Dodaj do ulubionych

Szczęściarze.

18.03.11, 21:06
"Trzech Polaków z Toronto wygrało na loterii 50 mln dolarów. Każdy z nich dostał czek na ponad 16,6 mln dolarów. "

Gratulacje.

wiadomosci.onet.pl/ciekawostki/trzech-polakow-wygralo-fortune-na-loterii,1,4214641,wiadomosc.html
Obserwuj wątek
    • joanna_on-line Re: Szczęściarze. 18.03.11, 22:43
      super!!!

dołączam się do gratulacji, chociaż nieco wątpię, żeby nowi milionerzy zajrzeli akurat na fs ;)
      ale to taka fajna wiadomość, szczególnie wobec dominujących ostatnio tematów, że nie mogę się powstrzymać
      • polski_francuz Tiens, tiens 18.03.11, 22:59
        Joanna leci na dobra doczesne. No zupelnie sie pomylilem w ocenie charakteru...

PF
        • joanna_on-line Re: Tiens, tiens 18.03.11, 23:10
          ho ho - robi sie ciekawie... polski_francuz napisał:

> Joanna leci na dobra doczesne. No zupelnie sie pomylilem w ocenie charakteru...
          >
          > PF

o ho ho - robi sie ciekawie...
          to jak oceniłeś mój charakter P-Fie? uchyl rąbka tajemnicy - uwielbiam konfrontowac czyjes wyobrażenia o mnie z hehe ... realem ;)))
          • polski_francuz Re: Tiens, tiens 18.03.11, 23:24
            lubisz kontrolowac sytuacje...

Tyle moge powiedziec.

PF
            • trotamundos Re: Tiens, tiens 18.03.11, 23:26
              Super. Gratuluje z calego serca. Oby tylko madrze ja zainwestowali.
            • joanna_on-line Re: Tiens, tiens 18.03.11, 23:27
              hmmm... no to do tego chyba pieniądze by się przydały, n'est-ce pas? skąd więc Twoje zdziwienie?

PS. że zapytam w stylu brofa ;) - znasz kogoś, kto lubi jak sytuacja wymyka mu sie spod kontroli?
    • you-know-who Re: Szczęściarze. 18.03.11, 23:27
      nie mowilem o tym bo nie lubie sie chwalic, a poza tym po tax'ach to moj udzial wyniosl zaledwie 8.3 mln, czyli nic takiego. jednak zapraszam na balange z tej okazji,
      jutro w sobote mozecie do mnie wpasc.
      • joanna_on-line Re: Szczęściarze. 18.03.11, 23:30
        hehe i tak nikt Ci nie uwierzy w te nocne wypieki, więc nic z tego ykw (mówię o $$ rzecz jasna, nie o wizycie ;P)
    • swiblowo Re: Szczęściarze. 19.03.11, 14:27
      Farciarze!
      Moze im nr konta przeslac i zobaczyc, jak to z ta polska "solidarnoscia" jest?
      • malkontent6 Re: Szczęściarze. 19.03.11, 15:26
        Wyciągasz łapę do wujka z Kanady? :)
        • swiblowo Re: Szczęściarze. 20.03.11, 21:03
          Hahahaa!!
          No tak wychodzi! Kurde...niezle malkontent mnie przylapales!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka