wtracalski 05.09.04, 11:35 Bałwany Gdy wybucha im w twarz Kolejny islamski balon W mig poprawiają fryzurę I pieją: To ten morderca Szaron! Czy jest ktoś wśrod pań i panów Bałwańszy od forumowych Bałwanów? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
szuarma Re: Bałwany 05.09.04, 12:37 Dobre, ale watpie, czy taki SSplit to zrozumie. On podnieca sie wlasnie wspanialym wyczynem terrorystow. On zajety jest szperaniem i wyszukiwaniem pikantnych historyjek antyizraelskich i wlasnie zapala swieczke na czesc zabitych mordercow dzieci i zaluje, ze sam juz z racji wieku nie moze zostac takim samym bydlakiem jak oni. Odpowiedz Link Zgłoś
szuarma Re: Bałwany 05.09.04, 13:35 To samo dotyczy wqrwionego ze swoim przyjacielem gucio i reszte tej samej paczki. wtracalski gratuluje i mam nadzieje, ze jeszcze cos wyskrobiesz Odpowiedz Link Zgłoś
wtracalski Re: Bałwany 05.09.04, 13:55 szuarma napisał: > To samo dotyczy wqrwionego ze swoim przyjacielem gucio i reszte tej samej > paczki. > wtracalski gratuluje i mam nadzieje, ze jeszcze cos wyskrobiesz Dziękuję. Raczej wyskrobię. Postaram się rozszerzać cykl Bałwanów przez jakiś czas, aż mi się znudzi. Liczę, że Bałwany zareagują, choć szanse niewielkie. Wtr. Odpowiedz Link Zgłoś
wtracalski Re: Bałwany 05.09.04, 19:44 wtracalski napisał: > szuarma napisał: > > > To samo dotyczy wqrwionego ze swoim przyjacielem gucio i reszte tej samej > > > paczki. > > wtracalski gratuluje i mam nadzieje, ze jeszcze cos wyskrobiesz > > Dziękuję. > Raczej wyskrobię. Postaram się rozszerzać cykl Bałwanów przez jakiś czas, aż mi > > się znudzi. > Liczę, że Bałwany zareagują, choć szanse niewielkie. > Wtr. Zareagowały, choć cienko: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=15509050&v=2&s=0 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sp;lit Re: Bałwany IP: *.ipt.aol.com 05.09.04, 20:58 Co ci mam powiedziec , zes idiota ? Napewno slyszales to nieraz i zdajesz sobie z tego sprawe bez mojego podpowiadania ,... So , no comments ! A tak na marginesie znalazlem cus i to pod samym nosem , co nasze media przemilczaly ,... Watch me ! uklony ============================================================================== Dobre, ale watpie, czy taki SSplit to zrozumie. On podnieca sie wlasnie wspanialym wyczynem terrorystow. On zajety jest szperaniem i wyszukiwaniem pikantnych historyjek antyizraelskich i wlasnie zapala swieczke na czesc zabitych mordercow dzieci i zaluje, ze sam juz z racji wieku nie moze zostac takim samym bydlakiem jak oni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek44 Re: 1:0 dla Gucia (n/t) IP: 213.8.97.* 05.09.04, 14:09 Bałwany Autor: wtracalski Data: 05.09.2004 11:35 Gdy wybucha im w twarz Kolejny islamski balon W mig poprawiają fryzurę I pieją: To ten morderca Szaron! Czy jest ktoś wśrod pań i panów Bałwańszy od forumowych Bałwanów? Bardzo ladne. Wlasnie jeden balwanek juz sie odezwal. Czekam niecierpliwie na nastepne balwanki. Odpowiedz Link Zgłoś
guciowa [...] 05.09.04, 16:21 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
krystian71 Re: Wtracalski, oczywiscie!!!! 05.09.04, 18:11 He,he Guciowa wrocila z Danusia. Bylyscie razem w Polsce?He,he Odpowiedz Link Zgłoś
guciowa Re: Wtracalski, oczywiscie!!!! 05.09.04, 18:59 Czy to ta Danuska co poszla spac? Moj drogi, gdzie tam Danusi do mojego gucia. Jaja by mu rozsadzilo, bo wiesz, ze u niego wszystko w jajach sie miesci. A teraz siedzimy w piwnicy, bo pizdzi jak cholera. Kocham mojego gucia Odpowiedz Link Zgłoś
wqrwiony2 Rzeczywiście - nie ma Danusi, nie ma Guciowej... 05.09.04, 19:06 Stara naziSStka ma złożoną osobowość, jak widzę... Odpowiedz Link Zgłoś
guciowa Re: Rzeczywiście - nie ma Danusi, nie ma Guciowej 05.09.04, 19:27 wqrwiony2 napisał: > Stara naziSStka ma złożoną osobowość, jak widzę... Zimno, kochanie, a nawet bardzo. Szukaj dalej. he,he, he. Siedze wlasnie z guciem w piwnicy. Opatulil jaja poduszka.he,he,he Kocham mojego gucia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jerzy Re: Rzeczywiście - nie ma Danusi, nie ma Guciowej IP: *.02-11-6c756e2.cust.bredbandsbolaget.se 05.09.04, 19:54 On skacze i ja skacze...z watku na watek. To, kolego, juz wyswiechtane argumenty, nazewnictwo-powinienes znalezsc cos nowego.Cos, co bedzie tylko Twoje, oryginalne. Ale moze nie masz ambicji - u islamistow to raczej normalne. (J) Odpowiedz Link Zgłoś
krystian71 Re: Rzeczywiście - nie ma Danusi, nie ma Guciowej 05.09.04, 22:21 wqrwiony2 napisał: > Stara naziSStka ma złożoną osobowość, jak widzę... no i to wlasnie chcialem he,he niesmialo zasugerowac Guciowa znikla na dwa tygodnie Z drugiej strony,cos tu nie pasuje,chyba ze Dana az tak sie pragnie kamuflowac, ze musiala sktyc sie za plecami kompletnej idiotki/idioty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sp;lit Re: Rzeczywiście - nie ma Danusi, nie ma Guciowej IP: *.ipt.aol.com 05.09.04, 22:25 Po wyjezdzie ciucki pojawily sie nowe nick'i ,... uklony Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jerzy Re: Rzeczywiście - nie ma Danusi, nie ma Guciowej IP: *.02-11-6c756e2.cust.bredbandsbolaget.se 05.09.04, 22:37 Nie widze, nie slysze...-zadnych nowych nikow. Ale blazny-nie mozna od nich wymagac czegos wiecej -wlasnie uzywaja stale nowych nikow. Prawdopodobnie mysla, ze stworza tym pozor jakies wiekszej grupy, ze beda wazniejsi, ze bedziemy musieli sie z nimi liczyc... A przeciez my wiemy, ze chodzi tu o mala, ale halasliwa, grupke ludzi odpadlych od naszej cywilizacji, nedznych konwertytow lub ludzi z nimi zwiazanych - czyli takie cos, co wyplywa z szamba. (J) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jerzy Re:Coz im pozostalo? IP: *.02-11-6c756e2.cust.bredbandsbolaget.se 05.09.04, 19:01 Niewiele.Ogolnie idzie zle. W Izraelu nic nie osiagneli. Irak, finansujacy samobojczych karaluchow - padl. Pedifilscy Saudowie przymierzaja sie do emigracji z calym klanem ....byle nie do Europy...Chwieje sie Liban, a Rosja, popierajaca nierozumnie do tej pory mordercow, zakosztowala w koncu sama ordynowanego przez nich lekarstwa. Co Putina w koncu zdenerwowalo - tez dolaczyl do tych, co beda rozgniatac karaluchy. Chyba, mozemy wyrazic ostroznie opinie, bilans jest jednak na plus dla naszego swiata. (J) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z daleka Re:Coz im pozostalo? IP: *.inter.net.il 05.09.04, 20:34 I do tego wszystkiego hanasowskie szczury popakowaly walizy i wieja z Libanu. Czyzby poczatek zlych czasow dla nosicieli dobra? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z daleka Re:Coz im pozostalo? IP: *.inter.net.il 05.09.04, 20:38 Przepraszam za przejezyczanie, z Libanu wieja oczywiscie hisbalowskie szczury. Hamasowskie juz w duzej czesci wywialo i tzw.Palestyny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jerzy Re:Coz im pozostalo? IP: *.02-11-6c756e2.cust.bredbandsbolaget.se 05.09.04, 20:46 Nie jestem Zydem-trudno mi wczuc sie do konca w Wasza sytuacje.Sadze jednak, ze za lagodnie traktujecie "hamasowcow". Wiem, wiem - "prawa czlowieka", "demokracja", itp. Pytanie jednak, ktore sie nasuwa samo: czy mozna( i nalezy) byc "demokrata" w stosunku do zwyklych bandytow? To sprawa kodeksu karnego. A ten chyba mowi wyraznie... Dzis inne czasy, oczywiscie. Ale jeszcze w zeszlym wieku(XXw)prawo stwierdzalo jednoznacznie: "Zabic zboja jest zasluga". Wedlug mnie: powinniscie ich zabic wszystkich. Bez litosci. Bez pardonu. Tylko taki jezyk rozummieja Arabowie. Wtedy merdaja ogonami. Taki jest islam. (J) Odpowiedz Link Zgłoś
a.adas pszczółko, dobrze sie dzisiaj fruwa? 05.09.04, 20:08 Bylebyś w niechrześcijańskim Bejrucie wylądował. A bedzie dobrze Dla Świata Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jerzy Re: pszczółko, dobrze sie dzisiaj fruwa? IP: *.02-11-6c756e2.cust.bredbandsbolaget.se 05.09.04, 20:18 "Niechrzescijanski Bejrut" ..... W samej rzeczy - niby prawda, ale... Ale to wlasnie Arabowie wymordowali libanskich chrzescijan. Badzmy sprawiedliwi: przy milczacej aprobacie EU a zwlaszcza Francji. Zreszta: wielu Francuzow dzis mowi, ze Chirac ...juz jest muzulamaninem. To wszystko jednak nie oznacza, ze "religia" pedofila, Mahommada, jest zwycieska. Okreslilbym dzisiejsze polozenie - z naszej strony - jako "przegrupowanie szeregow". (J) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: igor Po trzech dniach poza Internetem, jestem pierwszy IP: *.detroit-19rh15rt.mi.dial-access.att.net 06.09.04, 04:58 w byznesie, ktory zasiadl i przeczytal niektore watki. Poniewaz polecono mi nie odpowiadac na nicki takich kreatur jak: rachelka, sp:lit, guci9, totyle, tysprowda, nowytor, vc i vci i innych to dodaje swoj post tutaj. islamisci generalnie traca na kazdym froncie. Wiadomo tez, ze Ci, ktorzy pisza na Internecie wyraznie proislamskie bzdury tez sa wylapywani przez specjalne sluzby. Mahometanie nie ruszyli sie masowo do walki o Allaha a tylko czynia to terrorysci. Straty ich nie sa natury tylko politycznej i militarnej ale glownie psychologicznej. Swiat powoli ma dosyc lagodnosci. Nalezy spodziewac sie wzmozonej wspolpracy USA i Rosji w zwalczaniu Islamistow. Chiny beda kolejnym krajem bo u nich tz toczy sie walka z Islamistami. Bush wygra wybory i bedzie trzymal wojska w Iraku az uformuje sie tam rzad zdolny powstrzymac ataki terrorystow. Kolejny etap to Syria i Liban. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zbalansowany Re: Po trzech dniach poza Internetem, jestem pier IP: 61.68.133.* 06.09.04, 05:09 Do Jerzego i Igora Wraz z uplywem czasu, rosnie liczba osob ktore moga mnie poczlowac w dupe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: igor Bardzo inteligentna i sugestywna ocena samego IP: *.detroit-19rh15rt.mi.dial-access.att.net 06.09.04, 05:24 siebie. Mam wrazenie, ze z jakiegos powodu nienawidzisz wlasnej osoby. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek44 Re: Bałwany IP: 213.8.97.* 06.09.04, 08:37 no wtracalski? Obiecales co dziennie nowy wierszyk o balwanach. Namnozylo sie ich juz wystarczajaco, wiec do dziela!!! Odpowiedz Link Zgłoś
wtracalski Re: Bałwany 06.09.04, 08:48 Gość portalu: Tomek44 napisał(a): > no wtracalski? Obiecales co dziennie nowy wierszyk o balwanach. > Namnozylo sie ich juz wystarczajaco, wiec do dziela!!! Patrz "Bałwany (2)" Odpowiedz Link Zgłoś
bigobserver Re: Bałwany 06.09.04, 08:54 Gość portalu: Tomek44 napisał(a): > no wtracalski? Obiecales co dziennie nowy wierszyk o balwanach. > Namnozylo sie ich juz wystarczajaco, wiec do dziela!!! Balwanolog Wtracalski Niech ma swoje zdanie Moje- W Szwecji o balwana latwiej niz w Botswanie Odpowiedz Link Zgłoś
krystian71 Re: Bałwany 06.09.04, 09:01 bigobserver napisał: > Gość portalu: Tomek44 napisał(a): > > > no wtracalski? Obiecales co dziennie nowy wierszyk o balwanach. > > Namnozylo sie ich juz wystarczajaco, wiec do dziela!!! > > > Balwanolog Wtracalski > Niech ma swoje zdanie > Moje- > W Szwecji o balwana > latwiej niz w Botswanie Choc zdanie tej tresci W pale sie nie miesci W Haaretzkim tropiku Balwanow bez liku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dana33 Re: Bałwany IP: *.bb.netvision.net.il 06.09.04, 09:06 drogi krystianie. moze bys nas tak odwiedzil? Odpowiedz Link Zgłoś
krystian71 Re: Bałwany 06.09.04, 09:20 Gość portalu: dana33 napisał(a): > drogi krystianie. moze bys nas tak odwiedzil? Dopoki Tomeczek Haaretzu pilnuje nie przejada przez granice takie jak ja ch... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dana33 Re: Bałwany IP: *.bb.netvision.net.il 06.09.04, 10:03 jak wiesz, ja mossadowska agentka. tylko napisz kiedy, a ja juz zalatwie wjazd. no i pokaze ci co nie co. zdziwisz sie ciut.... Odpowiedz Link Zgłoś
krystian71 Re: Bałwany 06.09.04, 10:16 Gość portalu: dana33 napisał(a): > jak wiesz, ja mossadowska agentka. tylko napisz kiedy, a ja juz zalatwie wjazd. > no i pokaze ci co nie co. zdziwisz sie ciut.... Pajeczyca Dana od samego rana w swoje lepkie sieci chce zwabic Krystiana :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dana33 Re: Bałwany IP: *.bb.netvision.net.il 06.09.04, 10:54 zauwazyles to dopiero teraz? ja probuje juz dawno..... :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek44 [...] IP: 213.8.97.* 06.09.04, 10:22 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
krystian71 [...] 06.09.04, 10:46 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
kropka Re: Krystianie :) 06.09.04, 17:48 wywaliłam Twój post, w którym zacytowałeś wulgaryzmy poprzednika. Ale wierszyk skopiowałam i właśnie staram się umieścić go we właściwym miejscu. Jubilerska robota. Może sie uda :) PATRZCIE CO CYTUJECIE bardzo proszę :) krystian71 napisała: Rozpakowuje swoje walizy do banku niose cenne dewizy nie bedzie mi jakis potworek na przejsciu otwieral rozporek Odpowiedz Link Zgłoś
krystian71 Re: Krystianie :) 09.09.04, 11:18 kropka napisała: > wywaliłam Twój post, w którym zacytowałeś wulgaryzmy poprzednika. > Ale wierszyk skopiowałam i właśnie staram się umieścić go we właściwym miejscu. > > Jubilerska robota. Może sie uda :) > PATRZCIE CO CYTUJECIE bardzo proszę :) Dziekuje ci kropeczko,ze uratowalas dla potomnosci,a ja nawet nie wiedzialem,ze mialo isc na straty ach te cytaty! > > krystian71 napisała: > > Rozpakowuje swoje walizy > do banku niose cenne dewizy > nie bedzie mi jakis potworek > na przejsciu otwieral rozporek Odpowiedz Link Zgłoś
wtracalski Re: Bałwany 06.09.04, 09:14 krystian71 napisała: > bigobserver napisał: > > > Gość portalu: Tomek44 napisał(a): > > > > > no wtracalski? Obiecales co dziennie nowy wierszyk o balwanach. > > > Namnozylo sie ich juz wystarczajaco, wiec do dziela!!! > > > > > > Balwanolog Wtracalski > > Niech ma swoje zdanie > > Moje- > > W Szwecji o balwana > > latwiej niz w Botswanie > > Choc zdanie tej tresci > W pale sie nie miesci > W Haaretzkim tropiku > Balwanow bez liku Jak bardzo się cieszę Że spływa woda w sedesie Choć sedes jest tylko podróbką Uczcijmy go jakąś dupką Odpowiedz Link Zgłoś
krystian71 Re: Bałwany 06.09.04, 09:26 Nu,drogi Wtracalski tys jest chlopak szczery przyznaj sie,ze IDF-y wola sr.. w skanery Odpowiedz Link Zgłoś
wtracalski Re: Bałwany 06.09.04, 09:54 krystian71 napisała: > Nu,drogi Wtracalski > tys jest chlopak szczery > przyznaj sie,ze IDF-y > wola sr.. w skanery W szczerym stosunku do wszystkich Krystianów zapytam - czy da się uniknąć złych wpływów Bałwanów? Odpowiedz Link Zgłoś
krystian71 Re: Bałwany 06.09.04, 10:14 to smutna wiadomosc peka od niej glowka bo Balwanow na swiecie Miedzynarodowka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dana33 Re: Bałwany IP: *.bb.netvision.net.il 06.09.04, 10:26 nu, wtracalski i krystian, swietnie sobie gadacie, moge sie posmiac... :) Odpowiedz Link Zgłoś
krystian71 Re: Bałwany 06.09.04, 10:36 Gość portalu: dana33 napisał(a): > nu, wtracalski i krystian, swietnie sobie gadacie, moge sie posmiac... :) ja ciebie tez lubie wiec cie witam w klubie nosek z marchwi,miotla w lapce spotkamy sie na slizgawce Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dana33 Re: Bałwany IP: *.bb.netvision.net.il 06.09.04, 11:02 ja nie nosek z marchwi tylko wiedzma znana co na miotle siedzi i w swiecie dosc oblatana Odpowiedz Link Zgłoś
krystian71 Re: Bałwany 06.09.04, 11:10 Gość portalu: dana33 napisał(a): > ja nie nosek z marchwi > tylko wiedzma znana > co na miotle siedzi > i w swiecie dosc oblatana nosek z marchwi lecz garbaty bo to jest dziedzictwo taty tak apropos,znasz ten kawal o tesciowej? Wraca ziec do domu , widzi tesciowa z miotla w reku i pyta: Mamusia zamiata,czy odlatuje? :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dana33 Re: Bałwany IP: *.bb.netvision.net.il 06.09.04, 11:13 hmm, znam. moja tesciowa przyniosla mi kiedys magnet-wiedzme na miotle na lodowke (zbieram takie magnety), zebym mogla sie na nia codziennie patrzec... :) a nosek prosty, dziedzictwo po tacie, co przezyl wojne w obozach jako wiezien polityczny a nie zyd, taki mial porzadny, aryjski wyglad... Odpowiedz Link Zgłoś
krystian71 Re: Bałwany 06.09.04, 11:35 Gość portalu: dana33 napisał(a): > hmm, znam. moja tesciowa przyniosla mi kiedys magnet-wiedzme na miotle na > lodowke (zbieram takie magnety), zebym mogla sie na nia codziennie patrzec... : > ) > a nosek prosty, dziedzictwo po tacie, co przezyl wojne w obozach jako wiezien > polityczny a nie zyd, taki mial porzadny, aryjski wyglad... Zazylas mnie dalem ciala az mi wena odleciala Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dana33 Re: Bałwany IP: *.bb.netvision.net.il 06.09.04, 12:03 wena odleciala??? niemozliwe!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
krystian71 Re: Bałwany 06.09.04, 12:41 Gość portalu: dana33 napisał(a): > wena odleciala??? niemozliwe!!!! Czy ci sie podoba ,czy tez nie podoba ta kurews..wena jest jak twa tesciowa odlatuje gdy potrzeba , wraca gdy nie trzeba i przeszkadza mi w spokoju pracowac dla chleba niech mnie Aniol Stroz Powstrzymuje juz tylko patrzec a moj boss wsadzi tutaj dlugi nos I na dlugo straci Dana swojego Krystiana Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dana33 Re: Bałwany IP: *.bb.netvision.net.il 09.09.04, 12:18 wow, krystianie, dopiero teraz zauwazylam ten wpis.... mam nadzieje ze boss nie wsadzil dlugiego i zakrzywionego nosa i ze cie nie stracilam... :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek44 prosba do wtracalskiego IP: 213.8.97.