douglasmclloyd 09.12.13, 20:55 Wielbiciele urbana, Jaruzelskiego, Kiszczaka i Lesia Millera powinni trzymać za niego kciuki, żeby wprowadził stan wojenny i nie dopuścił do rozlewu krwi. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
igor_uk Nie musi wprowadzac stanu wojennego. 09.12.13, 21:04 Wystarcze,ze otoczy murem plac,wlekoscia 1.5 hektara i niech tam rzadza "rewolucjonisci". Odpowiedz Link Zgłoś
des4 Re: Nie musi wprowadzac stanu wojennego. 09.12.13, 21:14 " W ZSRR - czy byłeś z Kirgizji, czy miałeś skośne oczy, czy jakikolwiek inny niż jasny kolor skóry - zawsze wpisywano w dokumentach: Rosjanin". To dlatego teraz nie możesz dostać paszportu, Abdul? Odpowiedz Link Zgłoś
eva15 Re: desik . 09.12.13, 21:36 igor_uk napisał: > Jestes parchaty,czy zwykly idiota? To zwykły idiota. Siedzi w Niemczech na socjalu, kiedyś nazywał się "skiper" straszył, że doniesie na mnie na policję!:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
igor_uk Aha. 09.12.13, 21:40 To wiele tlumaczy. Bo ja zauwazylem,ze on ciagle cos pisze o socjalu. Odpowiedz Link Zgłoś
eva15 Jaka wojna domowa? Gdzie? 09.12.13, 21:18 A to na Ukrainie są gdzieś jakieś rozruchy? Ano oprócz Kijowa (i trochę Lwowa) nigdzie. Stan wojenny z powodu kilku tysięcy krzykaczy? Odpowiedz Link Zgłoś
igor_uk otoz to,Ewa. 09.12.13, 21:31 Rozwazali mozliwosc wprowadzic w Kijowie stan wyjatkowy,ale nawet to okazalo sie zbednym. Wystarczylo otoczyc kordonem milicji Majdan,zeby poza nim toczylo sie normalne zycie. Juz pisalem,ze polska TV zasiera Polakom glowy.Robi wrazenie,ze cala Ukraina protestuje. Odpowiedz Link Zgłoś
eva15 Re: otoz to,Ewa. 09.12.13, 21:37 Na Zachodzie też plotą te same głupoty tyle, że poświęcają Ukrainie 1/1000 tego czasu co Polska. Odpowiedz Link Zgłoś
igor_uk Re: otoz to,Ewa. 09.12.13, 21:42 Ja chwilami odnosze wrazenie,ze to wszysttko dzieje sie na ulicach Warszawy . Bo nawet w ukrainskiej TV tyle czassu temu nie poswieca sie,co w polskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
j-k Evelein, biedactwo, zawiodlas sie na Niemcach? 09.12.13, 23:11 i masz jakas filie na punkcie Polszy i Paliakow? pisz na forach niemieckich i rosyjskich. tam twoje miejsce. Odpowiedz Link Zgłoś
mara571 czytalas Spiegla? 09.12.13, 21:43 www.spiegel.de/politik/ausland/ukraine-merkel-will-klitschko-zum-praesidenten-aufbauen-a-937853.html To tak na marginesie. Mam czasu szukac odpowiedniego watka. Odpowiedz Link Zgłoś
eva15 Re: czytalas Spiegla? 09.12.13, 21:53 Nawet nie zauważyłam, dzięki. Zgroza w jaki sposób Nimecy dają się podobnie jak Polska wmanewrować w nieswoje konflikty. Merkel bierze się za kreowanie nowego prezydenta Ukrainy i hoduje Kliczkę na ten stołek. I tak nikt go na Ukrainie nie wybierze, a skończy się ta zabawa kofliktami z Rosją, jeśli tej baby i Gaucka nikt nie pohamuje. Merkle wierzy w to głęboko, że Rosja Niemcom nie podskoczy, bo potrzebuje od Niemiec technologii. Zeby się nie zdziwiła. Dobry artykuł o antyrosyjskiej wściekliźnie Gaucka i o jego zakłamaniu i podwójnej moralności: www.spiegel.de/politik/deutschland/jakob-augstein-ueber-merkel-und-gauck-und-die-ostpolitik-a-937927.html Odpowiedz Link Zgłoś
nie-tak Re: czytalas Spiegla? 09.12.13, 22:07 @mara571 To nie jest zadna nowosc. Moze nie wiesz, ale Kliczkos byli juz od lat przygotowywani przez Bilderbergow do roli polityka a szczegolnie do roli przejecia wladzy na Ukrainie. Nie wiem czy w Polsce lecial film w kinach u nas mial tytul "die Klitchkos" (o ile sie nie myle w 2011 byl nakrecony film), w samym filmie jest scena jak siedza w restauracji z swita Bilderberow. Powiedz ktory sportowiec byl zaproszony na konferencje Bilderbergow? Kliczko tak, nawet sa gdzies na YouTube dowody na to, wybacz nie chce mi sie ich znowu szukac. _______________________________________________________________ www.youtube.com/watch?v=kTzLmktpzOQ www.youtube.com/watch?v=pjpGcGR1TkM www.youtube.com/watch?v=bK8pBDa-SY4 Odpowiedz Link Zgłoś
nie-tak Re: czytalas Spiegla? 09.12.13, 22:15 Poczytaj sobie Mara571 co Szwajcar tu donosi o Kiczce. alles-schallundrauch.blogspot.de/2013/12/vitali-klitschko-verrater-oder-patriot.html _______________________________________________________________ www.youtube.com/watch?v=kTzLmktpzOQ www.youtube.com/watch?v=pjpGcGR1TkM www.youtube.com/watch?v=bK8pBDa-SY4 Odpowiedz Link Zgłoś
eva15 Re: czytalas Spiegla? 09.12.13, 22:20 On wie, gdzie należy chodzić: collive.com/show_news.rtx?id=23224 Odpowiedz Link Zgłoś
nie-tak Re: czytalas Spiegla? 09.12.13, 22:31 Tja, tak jak i Julia de.wikipedia.org/wiki/Vitali_Klitschko Przeczytaj sobie szczegolnie ten Kapitel: Herkunft / Ausbildung _______________________________________________________________ www.youtube.com/watch?v=kTzLmktpzOQ www.youtube.com/watch?v=pjpGcGR1TkM www.youtube.com/watch?v=bK8pBDa-SY4 Odpowiedz Link Zgłoś