Dodaj do ulubionych

w sobotę powinno być wesoło

• 5magna Re: w sobotę powinno być wesoło 24.05.14, 15:53
      Juz bylo wesolo w sobote w Iranie. Ludzie byli zadowoleni.....

plus.google.com/+ChrisVeerabadran/posts/4v3YcExATu5
      • boavista4 Re: Humor Felusia jest dla mnie 24.05.14, 16:06
        wielka zagadka i niespodzianka , do uslyszenia
        • 5magna Re: Humor Felusia jest dla mnie 24.05.14, 16:10
          Nie zglebiona jest dusza Feluchschaistra.....
    • br0f Re: Felus przed Palacem Zimowym 24.05.14, 17:36
      szukam website ksiegarni wysylkowej gdzie moglbym kupic spownik hiszpansko- portugalski (brazylijski) i medyczny hiszpansko- portugalski (brazylijski)

• felusiak1 fof god's sake 24.05.14, 17:52
        amazon.com
        Diccinario y Diccionario de Medicina
        • malkontent6 Feluś! 24.05.14, 17:58
          Dziwi cię ta nieporadność komsomolca? Oni sa naprawdę mało inteligentni.
          • 5magna Re: Feluś! 24.05.14, 18:07
            Felus 1 Lipca bedzie wiekszym "swietem" jak 4 Lipca. A to wam Obama I klika zmontowali.....
          • felusiak1 Re: Feluś! 24.05.14, 18:34
            Faktem jest, że komsomolcy mają problem z connecting the dots, ale brof nie jest komsomolcem zatem kryptokonspiracjoniści są jak komsomolcy tylko za płotem.
            • br0f Re: Feluś! 24.05.14, 19:51
              przeciez cvrva pisalem brazylijski portugalski a nie portugalski portugalski
              • 5magna Re: Feluś! 24.05.14, 19:56
                Felus wywies flage na 1 lipca. Obama z ta data to chyba wzorowal sie na Polsce.... Nie na darmo jego ojciec wyzwalal Oswiecim..... (czy byl to moze dziadek?). Moze oba walczyli kto wie? Jest troche mulatow w Polsce.....
              • malkontent6 Re: Feluś! 24.05.14, 20:03
                br0f napisał(a):

> przeciez cvrva pisalem brazylijski portugalski a nie portugalski portugalski

www.springer.com/medicine/book/978-3-540-20561-6
                "Acknowledges the particularities within intricacies of Brazilian Portuguese"
                • boavista4 Re: dicctionario - brof. 24.05.14, 21:03
                  sproboj slownik internetowy medyczny, moze nie potrzeba kupowac ksiazki:
                  www.portoeditora.pt/espacolinguaportuguesa/dol/dicionarios-online/
                  nie sadze zeby byla taka roznica miedzy medycznymi idiomami w Brazyli i Portugali. W jezyku codziennym as roznice, ale i tal wszyscy sie dogadaja np. brazylijskie Rodoviaria, café de manha itd. :

jest wiele internetowych ksiegarni np. ta www.livrariadomedico.com.br/

• zeitgeist2010 Susznie kolego felusiak 25.05.14, 13:32
      We wjednym dniu tygodnia przynalezy sie nam troche prawa do umoru. Ja z kolegą kuchmnistrzem i tumaczem rozwazamy wielki kombek 60 mninut w internacie!

Ja internat znam, bo zamnieszkiwaem tam przez 4 lata.
      Jak nam zapacą sowicie to zaczynamy od przyszego tygodnia.

-----------------------------------------------
      你的敌人的敌人...是我的朋友. Nǐ de dírén de dírén... Shì wǒ de péngyǒu. Wróg mojego wroga jest moim przyjacielem

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka