tanebo001 29.06.22, 09:26 wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/7,114881,28633341,szturm-na-kapitol-szokujace-zeznania-asystentki-trumpa-mial.html#s=BoxOpMT ciekawe kiedy republikanie odwrócą się od niego... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
buldog2 Re: Trump pobił kierowcę 29.06.22, 10:40 Albo ktoś kogoś zabił, albo pobił, albo inna przyjemność. Wiadomość i temat w sam raz dla tanebo. Odpowiedz Link Zgłoś
bmc3i Re: Trump pobił kierowcę 29.06.22, 17:11 buldog2 napisał: > Albo ktoś kogoś zabił, albo pobił, albo inna przyjemność. > Wiadomość i temat w sam raz dla tanebo. > Dla BBC to jest wiadomość dnia serwisu światowego, zaraz po uznaniu przez NATO Rosji za najwieksze zagrozenie i prxystapieniu Wikingów do NATO. Odpowiedz Link Zgłoś
felusiak1 Re: Trump pobił kierowcę 29.06.22, 16:25 Już sam tytuł zawiera kłamstwo. Ta pani nie byla asystentką Trumpa. Jej zeznania niemal w całosci oparte są na tym co słyszała od innych. Nawet pokazana notatka jej autorstwa nie jest jej autorstwa. Cała intryga zaczęła się kruszyć jeszcze wczoraj a dzisiaj rozsypała się w proch. Fajna jest narracja autorki artykułu. Napastnicy dokonali szturmu uzbrojeni w noże, pistolety i paralizatory. Ciekawe dlaczego do tej pory nie pokazano nam noży, pistoletów i paralizatorów. Odpowiedz Link Zgłoś
szwampuch58 Re: Trump pobił kierowcę 29.06.22, 16:42 Ja ja naturlisz trampkarzu.......wszyscy sie uparli na debila Odpowiedz Link Zgłoś
bmc3i Re: Trump pobił kierowcę 29.06.22, 17:13 felusiak1 napisał: > Ciekawe dlaczego do tej pory nie pokazano nam noży, pistoletów i paralizatorów. Pokazano. I na żywo 6 stycz ia i zaraz w następnych dniach po ataku. Tylko Ty jako wierny wyznawca, zamykałeś oczy. Odpowiedz Link Zgłoś
felusiak1 Re: Trump pobił kierowcę 29.06.22, 17:42 Daj link do pokazu. I dlaczego nikt nie jest oskarzony o insurekcję? Wszyscy idą siedzieć za niedozwolone wejście. Wam mocno odbilo. Tak chcecie udupić pomarańczowego, że kłamstwo leje się szerokim strumieniem. Nic z tego nie bedzie. Prawda was zmiecie na smietnik. Odpowiedz Link Zgłoś
bmc3i Re: Trump pobił kierowcę 29.06.22, 19:13 felusiak1 napisał: > Daj link do pokazu. > I dlaczego nikt nie jest oskarzony o insurekcję? Wszyscy idą siedzieć za niedoz > wolone wejście. > Wam mocno odbilo. Tak chcecie udupić pomarańczowego, że kłamstwo leje się szero > kim strumieniem. > Nic z tego nie bedzie. Prawda was zmiecie na smietnik. > Sam sobie podaj. Jak kiedyś bez ogrudek napisałeś "nienawidzisz Bidena". W zamian oczy wybija Twoja ślepa miłość do Trumpa. Wbrew wszystkiemu, i bez względu na wszystko, byłeś, jesteś, i będziesz ślepy true believer. Odpowiedz Link Zgłoś
felusiak1 Re: Trump pobił kierowcę 29.06.22, 19:31 1. Nigdy nie napisałem "nienawidzę Bidena". Ja nie mam tak emocjonalnego stosunki do politykow jak ty. 2. Jesli twierdzisz, że widzialeś pokaz to daj link. Nie dajesz bo nie widzialeś i takiego linku nie ma. To raczej ty jesteś zaślepiony nienawiścia do pomarańczowego i jego kibiców. Odpowiedz Link Zgłoś
bmc3i Re: Trump pobił kierowcę 29.06.22, 23:54 felusiak1 napisał: > 1. Nigdy nie napisałem "nienawidzę Bidena". Ja nie mam tak emocjonalnego stosun > ki do politykow jak ty. Tak jak w marcu 2020 "nigdy nie napisales ze we wrześniu nikt juz nie bedzie pamietał o COVID19" > 2. Jesli twierdzisz, że widzialeś pokaz to daj link. Nie dajesz bo nie widziale > ś i takiego linku nie ma. > > To raczej ty jesteś zaślepiony nienawiścia do pomarańczowego i jego kibiców. Bynajmniej. Trumpem jedynie gardzę, i uważam go za większe zagrożenie dla USA niż Putin. Odpowiedz Link Zgłoś
senioryta13 Re: sami komedianci 29.06.22, 20:20 :>szturm-na-kapitol-szokujace-zeznania->asystentki-trumpa-mial. do wczoraj nawet wiki nie wiedziala kim ta panienka jest. Okreslona zostala na 30- 40 lat. Security z samochodu bylo przesluchiwane juz 2x. Dlaczego oni nie zostali wezwani przed kamery, tylko jakis drugi sort na zasadzie, jedna pani drugiej pani.... Odpowiedz Link Zgłoś
felusiak1 Teatr Kabuki 29.06.22, 20:42 Pani Hutchinson zeznawała już jakiś czas temu i teraz zostala przyprowadzona do telewizyjnych zeznań. Komisja nie byla zaskoczona jej slowami. Znala je wcześniej. Problem w tym, że pani Hutchinson nie byla swiadkiem opisywanych przez nią zdarzeń. On wie to od innych na których sie powołala. Interesujace, że komisja nie przesłuchala tych ludzi i nie wezwala ich do telewizji aby potwierdzili to co pani Hutchison powiedziala. Teraz okazuje się, ze świadkowie chca zeznawać pod przysiegą ale komisja nie chce ich wysłuchać. Antytrumpiści cierpią na syndrom oderwania od rzeczywistości. Odpowiedz Link Zgłoś
obrotowy Kierowca pobil Bidena ? 29.06.22, 23:30 engine8 napisał(a): > Never !!! zgadzam sie - never. Odpowiedz Link Zgłoś
szwampuch58 Re: Trump pobił kierowcę 29.07.22, 13:29 Tymczasem w USA: www.spiegel.de/panorama/adolf-hitlers-golduhr-erzielt-bei-auktion-in-den-usa-mehr-als-eine-million-dollar-a-81fe63f4-3cc2-48b6-91ce-536436b01974-amp Odpowiedz Link Zgłoś