Dodaj do ulubionych

MAŁE CZARNE ROBACZKI--POMOCY

30.06.09, 10:14
WITAM I PROSZE O POMOC. CZY KTOS WIE CO TO ZA ROBAKI I JAK JE ZWALCZAC? SĄ CZARNE , OKOŁO 2 MILIMETRY DŁUGOSCI, MAJĄ CZTERY DŁUGIE ODNÓŻA I COS JAKBY RYJEK. SĄ W CAŁYM DOMU
fotoforum.gazeta.pl/photo/0/gh/vd/lzlj/CoiDI5GhsbLxa1dEfA.jpg
Obserwuj wątek
    • marcelina75 Re: MAŁE CZARNE ROBACZKI--POMOCY 30.06.09, 10:19
      CO DO ODNÓŻY TO NA ZDJECIU JEST SZESC, NIE WIEM ILE MAJE TE W DOMU BO NIE MOGE SIE ZMUSISZ ZEBY Z BLISKA IM SIE PRZYGLĄDNĄC. A ZDJECIE ZNALAZŁAM W INTERNECIE I NAJBARDZIEJ PASUJE DO TYCH''MOICH'' ROBALI
      • agawa70 Re: MAŁE CZARNE ROBACZKI--POMOCY 30.06.09, 19:12
        To co pokazałas to wołek zbożowy.
        www.pest.pl/index.php?mod=encyklopedia&dzial=2
        • sylpal13 Re: MAŁE CZARNE ROBACZKI--POMOCY 01.07.09, 06:46
          a czy to przypadkiem niemeszki, ja tez mam ich w domu pełno, wyżej mój wątek
        • marcelina75 Re: MAŁE CZARNE ROBACZKI--POMOCY 01.07.09, 10:41
          DZIEKI AGAWA70. TO JEST DOKŁADNIE TO CO PISZESZ .TERAZ JUZ WIEM PRZYNAJMNIEJ JAK TO PASKUDZTWO NAZYWAC I SKĄD SIE WZIĘŁO.
          • czuczkarolcia Re: MAŁE CZARNE ROBACZKI--POMOCY 06.07.09, 12:51
            Ale jak je zwalczyć? Wyrzuciłam wszystko z kuchni, makarony, mąki, cukier, nawet
            w soli były, umyłam szafki octem i... znowu są. Do herbaty i kawy weszły przez
            zamknięte opakowanie. W sklepach nie ma nic aby je zwalczyć, oprócz pułapki,
            którą oferowała mi pani, na owady chodzące. POMOCY! Zwariuję przez te paskudztwo.
            • czuczkarolcia Re: MAŁE CZARNE ROBACZKI--POMOCY 09.07.09, 15:49
              Eureka!
              Potrzeba matką wynalazków. Kupiłam środek zwalczający muchy, wyciągnęłam
              wszystko z szafek, spryskałam porządnie, "zagazowałam" kuchnię, następnie po ok
              godzinie wietrzyłam bardzo porządnie, zainwestowałam w pojemniki, porządnie
              umyłam szafki i WYGRAłAM! W razie "W" kupiłam pułapki na owady chodzące,
              wysypałam w szafkach liść laurowy i... mam spokój. Powodzenia życzęsmile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka