w power poincie - 30 slajdów z wspomnieniami Twoimi i rodzeństwa jeśli masz - u nas taki drobiazg stał się najlepszym prezentem - jako tło zdjęcia z rodzinnego albumu miły z takiej okazji moze tez być album w formie książki - niektóre studia fotograficzne takie różne cuda robią bilety do teatru filharmonii i do tego kolacja w fajnej restauracji teściom ostatnio kupiliśmy fajną lampę - aukrat teściowa przymierzała się do zakupu takowej więc ją uprzedziliśmy Odpowiedz Link
sagittarius_84 Re: prezent na 30 rocznicę ślubu 24.09.08, 08:37 Wspomniany już na innytm watku, kalendarz ze zdjeciami z młodości, albo z okresu tych 30 lat Odpowiedz Link
sylwia.ax Re: prezent na 30 rocznicę ślubu 24.09.08, 09:56 My na 30 rocznicę kupiliśmy takie drzewo genealogiczne . Tzn. taki stojak w formie drzewa, na którym zawieszone są medaliony na zdjęcia. Siostra powklejała tam wszystkich, wraz z datami narodzin i ślubów. Teraz tylko mam aktualizuje, jak się rodzina powiększa Odpowiedz Link
sadosia75 Re: prezent na 30 rocznicę ślubu 24.09.08, 14:09 Swoim rodzicom wyszylam ich zdjecie slubne. napracowalam sie przy tym strasznie ale warto bylo Odpowiedz Link
mirindaks Re: prezent na 30 rocznicę ślubu 27.09.08, 12:02 > Swoim rodzicom wyszylam ich zdjecie slubne. napracowalam sie przy tym strasznie > ale warto bylo > niegłupi pomysł, świetny prezent,indywidualny i,,z duszą,, ale można kupić wyszyty obraz i np. doszyć u dołu daty ślubu,imiona rodziców,życzenia.widziałam ,że coś takiego robią na www.beskidartdeco.pl Odpowiedz Link