* 06.09.04, 10:33 Forum Swiat czyli Balwaniatki Ma coraz to nowe balwanowe watki Moze by tak jeszcze jeden watek Taki o balwanach z Balwaniatek? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dana33 Re: prosba do wtracalskiego IP: *.bb.netvision.net.il 06.09.04, 10:43 ja tez po prosbie do wtracalskiego: mamy tu na forum super balwana z rodu zerowato to tyle. mozna na niego cosik poprosic? w specjalnym watku, oczywiscie, nalezy mu sie za ten trud siedzenia w swoim slicznym, przez niego samego samiutkiego zaprojektowanym domku i z calkiem nowymi, najprawdopodobniej rowniez przez niego samego, samiutkiego zaplanowanymi zabkami (chociaz one tepe, gryzc nie umieja), przed swoim nowym (przez niego samego samiutkiego zaplanowanym???)computerkiem, ktory (jesli sam nie wymyslil) sam samiutki zaplacil nowymi, zarobionymi przez siebie samiutkiego amerykanskimi pieniazkami, i pisaniem ciaglych watkow do mnie, dniem i noca, nie? dzieki wtracalski, z gory. jak zona nie widzi, to i caluskiem tez dziekuje... Odpowiedz Link Zgłoś
wtracalski Re: prosba do wtracalskiego 06.09.04, 11:02 Ok, coś się zrobi, choć do tej pory infantylami się nie zajmowałem. Wtr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek44 Re: Bałwany IP: 213.8.97.* 06.09.04, 11:02 Wybacz wtracalski, ale lacze tamten watek w jedno Bałwany Jak zramolałe hippisy Do dziś jeszcze wierzą Że na tym zdziczałym świecie Zło kwiatkiem uśmierzą Czy jest ktoś wśrod pań i panów Bałwańszy od forumowych Bałwanów? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek44 Re: Bałwany2 - odpowiedz dla wtracalskiego IP: 213.8.97.* 06.09.04, 11:06 odpowiedz na balwany2 autorstwa wtracalskiego Sikacze byc moze marza o uzyznianiu Lecz zbyt duzo jadu jest w ich sikaniu wyrosle kwiatki nie beda pachnialy lecz moczem zramolalych sikaczy smierdzialy Odpowiedz Link Zgłoś
krystian71 Re: Bałwany2 - odpowiedz dla wtracalskiego 06.09.04, 12:00 Gość portalu: Tomek44 napisał(a): > odpowiedz na balwany2 autorstwa wtracalskiego > > Sikacze byc moze marza o uzyznianiu > Lecz zbyt duzo jadu jest w ich sikaniu > wyrosle kwiatki nie beda pachnialy > lecz moczem zramolalych sikaczy smierdzialy Tomek jest wsciekly od rana przez okno dojrzal balwana moze to wojo ,lub czasami Fredzio stoi pod drzwiami A to roztargnienie Tomeczka dopadlo Nie bylo to okno Bylo to zwierciadlo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek44 Re: Bałwany2 - odpowiedz dla wtracalskiego IP: 213.8.97.* 06.09.04, 12:08 Fajne Krystian.Podoba mi sie. Mysle, ze masz duze poczucie humoru, tak jak zreszta wtracalski. Kiedy jestem bluzgany w ten sposob, nie obraza mnie to a odwrotnie i mam nadzieje, ze nie przerwiecie dialogu z wtracalskim. Powodzenia i pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
bigobserver Re: Bałwany 06.09.04, 14:56 Takiego balwanologa obraz sie wylania Co drzewa nie dostrzega, bo las mu zaslania. Odpowiedz Link Zgłoś
wtracalski Re: Bałwany 06.09.04, 16:19 Och, ty mój Bigobserver Toś ty jak zwykły perwert Bo twoje oczy I w dzień i w nocy Śledzą ten serwer A nuż coś komuś wyskoczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek44 Re: Bałwany IP: *.inter.net.il 09.09.04, 11:12 Te tez podbijam. Pozdrowiam wszystkie balwany Odpowiedz Link Zgłoś