wiedzma30 25.09.08, 00:41 Najpierw "zapytalam" wyszukiwarki - niby nie bylo takiego watku. Jaka sokowirowke polecacie? Ma byc nieduza, latwa do umycia - nie ze 153 elementami Nie musi robic 5 litrow soku na raz To chyba tyle. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kooa ja mam taką: 25.09.08, 07:25 www.consumer.philips.com/consumer/pl/pl/consumer/cc/_productid_HR1858_90_PL_CONSUMER/HR1858-90 mam ją od 3 miesiecy i jestem zachwycona. wahałam sie miedzy nią a podobną zelmera, ale poczytawszy opinie na ceneo o tej zelmerowskiej zdecydowałam sie jednak na ten model (zawsze długo czytam opinie zanim kupie jakikolwiek sprzęt - to juz jakas choroba. Odwirowuje bardzo szybko i dobrze. Do mycia jest tylko pokrywa, sitko i to cos, w czym jest sitko. No i oczywiscie dzbanek na sok, ale to bedzie przy kazdej sokowirówce (ten moj model ma dzbanek na sok dolaczony, nie do kazdej sokowirowki sa takie dzbanki). mam nadzieje, ze troche pomoglam pozdrawiam, K. Odpowiedz Link
yola1976 Re: ja mam taką: 27.09.08, 21:07 używam zelmer juicemaster - zakupiony po lekturze opinii na forum gazety polecam. Odpowiedz Link