agnes1704 05.11.08, 16:20 wiem, że jest sporo osób, które na niego polują, ale niestety...Pytałam u źródeł, nie ma go i nie będzie, ponieważ wprowadzono nowy produkt, czyli te tabletki 3 w 1. Jestem zła. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marzeka1 Re: Lidlowski proszek do zmywarek 05.11.08, 20:17 O, to ja jestem zła razem z tobą , bo proszek był niedrogi i świetny.Nie lubię tabletek, jak nie mogłam kupić lidlowego proszku, kupiłam Calgonit, świetny, ale znacznie droższy, a efekt mycia taki sam jak w lidlowym (za to róznica w cenie za tę samą ilość 10 zł., sporo). Odpowiedz Link
johana19 Re: Lidlowski proszek do zmywarek 05.11.08, 20:26 W aktualnej ofercie Rossmana proszek Calgonit cytrynowy jest w promocji po 24 zł. Odpowiedz Link
ivon444 Re: Lidlowski proszek do zmywarek 07.11.08, 11:33 johana19 napisała: > W aktualnej ofercie Rossmana proszek Calgonit cytrynowy jest w > promocji po 24 zł. czy przeliczałyście może na ile tzw. myc wystarczy ten proszek z Rossmana ? Odpowiedz Link
tymoteusz.a Re: Lidlowski proszek do zmywarek 07.11.08, 19:28 U mnie kalgonit starcza na 4 miesiące. Zmywarka kompaktowa używana codziennie a czasami dwa razy dziennie. To jest średnie zużycie z dwóch lat. Odpowiedz Link
clakier Re: Lidlowski proszek do zmywarek 07.11.08, 19:18 agnes - skoro masz dostęp do źródła - pytanie - podobno Lidla ma ktoś wykupić i tym samym ma się skończyć eldorado ich produktów... czy to prawda? ja spanikowana zaczęłam hurtowo kupować ich tabletki do zmywarki..... (akurat już proszku nie było jak zaczęłam użytkować zmywarkę) Odpowiedz Link
agnes1704 Re: Lidlowski proszek do zmywarek 07.11.08, 21:49 Mówiąc o źródłach miałam na myśli infolinię lidla, przedstawiłam problem, pani zanotowała, a potem otrzymałam maila wyjaśniającego co i jak... Też słyszałam o tym fakcie, czytałam troszkę na ten temat w sieci, podobno lidl zaprzeczył, ale to wszystko podobno, podobno... Kurczę, szkoda by było... Odpowiedz Link
mujer_bonita Re: Lidlowski proszek do zmywarek 09.11.08, 12:49 clakier napisała: > agnes - skoro masz dostęp do źródła - pytanie - podobno Lidla ma ktoś wykupić i > tym samym ma się skończyć eldorado ich produktów... Nie Lidla tylko Plusa wykupiła w zeszłym roku Biedronka. Odpowiedz Link
iguana1972 Re: Lidlowski proszek do zmywarek 09.11.08, 11:36 Buuu to samo usłyszałam w naszym Lidlu, ale miałam nadzieje, że to tylko chwilowy brak. Jestem wściekła... proponuję akcję emailową do Lidla - może sprawdzili obroty tego proszku i nie bardzo byli zadowoleni, jesli wiele osób do nich napisze to jest szansa, ze ktoś tam zmieni zdanie? Nowych tabletek 3w1 jeszcze nie sprawdzałam bo mam jeszcze te zwykłe i jestem bardzo zadowolona. Odpowiedz Link
wiorka_mrau Re: Lidlowski proszek do zmywarek 12.11.08, 17:48 Ja też go lubiłam, ale ostatnio kupuję made in tesco cytrynowy. też dobry. polecam Odpowiedz Link